Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

3.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
απογευμα πεμπτης και ειπα να δοκιμασω την καινουργια κοπελα που ειναι στο συγκεκριμενο μαγαζι μαινω λοιπον μεσα και η τσατσα παρουσιαζει την ελλις που ειναι μικρη σε ηλικια και ειχε σχετικα καλη εμφανιση δινω το 20ευρω και μετα απο λιγο ερχεται η ελλις χαμογελαστη οποτε λεω ενταξει καλο αυτο η κοπελιτσα δεν μιλαει καθολου ελληνικα μονο αγγλικα και ρωσικα με το που καθεται στο κρεβατι ηταν πολυ νευρικη στις κινησεις της τα εσωρουχα επρεπε εγω να της πω να τα βγαλει ισως δεν τα βγαζει γιατι εχει ανυπαρκτο στηθος (πλακα αυγα τηγανητα) αλλα σχετικα καλες αναλογιες με το που παω νατην χαιδεψω λιγο στο προσωπο και στο νινι αμεσως αρχισει νο νο νο ηταν και η μονη λεξη σχεδον που ελεγε και οτι και να πρσπαθουσες να κανεις αντιδρουσε νευρικα λεγοντας νο νο καπως εκανε λιγα προκαταρκτικα δαγκωνοτας το στηθος μου εκει της κραταω λιγω τα χερια απο τους καρπους για να αλλαξουμε σταση ηταν απο πανω μου εχω καταλαβει ηδη οτι η κοπελλα ειναι πρωταρα και ασχετη τελειως με το αντικειμενο εχω αρχισει να ξενερωνω της δινω την καποτα και αρχισει τσιμπουκι με χερι και λιγο δοντι εκει την γυριζω ιεραποστολικο και καθως παω να μπω της πιανω το ποδι απ το πελμα αρρχιζει παλι νο νονο σα σπαστικο τραβιεται και πισω ξανα προσπαθω να μπω παλι καπως σηκωνοταν και τραβιοταν εκει εντελως ξαφνικα και αψυχολογητα μου λεει finish τα μαζευει και φευγει αμεσως ντυνομαι και βγαινω εξω να παρω το 20ευρω πιθσω και ευτυχως η τσατσα με περιμενε με το20ευρω στο χερι και μου το εδωσε πισω και λεω ευτυχως γιατι θα ειχαμε τιποτα αλλα και μου λεει η τσατσα το κορυφαιο οτι η κοπελα δεν μπορει ετσι οτι εγω της ανοιγα τα ποδια και μαλακιες και οτι ειναι πολυ καλη και ξερει τη δουλεια και εχει καθε μερα 18-20ραντεβου το απιστευτο ψεμα παιδες εχω να πω οτι προκειτε για τελειως απειρη και ασχετη κοπελα χωρις καμια διαθεση για αυτη τη δουλεια αν δε μπορει το κοριτσακι ας παει απο κει που ηρθε καλιτερα η να κανει τιποτα αλλο για μπουρδελο δεν ειναι σε καμια περιπτωση ουτε περιεργος ουτε ανωμαλος ειμαι σεβομαι παντα τις κοπελες που κανουν αυτη την πολυ δυσκολη δουλεια πραγματικα αν πατε θα πεταξετε 20ευρω πολυ χαλια γραφω με πληρη συνειδηση γιατι πιστευω πως πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο για ποφυγη τετοιων καταστασεων καλη συνεχεια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλλις
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2013
Εχω αναφερθεί ξανα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ερχονται απο τις χώρες τους εδώ και περιμένουν να μαζέψουν λεφτά στον αέρα.
Καιρός να αρχίζουν να τα μαζεύουν πρίν περάσουν πολλές μέρες.
Ολοι πρέπει να ζητάμε τα λεφτά πίσω, μόνο έτσι υα καταλάβουν ότι χρήμα χωρίς μουνι ΝΟ.
Μπράβο φίλε που ζήτησες τα χρήματα πίσω. Ευγε και πάλι εύγε.
06 Σεπτεμβρίου, 2013
καλησπερα φιλε σιγουρα προκειτε για μια τυχαρπαστη κοπελα παρανομη σιγουρα και χωρις χαρτια βιβλιαρια υγειας πιστοποιητικα κλπ...που εχει ερθει με ολη τη σαβουρα που εχει μαζευτει συναδελφοι μην φοβαστε τους καθε λογης αλητες κυριως αλβανους βουλγαρους ρουμανους και συχναζουν σε αυτα τα μερη η αστυνομια και η ασφαλεια αν χρειαστει θα κανει τη δουλεια της πιστευω
06 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΘυμόςΦιλαράκο! Εάν είχε έξω, κανέναν Μπράβο! θα σου έλεγα εγώ, τη 20ηκο θα έπαιρνες πίσω. Παίδες! Μήπως και εμείς, είμαστε λίγο απαιτητικοί, από ότι πρέπει?Κεφάλι σε τοίχο!Θυμός
06 Σεπτεμβρίου, 2013

kαλησπερα φιλε κοιτα εγω δεν εχω καμια διαθεση ουτε για τσαμπουκαδες ουτε φασαριες παω εκει για συγκεκριμενη δουλεια οπως οι περισσοτεροι και φευγω ησυχα χωρις πολλα αλλα δεν καταλαβα δηλαδη τι θα μου εκανε ο μπραβος ντα στην προκειμενη περιπτωση που ειχα δικιο θα με εκανε ντα μην νομιζεις οτι θελουν μπλεξιματα και αυτοι γιατι καμια φορα μπορει αν κανουν τιποτα να μπλεξουν τοσο ασχημα που δεν παει η φαντασια τους δεν ξερουν τι ειναι ο καθενας αρκετα πια αν ειναι να φοβομαστε στην ιδια μας την πολη τοτε αυτο ειναι πολυ κακο αυτοι πρεπει να προσεχουν και να σεβονται τη χωρα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση πραγματικα δεν ημουν απαιτητικος και δεν εκανα τιποτα περιεργο αν θες το πιστευεις εγω εκει δεν παω ουτε μαγκας να το παιξω ουτε να προκαλεσω και τοσα χρονια που περναω απο εκει ουτε εχω ενοχλησει ουτε με εχουν ενοχλησει ελπιζω με την κριτικη που εγραψα να βοηθησα απο εκει και περα δικαιωμα του καθενος ειναι να επιλεγει καλη συνεχεια
06 Σεπτεμβρίου, 2013

Χμμμ;Φίλε μου! Το 90% από της κοπέλες, είναι παράνομες. Και η αστυνομία, να έλθει θα σε πάρει και σένα μαζί, για να κάνεις μήνυση, και για εξακρίβωση. Όπως και να τα κάνεις, αυτές έχουν το πάνω χέρι.Ντροπή
07 Σεπτεμβρίου, 2013

καλησπερα και παλι φιλε ippotis oντως εχουν το πανω χερι γιατι εκει παμε απο αναγκη για ξεδωσουμε και γιατι τους τα ακουμπαμετα20ευρα για λιγα λεπτα ευχαριστησης οτι εχουμε ενα κρατος μπαχαλο οπου ειναι τα παντα ανεξελεγκτα και αυθαιρετα ειναι γεγονος για αυτο και ολη η κατασταση με το 90% να ειναι παρανομες συμβαινει απο κει και περα σιγουρα δεν ειναι και οτι καλιτερο να μπλεκει κανεις σε φασαριες δεν υπαρχει λογος αλλωστε δεν αξιζει και παντως να ξερεις φιλε και εσυ αλλα και ολοι οι συναγωνιστες οτι οι τυποι που εχουν τα μαγαζια αυτα το τελευταιο πραγμα που θελουν ειναι να ερθει αστυνομια γιατι μετα περιπλεκονται πολυ ασχημα τα πραγματα αν μπλεχτει και το αλλοδαπων κατι λιγα γνωριζω αλλα και παλι δεν αξιζει τον κοπο να ανακατευομαστε με αυτα τα πραγματα τελος παντων καλη συνεχεια και καλες απολαυσεις στα μαγαζια αυτα χωρις αποτυχιες καλο βραδυ
07 Σεπτεμβρίου, 2013

Αν σε έπιανε ρωσοποντιοι νταβαδες θα σου έλεγα εγώ! Θα σηκώνες ψηλά τα χέρια
P
pontikiii
08 Σεπτεμβρίου, 2013

Δηλαδή αν είχε γορίλα απ΄έξω τι θα γινότανε , θα μας χάλαγε την διαγωγή............δηλαδή πήγε ο συνεργάτης να γαμήσει και θα τον γαμήσει ο μπράβος.
Φίλε μου τα σπίτια τα 20άρικα τα δίνουν γιατί αν ο πελάτης αρχίζει να φωνάζει διώχνει αυτούς που πανε εκείνη την ώρα, άσε που πολύ γρήρορα μαζέυεται αστυνομία.
Και κανένα σπίτι δεν θέλει την αστυνομία εκεί, για γνωστούς λόγους.
Οπότε τα λεφτά πίσω και καλή συνέχεια, οι γκόμενες που παίρνουν ένα σκασμό χρήματα χωρίς να κάνουν τίποτε μας τελείωσαν.
08 Σεπτεμβρίου, 2013

ΘυμόςΦιλαράκο! Από παλιά ισχύει αυτό. {Λεφτά δεν επιστρέφονται} Δεν σου έχει τύχη φαίνεται. Εύχομαι μην σου τύχη. Και όταν πας! μην πουλάς μαγκιά. Δεν σηκώνει. Όσο για την αστυνομία. Ασε καλλίτερα, μην μιλήσω!!!Έρωτας
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9