Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο μονικόσπιτο, χωρίς να το περιμένω, την είδα μπροστά μου. Ψιλοκακόκεφη, πολύ μαυρισμένη και φανερά αδυνατισμένη από την τελευταία φορά που δούλευε. Η Ελληνίδα υπηρεσία μου ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό και χωρίς να το σκεφτώ πλήρωσα και μπήκα.

Στο δωμάτιο άλλαξε η συμπεριφορά της. Χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά στα όρθια, η παλιά καλή Μόνικα. Έβγαλε το κοκκαλάκι από τα μαλλιά της και άρχισε πίπα με εμένα στα γόνατα στο κρεβάτι και αυτή στα 4. Όσο μου έγλυφε με μαεστρία και χωρίς βιασύνη το καυλί μου, εγώ της χούφτωνα τον κώλο, όσπου βλέπω κάτι αντιαισθητικό. Πολλές τρίχες στον κώλο της. Παραλίγο να έχουμε πτώση, αλλά το προσπέρασα, λόγω μεγάλης καύλας.

Πρώτη στάση αγαπημένη ιεραποστολική, με σφιχτές αγκαλιές και φιλιά στο λαιμουδάκι της. Φορούσε και ένα ελαφρύ αρωματάκι που με καύλωνε απίστευτα. Δεύτερη και τελευταία πισωκολητό με τη Μονικούλα να με κοιτάζει καυλιάρικα στον καθρέφτη και εγώ να χύνω με δύναμη στο μουνάκι της.

Γενικά μια καλή συνεύρεση, περισσότερο για να ξαναθυμηθώ τα παλιά.

Υψηλή βαθμολογία στο πάρκινγκ λόγω εποχής. Υπηρεσία ευγενέστατη. Χώρος καθαρός, τυπικός της περιοχής.

Καλά να περνάμε

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2013
Στο πισωκολλητό τι έκανες τις τρίχες;;;Κεφάλι σε τοίχο!
31 Αυγούστου, 2013
Εμενα αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση στη Μόνικα και δεν μου έχει ξανασυμβεί είναι ότι έμεινα στο δωμάτιο πάνω από 20 λεπτά και δεν είπε κουβέντα, ούτε βιασύνες ούτε τίποτα... παρόλο που η τσατσά στο τέταρτο χτύπησε την πόρτα....
31 Αυγούστου, 2013
εκεί δεν άνοιξα το κωλομαγουλάκια της...κλειστά, για να μην έχουμε πτώση Σπασίκλας

31 Αυγούστου, 2013
κοτσιδα χαχα!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4