Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την αλιονα ολοι λιγο πολυ τη γνωριζουμε….επισκεψη σημερα λοιπον αφου κατηφορησα πρωτα για τη βαλερια απο αλκαμενους αλλα ελειπε διακοπες,,,θα γυρισει στις 15-9,…τεσπα η αλιονα εχει αδυνατισει αρκετα,και εχει χασει τις καμπυλες που ειχε πριν δυο τρια χρονια,και επισης εχει μεγαλωσει και αυτο φαινεται….ειναι ομως ενα αξιοπρεπεστατο σε εμφανιση προgilf….μπαινει λοιπον στο δωματιο ηρθε επανω μου και με αρχισε στα γλυψιδια παντου…εφτασε μεχρι και στα δαχτυλα των ποδιων μου που τα εξερευνησε ενα ενα με τη γλωσσα της…ανηφορησε και αφου ασχοληθηκε λιγο με τα περιφεριακα….αρχισε ενα αργο τσιμπουκι με απειρο σαλιο που με εφτιαχνε πολυ με αυξομιωσεις…καθολου δοντι οπως επρεπε με χρηση της γλωσσας σε αψογο βαθμο περιστροφικα οπως μονο εκεινη ξερει,με πολλα φτυσιματα και σαλιο το οποιο ετρεχε σαν υγρος σταλαχτιτης επανω στο πουλι μου..σαλιωνε ταυτοχρονα και το χερι της και το πουλι και καθως μου τον επαιζε εναλλαξ με πιπα ακουγοταν και ο θορυβος του βρεγμενου καυλιου…μεγαλη καυλα ειχα σχεδον μουδιασει…μετα κατεβηκε αργα αργα και μου εκανε ενα γλειφοκωλι..τι να πω,ταυτοχρονα με handjob σαλιωμα πιπα και μετα παλι γλειψιμο…εκει μουδιασα παντελως…ηταν θεμα χρονου…το καυτο σπερμα εφυγε με τετοια ταχυτητα που την επνιξε αλλα σαν επαγγελματιας δε πτοηθηκε και με στραγγιξε με μενα να βογγαω απο καυλα…αυτο ηταν σηκωθηκε πλυθηκε με ρωτησε αν ολα καλα γιατι ημουν καπως…ζαλισμενος …της ειπα ολα καλα την ευχαριστησα οπως κανω παντα και αποχωρησε….τοσες φορες που την εχω παρει καμια δεκαρια φορες μπορει και παραπανω μονο μια φορα καταφερα και τη γαμησα..τις αλλες δε προλαβα…για τους γνωστους λογους…….τιμαει το εικοσαρικο αν και 50αρα πια
αυτο που θα ηθελα ειναι να παρει μερικα κιλα γιατι δε της παει τοσο αδυνατισμα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
κλεοβουλος
Ανώτερος
77
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ