Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κατεβηκαμε χτες 14 του μηνος τσαρκα στη Φυλης παρεα με εκλεκτο συναγωνιστη για να σβησουμε τις καυλες μας στις εταιρες της οδου.Ο φιλος πηρε την Χριστινα στο Φ69Α και ειχε αριστες εντυπωσεις μετα το περας της συνουσιας.Εγω ημουν αναμεσα στην Ντιανα Φ56 και στην Ρενατα Φ66.Τελικα το πορνοενστικτο μου με οδηγησε στη Ρενατα και δεν εχασα Γλώσσα .Η Ρενατα ειναι Ρωσιδα περιπου στα 30ετη την εκοψα,μελαχρινη,1.75 περιπου,βυζι 2.5 φυσικο πολυ καλο,κωλαρακι πολυ ωραιο και με τατου πανω απ την χωριστρα.Με λιγα λογια τουμπανο.Η τσατσα μου ειπε οτι κανει απλο προγραμμα +ισπανικο τελειωτικο στα βυζια.Δινω το μπλε εισητηριο και μπαινω στο δωματιο αφου πρωτα αδειασε απο εταιρο συναγωνιστη.Το δωματιο σε πολυ καλη κατασταση με ολα τα απαραιτητα μεσα χαρτι,σαπουνι κλπ.Η Ρενατα μπηκε μετα απο κανα 6λεπτο περιπου και αρχισαμε μπαλαμουτι στο ορθιο χουφτωνα την κωλαρα της και πιπιλαγα τις βυζαρες της Γλώσσα .Μετα μου εβγαλε το μποξερακι και αρχισε να με χουφτωνει στον πουτσο.Η ανορθωση ειχε ηδη αρχισει ετσι μετα ξαπλωσα να συνεχισουμε επι του κρεβατιου.Αρχισε να με γλυφει σε ολο το κορμι μου,λαιμο κλπ και μετα μου εκανε ισπανικο με τα υπεροχα βυζια της.Ειχα γινει καγκελο οποτε μου βαζει λαστιχο και ξεκιναει πιπα βαθεια και τεχνικη.Για τον αγωνα ξεκινησαμε ιεραποστολικα σε πολυ gfe φαση και τελειωσαμε στα τεσσερα με την υπεροχη θεα των οπισθιων της στον καθρεφτη του δωματιου.
Συμπερασματικα ηταν μια καταθεση με ενα πολυ ωραιο μωρο με καλη συμμετοχη που σιγουρα αξιζει μια δοκιμη απο ολους μας.
Επισης στα θετικα οτι δεν παιρνει ξενους(μαυρους,αλβανους κλπ) τουλαχιστον οταν ημουν στο σαλονι ειδα που εδιωξε αρκετο (υπο)κοσμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Υπηρεσίες
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2013
πολύ μουνάρα στην επανεμφάνιση της η Ρενάτα , τώρα και μαυρισμένη είναι ακόμα πιο μεγάλη καύλα.
15 Αυγούστου, 2013
Γαμισετα φιλτατε φωτια και λαυρα ειναι το μωρο γυναικαρα.Και μες το δωματιο εκπεμπει ερωτισμο ικανο να σε καυλωσει τρελα...
15 Αυγούστου, 2013
Πως μπορούμε να μάθουμε τις βάρδιές της; Κάθε πότε δουλεύει και που;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3