Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...με την ίδια γυνή.
και όχι μόνο αυτό , αλλά μόλις τώρα διαπίστωσα ότι ο μαλάκας έχω γράψει και κριτική για την ιδια! , απαράδεκτος χωρίς αμφιβολία...
τέλοσπάντων , η τσάρκα μου περιλάμβανε μια ατέρμονη πεζοπορία ανάμεσα σε θήλεα που δεν κατάφερναν να μου ερεθίσουν τα ένστικτα λαγνείας και τα προσπερνούσα.
η συγκεκριμένη αρχοντική γυναίκα με τους καλοσχηματισμένους πληθωρικούς μαστούς , τα όμορφα διαπεραστικά γαλάζια μάτια , και το αραιό βοστρυχωτο τρίχωμα της κεφαλής , μου φάνηκε οικεία , και μόλις μου ανέπτυξε την πεολειχική της τέχνη, την επανέφερα στην μνήμη μου , η οποία κατακλύζεται απο σωρεία εφήμερων θηλέων λαγνείας...
μόλις μου ολοκλήρωσε την αριστοτεχνική της ,γυμνή φαλλολειχική της επιδεξιότητα και αφού μετα βίας κρατήθηκα για να μην σπερμοεκκενώσω , θέλησα να της το ανταποδώσω , λείχωντας με λαγνεία τα μικρά και χοντρά χειλάκια του αιδοίου της.
με διέκοψε πρωτού κορέσω τα λειχικά μου ένστικτα, προστάζοντάς με να την γαμήσω.
υπάκουσα και εισχώρησα το πέος μου στον κολπικό της πεοδέκτη...
παρατήρησα ότι προστάτευε τους μαστούς της εντέχνως απο απτικές και γλωσσικές ψηλαφήσεις.
ήμουν και πάλι ανυπόμονος , βιαστικός και δυσανεκτικός στο να καθήσω πολλή ώρα στον κόλπο μιας γυναίκας ακόμα και αν επρόκειτω περί μιας πόρνης που ξέρω εκ των προτέρων ότι θα απεμπλακώ δια παντώς απ'αυτήν μόλις χύσω...
τέλοσπάντων παλινδρομούσα με βιασύνη μέχρι που το σπερματικό ύγρο χύθηκε , οι νευροδιαβιβαστές της ευφορίας εκκρίθηκαν , και η ντοπαμίνη της δυσανεξίας στη δέσμευση
μου δημιούργησε ένα αδυσώπητο αίσθημα φυγής και εγκλωβισμού , το οποίο κάπως υφέθηκε όταν ήμουν σχεδόν 500μέτρα μακρυά απ'το μπουρδέλο...
στη συνέχεια αντάλλαξα λόγια λαγνείας με τα αδέσποτα κορίτσια της πιάτσας και απόλαυσα τα εδέσματα της αραβικής γαστρονομικής ηδονής υπο τη συνοδεία ρομαντικών και λάγνων αμανέδων...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim