Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193315
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την κοντουλα ομορφουλα βυζαρου Aurora την ειχα βαλει στο ματι τις τελευταιες μερες και ελεγα οτι καποια στιγμη θα την δοκιμασω.Αυτο εγινε σημερα 11 Αυγουστου ξημερωματα Κυριακης.Την πετυχα εκει που αναμενοταν δηλαδη στο 54Β ντουετο με την Τζουλια το εταιρο νεαρο καυλακι του μαγαζιου.Εγω εδωσα το μπλε εισητηριο για την Aurora στην ευγενικη τσατσα και μπηκα στο δωματιο που ειναι φατσα στο σαλονι.Το δωματιο εξαιρετικο πολυ καθαρο με νιπτηρα ,χαρτι,σαπουνι κλπ και φυσικα αιρκον πραγματικα αριστο οπως και τα αλλα της αλυσιδας αυτης.Το μονο μειον οτι βλεπει στο σαλονι οποτε μπορεις να γινεις θεαμα αν δεν προσεξεις.Τεσπα η μικρη(20 χρονων απο Ρουμανια μελαχρινη με φοβερο κωλι μεγαλο βυζι φυσικο και ομορφη φατσα) εφτασε στο δωματιο μετα απο πεντε λεπτα και πολυ προσχαρη και τρελιαρα ορμηξε πανω μου και αρχισαμε τα μπαλαμουτια στο ορθιο.Της εβγαλα το σουτιεν για να μου εμφανιστουν οι φυσικες βυζαρες της τις οποιες αρχισα να τις γλυφω με μανια.Μετα ξαπλωσα και ηρθε και αυτη απο πανω μου και συνεχισαμε το μπαλαμουτι.Αυτη αρχισε να με γλυφει και να με φιλαει ενω μου εφερνε και τα βυζια στη μουρη καθε τοσο να τα περιποιηθω .Κατοπιν εβαλε λαστιχο στον ανορθωμενο πουτσο μου και ξεκινησε μια πιπα καλη με προσπαθειες για ντιπ (βοηθησα και γω λιγο με τα χερια στο κεφαλι της χωρις να δυσανασχετησει).Ξεκινησαμε ιεραποστολικα οπου το μουνακι της ειχε ωραια αισθηση και μετα πισωκολλητα οπου ειχε στησει υπεροχα το τουμπανικο κωλαρακι της η ρουφιανα ολα τα λεφτα ηταν το θεαμα στον καθρεφτη.Ετσι καποια στιγμη εφτασε το τελος.
Προσωπικη μου γνωμη ηταν οτι το 20αρικο επιασε τοπο και με το παραπανω.Ειχα πολυ λιγοτερες προσδοκιες απο μια μικρη και νεα στο χωρο κοπελα ομως πηρα πολυ παραπανω απο αυτο που περιμενα και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Θα ξανατιμηθει καποια στιγμη απο εμενα εννοειται.
Τελος να πω οτι η συνεννοηση εγινε στα Αγγλικα καθως Ελληνικα ξερει λιγες κουβεντες.
Προσωπικη μου γνωμη ηταν οτι το 20αρικο επιασε τοπο και με το παραπανω.Ειχα πολυ λιγοτερες προσδοκιες απο μια μικρη και νεα στο χωρο κοπελα ομως πηρα πολυ παραπανω απο αυτο που περιμενα και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Θα ξανατιμηθει καποια στιγμη απο εμενα εννοειται.
Τελος να πω οτι η συνεννοηση εγινε στα Αγγλικα καθως Ελληνικα ξερει λιγες κουβεντες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Aurora
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού