Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα και κριτική με καθυστέρηση...
Πρωινό του Ιουλίου επισκέφθηκα το εν λόγω ίδρυμα. Η στρουμπουλή υπηρεία με υποδέχτηκε με τεράστιο χαμόγελο. Είχα διβάσει πολλά για την Ντάνα και η υπηρεσία μου τα επιβεβαίωσε. Χωρίς καθυηστέρηση κατέβαλα το παράβολο και εισήλθα στο δωμάτιο με την πόρτα-ακορντεόν. Μπαίνοντας μέσα και επειδή υπήρχε χρόνος και άνεση, γενικά, ζήτησα από την χαμογελαστή υπηρεσία να αλλά ξει τα σεντόνια, κάτι το οποίο και έκανε με μεγάλη προθυμία!
Στο 5λεπτο εισέρχεται η Ντάνα. Με τα ψηλοτάκουνα δείχνει ψηλή και εντυπωσιακή, κατά την παρουσίαση. Στο δωμάτιο "χαμηλώνει" αισθητά με την αφαίρεση των κοθόρνων.
Στα του αγώνα, τώρα.
Ομολογώ ότι οι βαθμολογίες του συστήματος είναι απίστευτα χαμηλές για να καταδείξουν το μέγεθος της συμμετοχής της κοπέλλας. Περίπου στα 25, δεκτική σε ΟΛΑ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ! Έχω το κακό να ζητώ και αποδείξεις περί της υγείας των εκδιδομένων, καλώς ή κακώς....
Πολύ τρυφερή και πρόστυχη ταυτόχρονα, δυναμική και γατούλα, το άθλημα το κατέχει στον υπερθετικό βαθμό. Γλείφει υπέροχα, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αυτό που κάνει και φυσικά ανταποκρίνεται ΠΛΗΡΩΣ στις επιθυμίες του πελάτη.
Δεδομένης της εποχής, πολλές εκ των callgirls θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα συμπεριφοράς από την Ντάνα και να παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες με αυτή!
Ο χρόνος παραμονη΄ς μου στο δωμάτιο μαζί της, ξεπέρασε το 20λεπτο, χωρίς να υπάρξουν οχλήσεις από την ευγενέστατη υπηρεσία.
Φεύγοντας, ευχαριστησα την κυρία του οίκου.
Την προτείνω σε κάθε συναγωνιστή που θέλει πραγματικά να περάσει ΠΟΛΥ καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάνα
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
147
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2013
Kαλημέρα φίλε..

Σκέφτομαι να τιμήσω την εν λόγω κορασίδα.
Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι το εξής: Aπο υπηρεσίες είναι καλύτερη απο την Κατερίνα; Πάντως σαν σωματότυπο μοιάζουν αρκετά.
29 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έχω δοκιμάσει την Κατερίνα. Έχω δοκιμάσει την Κατερίνα του 16Β και είναι πολύ καλή, αλλά θεωρώ καλύτερη τη Ντάνα. Αυτά, όμως, είναι υποκειμενικά, οπότε....
30 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για την ίδια πρέπει να μιλάμε.. Όσο για την Ντάνα δυστυχώς δεν την πρόλαβα, έχει πάει διακοπές..Λύπη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3