Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
αφού είχα κάνει την τσαρκα μου στο μετάξι και είχα απογοητευτεί απ το επίπεδο των κοριτσιών αποφάσισα να περάσω στο συγκεκριμένο μαγαζί μπας και είχα τίποτα καλο.όταν μπήκα μέσα στο σαλόνι του οικήματος το οποίο ήταν γεμάτο απο Πακιστανούς,μας έλεγε με περηφάνια ότι θα μας παρουσιάσει νέο κοριτσάκι το οποίο προσφέρει και κωλαρακι.εγω μόλις άκουσα κωλαρακι και περίμενα με ανηπομονεσια την κορασιδα μπας και είναι καλή.μετα απο κανένα 5λεπτο αναμονής στοσαλονι βγήκε η κοπέλα απο το δωμάτιο.η παρουσία της ήταν ανώτερη απ τον μέσο όρο της περιοχής,νεαρή 25-28 χρόνων με ίσια μαύρα μαλλιά που έφταναν λίγο πιο Κάτω απ τον ώμο της 1-1.5 στυτο βυζακι με ωραίο ρωγιτσα κανονικό σώμα με λίγα παραπάνω κιλά στα μπουτακια της και με ένα τατου στον αριστερό αστραγαλο της.όλο το παραπάνω θέαμα μου άρεσε αρκετά,έτσι έδωσα το 10ρικο στην τσατσα η οποία με τοποθέτησε στο αριστερό δωμάτιο του οίκου
Η καθαριότητα του ήταν σκατα,χυσια πάνω στο σεντόνι του κρεβατιου το οποίο μάλιστα είχε και μια τεράστια λακουβα στην μέση τα ντουβαρια ήταν λερωμενα λες και είχες πετάξει έναν Κούβα σκατα πάνω τους αλλα το κυριότερο ήταν ότι πάνω στον νιπτηρα δεν είχε σαπούνι Money Mouth.
Μετα απο κανένα 5λεπτο αναμονής ειρθε και η κοπέλα στο δωμάτιο.αφού ειρθε κοντά μου και άρχισε να ξεντυνεται την ρώτησα το όνομα της.αυτή δυστυχώς αγγλικά δεν καταλάβαινε και μου ξαναελεγε

αλμπανια.τελικά επειδή έβλεπα ότι δεν μπορούσα να συννενοηθω μαζί της την έβαλα να με χαϊδεύει μπας και μου σηκωθεί,αυτη τελείως απαθής δεν ερχόταν κοντά μου με τίποτα απο απόσταση τα προκαταρκτικα της και μου χαιδευε μόνο τις ρωτάς χωρίς να κάνει τίποτα αλλο,εγω για έναν περίεργο λόγο τον οποίο δεν κατάλαβα καυλωσα,έτσι μου φόρεσε σκούρο και άρχισε να μου παίρνει πιπα.Η πιπα της ήταν δυνατή αλλα ακπως ατσάλη και μονοτονη.Στα του σεξ η συμμετοχη της ήταν πολυ Κάτω του μέτριου.πρώτη στάση ιεραποστολικο,ένιωθα λες και γάμαγα ρομπότ.μετα της έλεγα την λέξη όγκος στα αγγλικά αλλα αυτη πάλι δεν καταλάβαινε,μετα απο πολυ προσπάθεια μου έβαλε τζελ στο προφυλαχτικο και έστησε κωλο,αλλα που να της το βάλω είχε κλείσει τα πόδια της και η τρύπα της ήταν θεοστονη.έτσι το τέλος με βρήκε με το να την γαμαω ιεραποστολικα με αυτήν να κοιτάει το υπερπεραν και να μου δείχνει με νοήματα στο 4λεπτο ότι πρέπει να τελειώσω.
Εν κατακλείδι ήταν ένα εμεττικο γαμησι με την κοπέλα και δύσκολα θα ξαναπροτιμηθει.
Υ.Γ η φυλής είναι πολυ μπροστά απτό μεταξουργειο,τόσο σε θέμα εμφάνισης όσο και σε θέμα υπηρεσίες απ τις κοπέλες....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2013
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1