Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H Σάντρα είναι μία καινούρια Ρωσόφωνη κοπέλα,κοντή,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους της,ελαφρώς γεμάτη απο το κανονικό,μέτριας εμφανίσεως.
Κίνητρο μου για να την δοκιμάσω αποτέλεσε η ενημέρωση του Σμύρνη στην οποία αναφέρει ότι πέρασε και δεύτερη φορά μαζί της.Πράγματι δεν διαψεύστηκα.
Η κοπέλα εισήλθε αμέσως στο δωμάτιο.Καταλαβαίνει ελάχιστα Ελληνικά και Αγγλικά και κυρίως στην διάρκεια της πράξης όταν της ζητούσα κάτι μιλούσε στα Ρώσικα.
Την έφερα αμέσωςκοντά μου όπου και άρχισα να την θωπεύω στο σώμα της όπου και διαπίστωσα ότι ήταν δεκτική και σε γλωσσόφιλα.Τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν και ξαπλωμένοι στο κρεββάτι.Έπειτα η κοπέλα σκούπισε καλά την περιγεννητική περιοχή με αντισηπτικό μαντηλάκι που είχε φέρει για την περίσταση.Πέρασε σε ένα τσιμπούκι υγρό και σχετικά καλό σε αίσθηση.Το πιο δυνατό της σημείο ήταν η ορχεολειχία.Σε προτροπή μου να γλύψει την επίμαχη περιοχή πέρασε αμέσως στην πράξη και η καυτή της γλώσσα διέτρεχε πάνω στους όρχεις μου.Επίσης δεν παρέβλεψε και να ρουφήξει και τις μπάλες μου και κάποια στιγμή το έκανε τόσο δυνατά που με πόνεσε και της έκανα νόημα να το κάνει πιο απαλά.Στο 69 έκανε συσπάσεις που πρόδιδαν ότι γαργαλιέται και εγώ το απολάμβανα και ρουφούσα κάθε τόσο τα μουνόχειλα της.
Η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και της είπα κλασσικά ενώ ήμουν ξαπλωμένος να με ιππεύσει. Ανέβηκε αμέσως απο πάνω μου όπου και κουνιόταν στην αρχή η ίδια με απαλούς αισθησιακούς ρυθμούς. Μόλις ανέλαβα εγώ δράση για πιο δυνατά καρφώματα, εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι η κοπέλα μου είπε με ύφος που πρόδιδε συστολή να ρίξω τους ρυθμούς μου επειδή το κρεββάτι έτριζε και ακουγόμασταν στο σαλόνι που υπήρχε κόσμος.Αυτό μου έδωσε να καταλάβω ότι σίγουρα η κοπέλα δεν είχε ξαναδουλέψει παλιότερα σε οίκο ανοχής και δεν είχε ακόμα ξεπεράσει την όποια συστολή της. Εγώ της έκανα νόημα να μην ντρέπεται και συνέχισα. Πάρα ταύτα επειδή η κοπέλα παρέμενε αμήχανη έριξα τους ρυθμούς μου και την έφερα πιο κοντά μου όπου και αρχίσαμε πάλι να φιλιόμαστε με πάθος.Ανα διαστήματα η κοπέλα με αιφνιδίαζε δαγκώνοντας την γλώσσα μου απαλά.Επειδή είχαμε έρθει σε τόσο στενή επαφή μαζί απέφυγα να την πάρω πισωκολλητό και συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό. Και εκεί την πήρα σε διάφορες παραλλαγές γονατισμένος και με τα κορμιά μας ενωμένα και να φιλιόμαστε με πάθος.Σε κάποια στιγμή η κοπέλα έκανε ένα φάουλ,δείχνοντας μου το ρολόι της υπονοώντας ότι θα πρέπει να επισπεύσω. Έτσι και εγώ αφαίρεσα την καπότα και ξάπλωσα βάζοντας την να μου γλύφει τους όρχεις μιας και σε αυτό το σημείο ήταν δυνατή.Όταν ήμουν έτοιμος της έκανα νόημα να τα πάρει στο στόμα της αλλά η κοπέλα πιστεύω οτι εσκεμμένα έκανε οτι δεν με κατάλαβε για να αποφύγει να τα πάρει στο στόμα της.Έτσι τα φλόκια κατέληξαν πάνω μου.Δεύτερο φάουλ μου εκανε προς το τέλος αλλά δεν πειράζει σε όλα τα άλλα ήταν άψογη.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι η κοπέλα προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη χαρίζοντας του καλές στιγμές.Σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσει λιγάκι ακόμα για να χαρακτηριστεί τοπ στις υπηρεσίες της και ίσως να προσπαθήσει να βελτιώσει λίγο και την εμφάνιση της με μακιγιάζ και άλλα γυναικεία κόλπα γιατί η εμφάνιση της ήταν λιτή και απέριττη.Σίγουρα για κάποιον που θέλει να περάσει καλά την προτείνω για μία δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76