Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κατά τις 10 τσίμπησα 2 πίτες, μια με σουτζούκι μια με κοτομπέικον από το Σάββα. Έβγαλα το κρεμμύδι και το γράφω γιατί έχει σημασία. Είχε προηγηθεί μπανάκι στο Κόκκινο λιμανάκι και σκεφτόμουν πόσο θα γαμούσε να υπήρχε ημερήσια ενημέρωση για παραλίες. Αρκετό κυμματάκι σήμερα από Μάκρη μέχρι Λούτσα, όμως το μπανάκι γάμησε. Η βραδυνή έξοδος έπρεπε να συνοδευτεί με φάγωμα πιτσιρίκας. Οπωσδήποτε, γιατί δεν είναι να κυκλοφορείς έξω με αυτά που βλέπεις. Ένηγουέη, ραντεβού με τον κολλητό ομόνοια, φτάσαμε φυλής, κάναμε μια γρήγορη βόλτα, κ επειδή δεν είχα διάθεση για πειραματισμούς πήγαμε στο πενηντατέσσερο.. Ο φίλος διάλεξε Τζούλια, έμεινε ευχαριστημένος λεει, εγώ πρώτη φορά την έβλεπα, Ισπανή δηλώνει, Ισπανίδα σίγουρα δεν είναι. Πέρασα ( πάλι ) με Ορόρα.

Η Ορόρα λοιπόν, καμμία σχέση με την Ορόρα 2 βδομάδες πριν. Αν ο Φετφατζίδης είναι ταλέντο, και ξεψάρωσε τώρα 3 χρόνια μετά, αυτή έμαθε μπάλα αρκετά γρήγορα. Έρχεται στο δωμάτιο όλο χαρά, αγκαλιές φιλιά, και σιγά μη με θυμότανε εγωκεντρικός δεν είμαι. Ξαπλώνει, αρχίζει ναζάκια, έκανε πλάκα, γενικά πολύ καλη διάθεση αυτή τη φορά. Μου έδωσε την εντύπωση λίγο ότι βιαζότανε, είχε πάρει τόση φόρα που δεν πρόλαβα καλά καλά να χουφτώσω, και μου πέρασε καπότα σε πεσμένη. Η πίπα της αρκετα καλή, χωρίς δόντι. Ανεβαίνει, φωνές κακό, γενικά πολύ αλλαγμένη. Ανεβαίνει για λίγο, ξαπλώνει μετά, και εκεί γίνεται το κακό. Πάνω στο καλό, η τάνα η καταρροή από τις βουτιές είπε να μου κάνει χαλάστρα. Προσγειώνεται το λοιπόν μια μυξούλα στο προσωπάκι της και σιχάθηκε τη ζωή της, έμπηξε τα δάκρυα, μου λέει "you go we finish" της λέω σόρρυ "wasn't my intention to do that", και αλήθεια δεν ήταν, πάει να συνεχίσει, εμένα 3 λεπτά μετά μου είχε γίνει πιο μύξα απότι είχε μέχρι πρότινος στη φάτσα της, μου λέει "look she's dead, we finish" , σηκώνομαι από ντροπή δεν λέω τίποτα γιατί ξενέρωσα με την πάρτη μου και γώ, δηλαδή ρε φίλε αν δεν κρατάς τις μύξες σου στα ρουθούνια τι γαμάς, αλλά τι να της πώ, είχε ένα μέτρο κύμα στο Κόκκινο Λιμανάκι; Και στο τέλος μου λέει "you pay you must finish, do it", δηλαδή να μινάρω μπροστά της. Ε αρχίδια. Βγαίνω, ο φίλος ήταν μέσα ακόμα έδινε πόνο, και βλέπω 20 άτομα στο σαλόνι και νιώθω ένα πράγμα σαν τον Νταλάρα στη Λυρική. Με ρωτάνε καλή; Νταξ λέω, τι να τους πω όσοι φτερνίζεστε έξω; Δεν είχα και όρεξη να κάνω καυγά,από τη μία γάμησα κατά το ήμισυ, από την άλλη μαλακία ήταν αν και μου την έσπασε η αντιμετώπιση της. Που και γώ στη θέση της έτσι θα αντιδρούσα. Α να σημειωθεί ότι με είχε γεμίσει max factor σε ολο το πρόσωπο και ναναι καλά συναγωνιστής που με είδε έξω και μου το έδειξε στον καθρεύτη της μηχανής του. Η τζούλια θα τιμηθεί κάποια στιγμή, ορόρα δεν ματαξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Aurora
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2013
Ναι οντως εχεις δικιο εχει απογειωσει τις επιδοσεις της δεν δειχνει καθολου ψαρωμενη το αντιθετο θα ελεγα.Εγω δεν την ειχα ξαναπαρει αλλα απο τις κριτικες που ειχα δει την περιμενα καπως ψαρωμενη αλλα τελικα ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη η παρουσια της.
Οσο για το συμβαν που σου ετυχε εσενα εε ενταξει αυτα συμβαινουν ανθρωποι ειμαστε...και οσο για την αντιδραση της οσο να ναι θα ξαφνιαστηκε με αυτο που εγινε και εμεις στην θεση της ετσι θα καναμε ισως.Μιση ντροπη δικη σου μιση δικη της τι να κανουμε καλη καρδια Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1