Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από περίπου 3 χρονια το τελευταίο τρίμηνο επέστρεψα ορεξάτος στην αγαπημένη μου οδό με αρκετές τσάρκες και καταθέσεις. Όλες η τσάρκες ήταν μεταμεσονύχτιες και η Ισαμπέλα μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή. Όμως λίγο του ότι σπανια παίρνω την top, λίγο οι κακές κριτικές με αποθάρρυναν. Την Παρασκευή στην τσάρκα μου άρεσε παρα πολύ αλλα τελικά επέλεξα την Nταϊάνα από φυλής. Επέστρεψα όμως την Κυριακή και ενέδωσα.

Λοιπόν η κοπέλα ήταν πoλυ καλή, ευδιάθετη, είπαμε 2 κουβέντες και κάναμε λίγη πλακίτσα. Αναφέρομαι σε αυτό γιατί διάβασα σε άλλη κριτική για ειρωνικό υφάκι. Καμια Σχέση. Στα τις εμφάνισης για τα γούστα μου μουναρος. Χαρακτηριστικά έχουν αναφερθεί σε άλλες κριτικές.

Στα του αγώνα όντως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν γαμήσι απλά το κάνει ιδιαίτερο το ότι είναι μουνάρα. προκατακτικα λίγα, πίπα σχετικά καλή. Ούτε τσιμπουκαρα ούτε αεροπιπα. Αλλαγή δυο στάσεων χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχη και τελείωμα στα τέσσερα με θεα την κωλαρά της.

Συμπέρασμα: Είναι μουναρος την γαμάμε και το ευχαριστιόμαστε και προσωπικά θα την ξανατιμησω. Όσο για όσους έχουν ένσταση ως προς την συμμετοχής στον αγώνα εγώ, έχοντας δοκιμάσει το τελευταίο τρίμηνο καμια δεκαρια κοπέλες από τις μεταμεσονύχτιες πάντα βάρδιες, λέω ότι 9/10 έχουν λίγο πάνω λίγο κάτω την ίδια συμμετοχη. Μονη φωτεινή εξαίρεση η Μιράντα απ F69 η 71 δεν θυμάμαι. Την χασαμε και αυτή αν έχει κάποιος καμια ενημέρωση να μας πει

ΥΓ: Στην βαθμολογία για την εμφάνιση με άφηνε μέχρι 8....αλλιώς θα το τσίμπαγε το 9ράκi της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού