Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καθυστερημένη κριτική για κατάθεση που έγινε κατά την απογευματινή βάρδια στον όροφο του Ιάσωνος 46. Η κοπέλα που μου παρουσιάστηκε ήταν η Αλβανίδα μίλφ Σοφία, η οποία με καυλάντισε αρκετά στο σαλόνι, με αποτέλεσμα να με πείσει να καταθέσω το πορνοπαράβολο.

Εμφάνιση Σοφίας: ξανθιά με κυματιστά μαλλιά που φτάνουν μέχρι κάτω από τους ώμους, αρκετά κοντή χωρίς τα πορνοτάκουνα, με ωραίο φυσικό χαμόγελο και εντελώς αφημένο σώμα, με συμπαθητικό μεν κώλο αλλά αρκετά μικρό πεσμένο βυζί και εντελώς κρεμασμένη μπυροκοιλιά, την οποία κατά το σαλονάρισμα κρύβει επιμελώς με το κομπινεζόν που φοράει. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της είναι λίγο καιρό στη χώρας μας, με αποτέλεσμα τα ελληνικά της να είναι φτωχά.

Στα του γαμησιού τώρα, ξεκινήσαμε με χαλαρό χαμουρεματάκι στα όρθια, με μένα να της φιλάω το λαιμό και να χουφτώνω τον κώλο της, μέχρι που με πήρε μια ρομαντική μπόχα, η οποία από ότι κατάλαβα προερχόταν από το στόμα / αναπνοή της. Ξάπλωσα στο κρεβάτι τότε και της ζήτησα να περιποιηθεί τον παργάλατσό μου. Η Σοφία αφαίρεσε το κομπινεζόν της και ήρθε δίπλα μου, ξεκινώντας με χαδάκια και φιλάκια στο στήθος και την κοιλιά μου, ενώ κατέβαινε σιγά-σιγά προς τα κάτω. Την πίπα της δεν τη θυμάμαι καθόλου, οπότε συμπεραίνω πως ήταν στο μέσο όρο, θυμάμαι όμως πως τοποθέτησε το σώμα της σε πολύ σωστή στάση, επιτρέποντάς μου να δακτυλιάζω απρόσκοπτα τη μουνάρα της. Η εν λόγω κοπέλα ανακοινώνει και 69 στο πρόγραμμα της, το οποίο αν και δε δοκίμασα, από την γενικότερη στάση και συμπεριφορά της θεωρώ πως όντως το προσφέρει. Για αρχή της ζήτησα να έρθει από πάνω, κάτι που δεν αρνήθηκε και ξεκίνησε να κοπανιέται πάνω στο κοντάρι μου. Όχι και η καλύτερη στάση για τη συγκεκριμένη πόρνη, καθώς από τη μια η κοιλιά της δεν αποτελεί και το καλύτερο θέαμα και από την άλλη τα μικρά βυζάκια της δεν προσφέρονται για βυζοάρμεγμα. Ούτως ή άλλως κουράστηκε γρήγορα, οπότε το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, με τη Σοφία να έχει αρκετά καλή συμμετοχή, με αληθοφανή βογγητά και αναστεναγμούς, καθώς και έντονα κοιτάγματα στα μάτια, χαμόγελα και χαϊδέματα που έφτιαχναν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Για το τέλος της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, με τη Σοφία να λαμβάνει σωστή στάση, επιτρέποντάς μου άνετες διεισδύσεις. Άρχισα να αυξάνω σταδιακά το ρυθμό, μπατσίζοντας ταυτόχρονα τα κωλομάγουλά της, ενώ αυτή συμμετείχε ενεργά με κραυγούλες, μέχρι που έχυσα λαχανιασμένος.

Σε γενικές γραμμές, η Σοφία αποτελεί μια μέτριας εμφανίσεως πόρνη, που αν και δεν προσφέρει τίποτα συνταρακτικές υπηρεσίες, είναι εν τούτοις δεκτική και ευδιάθετη, τιμώντας τα λεφτά του πελάτη. Δε νομίζω βέβαια να την ξανατιμήσω, αλλά για ένα χαλαρό γαμησάκι δεν ήταν καθόλου κακή.

Χρόνος παραμονής της Σοφίας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436