Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο πραγματοποιηθηκε απόγευμα τρίτης γύρω στις 7 ώρα.η κοπέλα που είχε βάρδια εκείνη την ώρα ηταν η Πατρίτσια.Για οσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μια 23χρονη Ρουμάνα κοντούλα με λίγα παραπάνω κιλακια στα μπουτάκια της κανονικό σώμα με γλυκο προσωπο καταπρασινα μάτια και με ίσια καστανοκοκκινα μαλλιά που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο της.
Αφού μου άρεσε αρκετά το θέαμα που αντίκρισα αποφάσισα να δώσω το 20ρικο στην τσάτσα και να περάσω στο δωμάτιο το οποίο βρίσκεται ακριβώς αριστερά της εισόδου.Η καθαριότητα του ηταν σε αρκετά καλά επίπεδα για την φυλής καθαρό σεντόνι ξύλινο πάτωμα αρκετά φωτεινό είχε ένα ζευγάρι παντόφλες τις οποίες δεν φόρεσα έναν καναπέ και μια τηλεόραση η οποία έπαιζε τσόντα της σειρήνας με πρωταγονιστρια την Τζούλια.
Αφου πλυθηκα με ζεστό νερο και τακτοποιησα τα πραγματα μου ηρθε και η πατριτσια στο δωμάτιο.κατευθειαν αρχισαν τα προκαταρκτικα με αγκαλιες και πεταχτα γλωσσοφιλα.ολο αυτο το σκηνικο ηταν αρκετα καυλωτικο για εμενα,ετσι δεν αργησε να ερθει η ερωτηση για πιπα με σκουφο η χωρις.η δικια μου απαντηση ηταν χωρις.αυτη αρπαξε αμεσως το μωρομαντιλο και μου τον σκουπισε όλο με ιδιαίτερη εμφαση στο κεφαλακι.η πιπα της ηταν πολυ καλη με γλείψιμο σε ολο τον κορμο καραμελωμα αρχιδιων και παρα πολυ καλο γλείψιμο στο κεφαλάκι.Στα του σεξ η συμμετοχη της ηταν καλη με αληθφανεις κραυγουλες,γελακια και με πεταχτα γλωσσοφιλα στις στασεις που ακολουθησαν δηλαδη ιεραποστολικο και αυτη απο πανω.Το τελος με βρήκε σε στάση 69 ενω αυτη καραμελωνε τα αρχιδια μου και μου την έπαιζε παράλληλα.Δυστηχως δεν προλαβα να δοκιμασω το πρωκτικο της και δεν εχω αποψη για αυτο το κομματι του σεξ.
Εν κατακλείδι πειστευω οτι η πατριτσια ειναι μια αξιοπιστη επιλογη και κατα την διαρκεια του σεξ στου βγαζει κατι πιο gfe παρα πσε.το μονο αρνητικο στοιχειο που θυμαμαι απ την συνευρεση μας ηταν οτι στο 10λεπτο μου ειπε οτι πρεπει να τελειώσω δικαιολογημενα επειδη της εδωσα 17 ευρω διοτι τα υπολοιπα 3 ευρω τα ειχα ξεχασει στο αμαξι μου και δεν πηρε το πληρες ποσο που επρεπε....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού