Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Holy Shit! Μόλις δεις την Άνκα και στην ουρά θα περιμένεις και το χαρτόσημο θα πλερώσεις.
Δεν έχει αναβολλές. Αν φύγεις, είναι σαν να χάνεις ακόμη μια φορά από την παλάμη σου τον κώλο της Παναγιώτας που καρτερικά περίμενες να διαβεί το δοκάρι της πόρτας σε διάλλειμα της Β’ Γυμνασίου, τότε που οι συμμαθητές σε πετούσαν σαν βέλος βαλλίστρας στον κώλο που είχες ζωγραφίσει γυμνό με ιδρώτα και σπέρμα, στις μεταμεσονύχτιες εκδρομές σου στην τουαλέτα.

Στο σαλόνι ήταν και ένας μπάρμπας με τον οποίο η Άνκα μιλούσε σε πολύ κοντινή απόσταση, απόσταση που μόνο κινηματογραφικοί εραστές μιλούν νωρίς το πρωί καθώς χαμουρεύονται, τότε που το χνώτο ζέχνει σαν παχύ έντερο πρωκτόσαυρου απο την βραδινή ασιτία.
Τι ειρωνεία όμως να αποκαλεί ένας μπάρμπας τον άλλο μπάρμπα! Η Άνκα του κωλοτριβότανε δίχως να μου δίνει σημασία, λες και εγώ δεν είχα αρκετές ζάρες και φαλάκρα για να παίξω μαζί της.
Πείσμωσα και έβγαλα το κοσάρι...

...μα για τύχη μου κακή, η Άνκα είχε 2 πελάτες στην σειρά, στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο. Δεν κατάλαβα καλά, ίσως ήταν παρτούζα.
Έπεφταν ξυλιές, φιλιά, βογγητά,,,μωρέ πήγαν να κατεδαφίσουν την ενδιάμεση πόρτα οι motherfuckers!
Θα ορκιζόμουν ότι την καταγαμούσαν παρέα ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ με τον grindcorefucker και τον gastrenteriasi κρεμασμένο σαν τον Ταρζάν απο τον πολυέλαιο με ένα μπούτι βύσσωνα στο στόμα του και την Άνκα να φτιάχνει πλεχτό με τις κωλότριχές του, καθώς ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ επέβαλλε με λόγια και συνάμα trash επιχειρηματολογία τη βοιδόπουτσα του στο μουνί της, όσο ο grindcorefucker μακέλευε κώλο με τον ψωλοπόντικα του, με απώτερο στόχο κουαρτέτο κοπροφαγίας α λά Παζολίνι, εμπνευσμένο απο υγρό όνειρο του Ντε Σαντ.
Και πουθενά μια χαραμάδα να ρίξεις ένα βλέφαρο...

...ήρθε όμως η σειρά μου. Όλα στην εντέλεια. Πούτσα συρρικνωμένη σαν ντροπαλή αμοιβάδα, δικέφαλος - τρικέφαλος σαν μακαρόνι παστίτσιου (μαζί με τον κιμμά) και γοητεία αντιστρόφως ανάλογη των μαχών σώμα με σώμα με πόρνες, απλωμένη σαν ληγμένο βιτάμ πάνω στο καύκαλο μου.
Ολόιδια όπως και στο σαλόνι, με το κοκκινοκαστανόξανθο μαλλί της, το λευκό εβαπορέ χαμηλών λιπαρών δέρμα της και τα στητά 2,2 βυζάκια, με βάση την επίσημη μέτρηση που έγινε στο κρεββάτι με την αλάνθαστη μέθοδο του παλαμοβυζόμετρου. Μουτράκι σέξι, αλλά και παιδικό, τόσο ώστε να μην σε σπουζουριάσουν για παιδοφιλία, κωλαράκι όμορφο και σφιχτό σαν κώλος Τζαμαϊκανού σπρίντερ και μακριά όμορφα πόδια απαλότητας τύπου Α’.
Πήγα να αρπάξω τα βυζάκια να τα μασουλήσω, αλλά μέ έσπρωξε ευγενικά με το σώμα της και άρχισε να μου τον παίζει, μα εγώ ξανασηκώθηκα –λυπάμαι που επιμένω δεσποινίς- μα τα βυζάκια αυτά είναι για χόρταση....

...σαν πήρε μπρος το εργαλείο μου φόρεσε καπότα, αλλά ανάθεμα κι αν θυμάμαι τι πίπα έκανε, σκεφτόμουν τον μπάρμπα έξω κι αν τελικά πέρασε στο δωμάτιο.
Πρώτη και μοναδική στάση το ιεροκυρηκό, όπου η Άνκα σήκωσε τις μπουτάρες της ψηλά σε στάση εξαγωγής εμβρύου, -ή οποία συμπτωματικά λειτουργεί και ως καταπέλτης κλανιών- και χειροκίνητα προσεδάφισε την πούτσα μου στην επάνω τρύπα (το μουνί αν δεν απατώμαι) και ξεκίνησα την μουνότρυση.
Είχε βάλει τα χέρια της στη λεκάνη μου και με κρατούσε μακρυά λες και ήμουν ο δράκοντας της φωκαίας, κάτι που με κάβλωσε πιο πολύ και έτσι άρχισα να τη γαμάω σαν λοστρόμος σε άδεια.
Της έριξα μερικά φιλιά στα στήθια και στα μάγουλα, αλλά με χυλοπίτιασε δις, όταν πήγα προς το τέλος να τη φιλήσω στο στόμα, δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν είχαμε δεθεί συναισθηματικά και τόσο πολύ τα προηγούμενα 8 λεπτά.

Μόλις έχυσα σηκώθηκε κι έφυγε χαμογελώντας κι εγώ ντύθηκα γρήγορα για να βγω να το πανηγυρίσω στους δρόμους!
Στην έξοδο από το δωμάτιο η τσατσά μου έδωσε σε επίσημο χαρτί τον αριθμό Α.Ν.Κ.Α ο οποίος ήταν: 5008002025210713, εξηγώντας μου πως προκύπτει και ότι ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί την δική του Α.Ν.Κ.Α στο Χ.Ε.Σ.Ε (Χαμαιτυπείο Εξυπηρέτησης Σεξουαλικών Επιθυμιών) Φυλής που λειτουργεί στην οδό Φωκαίας 25.
500|800|20|25|21|07||13|
Φ Ω Κ 25 21 Ιουλ 2013

Υ.Γ: Σόρυ, η κριτική είναι καθυστερημένη χρονικά (και πνευματικά i might add) και έλαβε χώρα στις 21 Ιουλίου.
Να πω επίσης ότι όποιος επηρρεαστεί θετικά από την κριτική (τρομάρα της...) και πάει να τη γαμήσει, είναι κακάκιας και κατουριέται στα βρακιά του!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Άνκα
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2013
Αψογος όχι μόνο για το ύφος της περιγραφής αλλά και την ουσία. Και εις άλλα με υγεία...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1