Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αρκετά χρόνια πριν, στις pro site εποχές, κάθε Παρασκευή που τελείωνα την απογευματινή βάρδια, ξεκινούσα μοναχική μπουρδελότσαρκα. Έτσι και σήμερα μιας και είχα αρκετό χρόνο μέχρι να συναντήσω την παρέα μου για την βραδινή μου έξοδο, θέλησα να επαναλάβω αυτή την συνήθεια.

Τα βήματα μου με έφεραν μεταξύ άλλων και στο Αλκιβιάδου 16Β όπου συνάντησα την Πατρίτσια. Μια ευτραφή milf, με κοκκινωπά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους αφράτη περιφέρεια, στήθος αναλόγων διαστάσεων ελαφρά πεσμένο. Κάτι η ανακοίνωση του προγράμματος –τα πάντα όλα –στα 20 ευρώ, κάτι το ότι έμοιαζε σε μια πρόστυχη συνάδελφο μου, κάτι η καλτίλα που ξύπνησε μέσα μου με οδήγησαν στο -αξιοπρεπές- δωμάτιο χωρίς πολλές σκέψεις.

Σιωπηλή ή μάλλον λιγομίλητη ήρθε μετά από σχετική αναμονή η Πατρίτσια. Συστάσεις, κάποια φιλάκια στο στυλ «ματς-μουτς» και σε καμία περίπτωση γλείψιμο στο στήθος μου για λίγα δευτερόλεπτα Καθάρισε με το μωρομάντηλο τον «μικρό Cheyenne» και ξεκίνησε το (ελεύθερο) στοματικό της.
Ένα πολύ κακό στοματικό που στην ουσία ήταν hand job με ο κεφαλάκι μέσα στο στόμα της. Κάποια ελάχιστα παιχνίδια με την γλώσσα στην βάλανο. Ούτε λόγος για ενασχόληση με τα @@κια. Η θέση του σώματος της - κυρίως των ποδιών και των χεριών της- τέτοια που η επαφή με τα ευαίσθητα σημεία της ακόμα και με το στήθος της εξαιρετικά δύσκολη. Η στύση δεν ερχόταν με αυτό τον τρόπο, και της ζήτησα να με γλύψει το στήθος, κάτι που έκανε πρόθυμα μεν, άτεχνα δε, ενώ ταυτόχρονα μου τον ‘έπαιζε.

Με τα πολλά κάποια σχετική στύση δημιουργήθηκε και της ζήτησα απευθείας πρωκτικό sex. Στήθηκε στα τέσσερα, χωρίς καμία χρήση κρέμας ή άλλου λιπαντικού, με κόπους και βάσανα έγινε η διείσδυση για να έχουμε για κάποια λεπτά τις κλασσικές κινήσεις «μπρος –πίσω».
Η συμμετοχή της μηδενική, απολύτως σιωπηλή, τα μάτια της ορθάνοιχτα, χωρίς κανένα προσποιητό μορφασμό ή βογγητό, αλλά ψύχραιμη κοιτούσε το περιβάλλοντα χώρο όσο «αγωνιζόμουν».
Το ξενέρωνα μου ήταν τέτοια που σταμάτησα το sex και με hand job από πλευράς μου τελείωσα στο στήθος της, ενώ αυτή στεκόταν ξαπλωμένη απαθής και αμέτοχη, χωρίς κάποιο χάδι, ή κάποια σχετική κίνηση από πλευράς της. Σηκώθηκε, σκούπισε τους «χυμούς μου» με χαρτί, έριξε λίγο νερό στο στήθος της και με ένα «ciao baby» με χαιρέτισε και έφυγε.

Μια άθλια κατάθεση που ευτυχώς τουλάχιστον είχε το ζητούμενο τέλος, γιατί δεν θα ξαφνιαζόμουν αν δεν ολοκλήρωνα σε τέτοιες συνθήκες. Ενδεχομένως έχω μάθει σε καλύτερες –έστω στοιχειώδης- υπηρεσίες, κάτι που η Πατρίτσια σε καμία περίπτωση δεν πρόσφερε. Δεν μου γέννησε καμία επιθυμία να ασχοληθώ μαζί της, και λειτούργησα εντελώς μηχανικά. Το μόνο θετικό ήταν ότι η όλη φάση με γύρισε πολλά χρόνια πριν, στις μοναχικές μου τσάρκες τότε που ήμουν νεώτερος και με γέμισε αρκετή νοσταλγία….

ΥΓ : Καιρό πριν που είχα ξαναπεράσει από τον οίκο είχα δει μια milf Παρίσια με κοντά ξανθά μαλλιά και παρόμοιο πρόγραμμα. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, νομίζω ότι δεν είναι η ιδία…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πατρίτσια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 07 Σεπτεμβρίου, 2013) 07 Σεπτεμβρίου, 2013
Να σημειωσω οτι η Πατριτσια που συνευερθηκα εγω δεν εχει καμία σχεση -τουλαχιστον οσο μπορω να κρινω απο την περιγραφη -απο αυτη που τιμησε ο συναγωνιστης J-K στην αμεσως παρακατω κριτικη

ΕμμμμΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
08 Σεπτεμβρίου, 2013
Την ίδια τύχη, είχα και εγώ που συνευρέθηκα με την ίδια κοπέλα προς τα τέλη του Αυγούστου.....και πρόκειται για την ίδια κοπέλα.....εκτός αν όλες τις κοπέλες τις βαφτίζουν Πατρίτσια....στον συγκεκριμένο οίκο.
Τα νιάτα μου θυμήθηκα και εγώ αγαπητέ CHEYENNE,όταν παλιά πηδούσα μία ελεηννίδα κορασίδα,καθώς δεν είχαν καταφτάσει οι αλλοδαπές ακόμη......στο (Ιωαννίνων 13),όπου τώρα πιά δεν υπάρχει ο οίκος αυτός.
Ακριβώς την ίδια κατάσταση βίωσα,όπως τότε.....με την διαφορά ότι τώρα έλειπε ο "οικονομικός ταχυδρόμος"η το θρυλικό "Ρομάντζο", δεν μπορώ να θυμηθώ καλά το περιοδικό που διάβαζε η κορασίδα, καθώς εγώ χτυπιόμουν και προσπαθούσα να την πηδήξω,στην στάση του πισωκολλητού....
Πλήρης αδιαφορία και απαξίωση.......
Αυτές οι εποχές όμως θέλω να πιστεύω ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.και φρονώ πώς καλό θα είναι να το καταλάβουν οι υπεύθυνοι του οίκου,και να κοιτάξουν να διορθώσουν λίγο την κατάσταση.....τον τρόπο θα τον βρούνε!!!!
08 Σεπτεμβρίου, 2013
Εχω την εντύπωση, ότι ο εν λόγω οίκος διέρχεται περίοδο παρακμής.
Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι επιλογές των τελευταίων κορασίδων
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3