Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επισκεψη στον συγκεκριμένο οίκο πραγματοποιηθηκε πρωι τριτης γυρω στις 2 ωρα.η κοπελα που εργαζοταν εκεινη την ωρα ηταν η μαρια,για οσους δεν την γνωριζουν προκειται για μια νεαρη κοπελα 23-26 χρονων κοντη με μαυριδερο δερμα κανονικο σωμα με λιγα παραπανω κιλα στα μπουτακια της,να προσθεσω οτι και στο ιδιο σημειο ειχε λιγη κυτταρίτιδα μαυρα ισια μαλλια που εφταναν λιγο πιο κατω απ τον ωμο και προσωπο της σειρας.Το μονο αρνητικο στην εμφανιση της ηταν τα χαλασμενα μπροστινα δοντια της τα οποια τα παρατηρησα οταν μου χαμογελασε στο δωματιο
Η παραπανω εκτενης περιγραφη σαφως μου αρεσε και με συνδυασμο με τις καλες κριτικες που ειχα διαβασει με εκαναν να βγαλω αυτοματα το 10ρικο που ειχα στην τσεπη μου και να το δωσω στην τσατσα η οποια με τοποθετησε στο ευρυχωρο δεξι δωματιο του οικηματος,του οποιου η καθαριοτητα δεν ηταν και η καλυτερη,μπροστα απ τον νιπτηρα ειχε παρα πολλα νερα κατω το ξυλινο πατωμα ηταν παρα πολυ βρόμικο,τα σεντονια δεν ηταν καθαρα αλλα το χειροτερο ηταν η μυρωδια που τρυπαγε τα ρουθουνια μου,ηταν ενας συνδυασμος ποδαριλας μπουτσιλας και σκατιλας.Το μονο θετικο του ηταν η ευρυχωρητικοτητα του.Επισης πριν προχωρήσω στην περιγραφη της πραξης θελω να προσθεσω οτι μολις μπηκα στο σλονι αντικρησα εναν τεραστιο μαλιαρο αρκουδο.
Αφου πλυθηκα στον μικρο νιπτήρα του δωματιο και περιμενα 2λεπτα ηρθε και η μαρια στο δωματιο.Εγω ημουν ηδη ξαπλωμενος το ιδιο εκανε και αυτη και ειρθε στην αγκαλια μου για ενα συντομο χαμουρεμα με χαδακια και αγκαλιτσες μιας ακι δεν αργησα να ατσαλωθώ.Περασμα σκουφου και ξεκινημα μιας ονειρικης πιπας με γλείψιμο σε ολον τον κορμο μου στο κεφαλακι μου και σπεσιαλ καραμελωμα αρχιδιων,η ατιμη μου τα ρουφηξε και τα δυο μεσα ενω εβγαζε κατα διαστηματα μουγκητα λες και ηταν αγελαδα απολαυστικα και διασκεδαστικα μεν αλλα μετα παο ενα σημειο ηταν εκνευριστικα.Πρωτη σταση αυτη απο πανω,πολυ καλη συμμετοχη απ την πλευρα της με το να κοπανιεται εντονα πανω μου και να βγαζει παλι αυτα τα διασεδαστικα βογκητα.οι επομενες στασεις που ακολουθησαν ηταν ιεραποστολικο πισωκολλητο και ριβερσε κοουγκερλ.σε ολες τις στασεις η συμμετοχη της ηταν πολυ καλη με το μονο αρνητικο καπως να δειχνει σημαδια βιασυνης προς το τελος.Το τελος με βρηκε με αυτη να μου την παιζει και να μου ρουφαει τα αρχιδια μου μεσα της,σε καποια στιγμη πειστευα οτι θα φτασουν στο λαρυγκι της.
Εν κατακλείδι πειστευω οτι η συμμετοχη της μαρια ηταν πολυ καλη και αν κοψει λιγο τα ψευτιγκα μουγκητα και να μην δειχνει σημαδια βιασυνης προς το τέλος θα γινει σιγουρα στανταρακι μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια