Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
(Updated: 11 Αυγούστου, 2013)
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για Καρολίνα πήγαινα αλλά έλειπε - στη θέση της ήταν μια νέα εργαζόμενη, η Σάντρα, με μόλις έξι μέρες εκεί μέσα σύμφωνα με την τσατσά. Στο χώρο υποδοχής είδα αυτά που χρειάζονταν για να δώσω τα 20 ευρώ: ήταν νεαρή, ξανθιά και αναμφισβήτητα αρτιμελής. Μπαίνοντας στο δωμάτιο είδα ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μπαζάκι. Άσχημη και με πεσμένο στήθος. Λοιπόν στο μπουρδέλο αυτό οι πολλοί καθρέφτες στην είσοδο δεν είναι βαλμένοι τυχαία εκεί. Δημιουργούν σε συνδυασμό με το χαμηλό φωτισμό και την απόσταση του πελάτη απ' την εκδιδόμενη - που πρέπει να στέκεται σε συγκεκριμένη θέση - μια οπτική ψευδαίσθηση παρόμοιας τεχνοτροπίας μ' εκείνη του λαϊκού πανηγυριώτικου happening "γκορίλα-γκορίλα": το αποτέλεσμα εδώ είναι απλά ο θεατής/πελάτης να παίρνει μια ελαφρώς πιο ωραιοποιημένη απ΄την πραγματικότητα οπτική πληροφορία πριν (και για να) περάσει στα ενδότερα.
Σε σύγκριση με την Καρολίνα αυτή εδώ είναι σαφώς χειρότερη εμφανισιακά. Οι υπηρεσίες της όμως το ίδιο καλές. Γλωσσόφιλα και ελ. στοματικό με ρουφήγματα στ' αρχίδια και γλειψίματα εδώ κι εκεί σε λαιμούς και ρώγες και τέτοια. Για 69 δεν το τόλμησα σαν - είπαμε ΄"βρώμικη" κατάθεση, αλλά όχι κι έτσι... Μου αράδιαζε κάτι κατεβατά ρώσικα εδώ κι εκεί που δεν καταλάβαινα τίποτα, της έλεγα κι εγώ τα δικά μου, γενικά υπήρξε μια εφιαλτική επικοινωνία. Θετικό ότι το μουνί της μου φάνηκε αρκετά στενό και ότι κατά τη διάρκεια της συνουσίας ψιλοέσκουζε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
148
Πόντοι:
17.085
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2013
"...του λαϊκού πανηγυριώτικου happening "γκορίλα-γκορίλα":"

Τι είναι αυτό;
12 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γκοριλα-γκοριλα θα το καψεις το τσαντηρι.....
ελεγε παλια ο γυφτος στα πανηγυρια!!!!ΑΑΑΑχχχχχ πολλα δενξερουν οι νεοι...
(Updated: 13 Αυγούστου, 2013) 13 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πρόκειται για το κλασικό show μεταμόρφωσης κοπέλας σε γορίλα που γινόταν (και γίνεται ακόμα ίσως) στα πανηγύρια όλης της χώρας μέσα σε σκηνή/τέντα/τσαντίρι. Λαϊκή ψευτο-sci-fi παράσταση. Στο πρώτο μέρος της παρουσιαζόταν μια κοπέλα που καθόταν σε ηλεκτρική καρέκλα υποτίθεται. "Απόδειξη" γι' αυτό ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι που άναβε. Μετά την έκλειναν σε κλουβί με χοντρές αλυσίδες και άρχιζε σιγά-σιγά η μεταμόρφωση με αλλαγές φωτισμών, κατάλληλης μουσικής κλπ. Στο τέλος στη θέση της κοπέλας ήταν ένας μεγάλος γορίλας που έσπαγε τις αλυσίδες κι έβγαινε απ' το κλουβί κινούμενος απειλητικά. Το κοινό τρεπόταν σε φυγή υπό τις φωνές ("πίσω!") και την καθοδήγηση/σπρώξιμο των αβανταδόρων. Χαρακτηριστικό του παριουσιαστή τα "γ(κ)ορίλα-γ(κ)ορίλα" κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης και τα "Πίσω γ(κ)ορίλα!" και "άτιμο παιδί, θα μου κλείσεις το τσαντίρι γ(κ)ορίλα!" στο τέλος της παράστασης. Προφανώς και είναι παλιό show του εξωτερικού. Υπάρχει και στο Diamonds Are Forever.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3