Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 81 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη στις 02.25 , αφού έκανα όλη την βόλτα άφησα τελευταίο σπίτι το Κολωνού 48 όπου δούλευε η Βαλέρια και ήθελα να την ξαναδώ , ήμουν αποφασισμένος να περάσω ή με την Βαλέρια ή με την Λάνα , εμφανισιακά πιο πολύ μου αρέσει η Βαλέρια, αλλά για άλλη μια φορά αυτό που μου έβγαλε στο σαλονάρισμα της με έκανε να γυρίσω εδώ στην Λάνα , η Λάνα είναι μια ξανθιά ρωσίδα γύρω στα 35 με κανονικό σώμα και 2.5άρια βυζιά , ενώ έχει κάνει και μερικά μπανάκια κάτι που φαίνεται στο κορμί της από τις χαρακτηριστικές άσπρες γραμμές , κάτι που εμένα με καυλώνει , έδωσα το δεκάρικο και πέρασα στο δωμάτιο , ήρθε αμέσως στο δωμάτιο ενώ εγώ είχα προλάβει να βγάλω μόνο παπούτσια και μπλούζα , ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου γλύφει την πλάτη και τον λαιμό ενώ μου έλεγε για το μαύρισμα μου ότι ζηλεύει και ότι αυτή δεν μαυρίζει….μου ξεκούμπωσε την βερμούδα μου , την έβγαλε και την πέταξε στο κρεβάτι , έσκυψε μπροστά μου και με φύλαγε στα γόνατα και στα μπούτια ενώ έκανε και ένα μικρό πέρασμα και από τα αρχίδια , εμένα μου είχε σηκωθεί , με πιάνει από από τον πούτσο και μου λέει έλα να κάτσεις στο κρεβάτι , πέρασμα προφυλακτικού , πίπα πολύ καλή και βαθιά , ενώ με νάζι τον χτύπαγε στα μάγουλα της και στα χείλη της , της έβαζα δάχτυλο τόσο στο μουνι όσο και στον κωλο της …πρώτη στάση αφού με σήκωσε όρθιο , πισωκολήτα στα όρθια , όπου με προέτρεπε να την χτυπήσω στα κωλομάγουλα …δεύτερη στάση στα τέσσερα στο κρεβάτι
καλή στάση σώματος την γάμαγα δυνατά κα αυτή κάτι μουρμούριζε στην γλώσσα της , όταν ένιωθα ότι έρχεται η ώρα να τελειώσω έβγαλα
την καπότα και έχυσα στα κωλομέρια της , αυτή αρχικά ξαφνιάστηκε αλλά μετά με το χέρι της τα πασάλειψε σε αυτά και μου έκανε παιχνιδάκια με την γλώσσα της , σηκώθηκε πλύθηκε στον νιπτήρα , στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 10 λεπτά ….για τους μιλφάκιδες πιστεύω ότι έιναι καλή επιλογή , ενώ να πώ ένα ευχαριστώ στον pitsilisti που έιχε γράψει γι αυτήν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s

Σχόλια