Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 26 10
Μπουρδέλα
37991
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 02.20 , έχοντας δει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Βαλένθια γύρισα σπίτι και έβλεπα τηλεόραση , όμως ήθελα να γαμήσω , πήρα το αμάξι και κατέβηκα στοχευμένα στο Βέργας 3 μήπως πετύχω την Γκαλίνα…δεν δούλευε και μίας και δεν ήθελα να φύγω άπραγος κατευθύνθηκα σε αυτό τον οίκο που συνήθως εργάζεται η Μαργαρίτα , η Μαργαρίτα είναι μια καστανή ψιλόλιγνη κοπέλα απο την Τσεχία , έχει και τατουάζ κάτι στοίχους και μια ημερομηνία στα αριστερά πλευρά της και την έχω πετύχει σε βόλτες μου εδώ αλλά και παλιότερα στο Φυλής 109α , η αλήθεια έιναι ότι παρόλο που έινα μια πολύ ωραία κοπέλα μου έβγαζε μια ψυχρότητα , κάτι που με απέτρεπε να περάσω μαζί της , σήμερα όμως μιάς και δεν είχα όρεξη για τσάρκα είπα να την δοκιμάσω , σε αυτό το σημείο και πρίν προχωρήσω στην κριτική μου θα ήθελα να κάνω δύο επισημάνσεις , πρώτον στον φίλο xilnik ο οποίος είχε δίκιο που έλεγε ότι το στήθος της είναι φυσικό , είναι φυσικό 2.5-3άρι αλλά έτσι όπως το έβλεπα ακίνητο σαν πέτρα μέσα από το πολύ σφιχτό σουτιέν που φορούσε φαινόταν σαν σιλικονάτο , και δεύτερον όταν έκανα τις ενημερώσεις την έλεγα πιτσιρίκα , τελικά από κοντά που την είδα είναι σίγουρα πάνω από 33 χρονών……την ηλικία κατά προσέγγιση μίας και σε ερώτηση μου πόσο χρονών είναι απάντησε κοφτά και απότομα τι σε νοίαζει , η Μαργαρίτα προσφέρει και μασάζ και μάλιστα η υπηρεσία όταν ανακοινώνει το πρόγραμμα λεεί ότι κάνει ερωτικό μασάζ και έχει και ειδικό λάδι….πέρασα στο δωμάτιο , σε αυτό τον οίκο έχω πάρα πολύ καιρό να γαμήσω , στα δωμάτια ακόμα δεν έχουν βάλει αιρ κοντίσιον και έχει ανεμιστήρα(φώτο στον ρομαντισμό)και απλά έχουν αλλάξει χωροταξικά την θέση του κρεβατιού , ξάπλωσα στο κρεβάτι και την περίμενα , μπήκε στο δωμάτιο αμίλητη και με το πρόσωπο της πολύ σφιχτό ,την ρώτησα από πού είναι για να σπάσει ο πάγος , κοφτά και σχεδόν μευριασμένα απάντησε , Τσεχία , μετά είπε μασάζ? Της είπα ναι , είπε ένα κοφτό γύρνα…γύρισα μπρούμυτα , ήρθε από πάνω μου και κάθισε πάνω στα κωλομέρια μου , έριξε λίγο γαλάκτωμα στην πλάτη μου και άρχισε να το πασαλείφει σε αυτή , αν δεν καταλάβατε αυτό ήταν και το μασάζ που έκανε , όχι ότι περίμενα και κανά σούπερ αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να με τρίψει λίγο…μου λεέι γύρνα , βγάζει το μαγιό που φορούσε , ανοίγει το προφυλακτικό το βγάζει από την συσκευασία του και το βάζει στην άκρη του στόματος της , κάθισε γονατιστή στο πλάι μου και άρχιζε να μου παίζει τον πούτσο μου , την ρώτησα για 69 και είπε , δεν κάνω , έβαλα τα δυο μου δάχτυλα και άρχισα να της χαϊδεύω τα μουνόχειλα της , τα οποία είναι αρκετά σκουρόχρωμα μεγάλα (όχι όσο της Ντενίσας από Ρεμούνδου)και κρέμονται , βέβαια ήταν τίγκα στην κρέμα , μόλις ο πούτσος ήρθε σε ένα ανεκτό ποσοστό στύσης , έσκυψε και πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα της , η πίπα της μέτρια και μονότονη δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό , σταμάτησε και ρώτησε , πώε θές , της λέω από πάνω , από πάνω όχι απάντησε,ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί με ρώτησε πώς θέλω αφού υπήρχε στάση που δεν θα την έκανε , της είπα να στηθεί στα τέσσερα , στήθηκε και πήρε και καλή στάση ,όταν μπήκα μέσα της πήρε το μαξιλάρι το έβαλε κάτω από τα βυζιά της και ξάπλωσε πάνω σε αυτό ώστε να μην τα χουφτώνω , η ξενέρα είχε χτυπήσει κόκκινο , την γαμούσα απλά για να χύσω και να φύγω , στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά , η Μαργαρίτα είναι πολύ ωραία κοπέλα σωματικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2013
κρίμα τέτοια μουνάρα !!
Roumanolagnos1313