Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 148 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...η σκέψη μου ήταν ελεύθερη απο την εγνοια κάποιου προσώπου , αλλά οι σπερμοκύστεις μου είχαν υγρό 2ημερών , έτσι με ερέθιζαν και αποτέλεσαν κίνητρο για τους μυώνες , οι οποίοι έσερναν το σαρκίο μου , στους φυλικούς , στους λιωμένους για να καταλήξουν στους μεταξένιους δρόμους.
φρόντισα να ερεθίζομαι οπτικά απ'την εναλλαγή παραστάσεων των θηλέων της ηδονής
αλλά επειδή ένιωθα ότι η εκκένωση θα ήταν θέμα δευτερολέπτων , αποφάσισα να δώσω το ελάχιστο δυνατό χρηματικό αντίτιμο σπερματέκκρισης.
στο σαλόνι εμφανίστηκαν δύο ομοιοειδή φαινοτυπικά θήλεα , τα οποία ήταν εύτραφή και μελαγχροινά απλά το ένα είχε υπερμεγέθεις μαστούς.
διάλεξα τις μεγαλύτερες καμπυλότητες για να επιταχυνθεί ο χρόνος παράτριψης , και πράγματι οι δυο υπετροφικοί μαζικοί αδένες εισήλθαν στο δωμάτιο , και η κάτοχός τους άρχισε μια κεκαλυμμένη (με δική μου προτίμηση) πεολειχία, ενώ οι άκρες χείρες μου της ψηλαφούσαν πατριπτικά και αισθησιακά τις λιπώδεις καμπυλότητες του σαρκίου της.
το εντέριο που προβάλλει εκτός της κοιλιάς, ανάμεσα στους μηρούς μου , ανορθώθηκε και ήταν έτοιμο για διείσδυση στον κόλπο του ανάσκελου θήλεος...
οι ρομαντικές , ταχείες και δυνατές πεοκολπικές παλινδρομήσεις , έκαναν τους μαστούς της να πάλλονται πάνω κάτω , και τους σκουριασμένους μεντεσέδες να τρίζουν ενοχλητικά...μέχρι η εκκενωτική εκτόνωση της συνουσιακής τάσης να επιβάλει την πολυπόθητη ευφοριστική σιγή.
...εξερχόμενος απέβαλα απο μέσα μου, μια βλεννώδη πτυελική έκκριση στο μεταξένιο πεζοδρόμιο, ανέβασα το φερμουαρ , και εγκατέλειψα το μεταξένιο σηπτικό περιβάλλον με το μειδίαμα της ικανοποίησης και της αδημονίας για την επόμενη απρόσωπη και αδέσμευτη πορνική εκτόνωση...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim