Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τη Χριστίνα την είχα ξαναπάρει πριν κανα μήνα και μπορώ να πω ότι είχαμε
περάσει πολύ καλά.
Χθες ξαναπήγα μιας και χόρτασα μπαζίλα από τα υπόλοιπα μαγαζιά.
Είναι η ξανθούλα , ομορφούλα κοπέλα με μπλε μάτια και με ωραία βυζιά που καυλαντίζει άγρια πολλές φορές τους πελάτες
στην αναμονή.

Μπήκα , ξεντύθηκα και περίμενα να έρθει.
Χαιρετηθήκαμε και ήρθε και έκατσε στο πόδι μου λέγοντας μου "θα κάνουμε σεξ?" Χμμμ;Εμμμμ
Ήταν λίγο κατσουφιασμένη.. Τη ρώτησα τι είχε αλλά μάλλον δεν κατάλαβε τι της είπα.

Χωρίς φιλιά χωρίς τίποτα (σε σχέση με την προηγούμενη φορά) ξάπλωσα και μου πέρασε καπότα με το στόμα της.
Καλή πίπα θα έλεγα, ενώ εγώ πασπάτεβα ότι έφτανα με τα χέρια μου ( δεν είχε κάτσει πολύ καλά να τη φτάνω).
Κάθισε ιεραποστολικά όπου δεν βολευόμουν με τίποτα (γενικώς δεν βολεύομαι όταν η άλλη είναι κοντή)
και της είπα να κάτσει στα 4 όπου είναι το φόρτε μου Κατσικογάμης Γαμήσου

Εκεί βρήκα τον εαυτό μου όπου άρχισε δυνατό σφυροκόπημα με χουφτώματα στη κωλάρα της και στις βυζάρες της.

Σημείωση, μου φαίνετε πως γουστάρει να κοιτάει πολύ στο καθρέφτη Σπασίκλας

Έκανε ωραία και σωστά στησίματα που βοηθούσαν πολύ στο να μου τον εξαφανίζει στη μουνάρα της.
Τέλοσπάντων μετά από 2-3 λεπτά τραβιέται, κοντοστέκετε και μου λέει "έλα να τελειώσουμε με μαλακία"! Money Mouth
Μετά από ένα σύντομο ξεχέσιμο που της έριξα μου βγάζει τη καπότα και μου λέει "κάντο όπως ξέρεις εσύ"...
εκεί έγινε της πουτάνας και μόνο με τις κλωτσιές δεν την έδιωξα.

Άκουγαν και οι άλλοι τις φωνές και μόλις βγήκε και άρχισε το ποίημα η τσατσά της έλεγαν, "αφού φώναζε ο άλλος
κάτι τρέχει", και τη κοπάνησαν όλοι.

Εν κατακλείδι, οι 2 συναντήσεις μου με τη Χριστίνα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες.
Φιλάκια, χαμουρέματα και gfe φάση την πρώτη φορά, φόλα τη δεύτερη.

Νομίζω πως κάτι την απασχολούσε όπως έγραψα και στην αρχή και για αυτό παίρνει κίτρινη κάρτα από μένα λόγω
αξιόλογου πρότερου πόρνικου βίου.

Θα τη ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή στο μέλλον για να βγει το τελικό αποτέλεσμα στανταρακίου ή μη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
πουτσα_μπαλα_και_τραμπαλα
Μέλος
3
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια