Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 160 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Στην αρχή της απογευματινής βάρδιας γύρω στις 17:00 έφτασα στο Μεταξουργείο και πάρκαρα σε ένα στενό καβατζωτικό για να ρίξω ένα γρήγορο
γαμήσι και να φύγω, πριν μου σπάσουν το αυτοκίνητο τα πεινασμένα κακοποιά στοιχεία. Έκανα μια μικρή έρευνα σε μερικά σπιτάκια και αποφάσισα
να δώσω το 10ρικο σε αυτό. Δούλευαν 2 κοπέλες στην βάρδια η Ντιάνα και η Βαλέρια...
Εμφάνιση Βαλέριας: Ύψος 1,60, δεμένα μακριά καστανά μαλλιά με ανταύγειες ξανθιές προς το τελείωμα τους, γύρω στα 30 η ηλικία της, σφιχτό
αδύνατο σώμα με τατουάζ πάνω από το πεταχτό κώλο της, 2άρια αχλαδωτά στητά βυζάκια και πολύ καυλιάρικο πρόσωπο!
Δεν πρόλαβα καλά καλά να βγάλω τα ρούχα και σκάει το μωρό μέσα γεμάτο νάζι! Με ρώτησε όνομα και επειδή είδα ότι δυσκολευόταν να το προφέρει,
άρχισα την συνεννόηση μαζί της στα Ρώσικα. Την χούφτωνα στα όρθια και της έδωσα ένα πεταχτό φιλί στο στόμα μέχρι να αρχίσει να ξυπνάει ο
καρκαβίλας μου. Έπειτα ξάπλωσα, τρίφτηκε λίγο στο σώμα μου και πιπίλισα ένα ένα τα βυζάκια της και αυτή έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς.
Μετά μου πέρασε με το στόμα το προφυλακτικό στο όρθιο πούτσο και άρχισε μια πολύ καλή πίπα! Ρούφαγε χωρίς χέρια το κεφάλι του πούτσου
και σταματούσε μετά χτυπώντας το στην γλώσσα της ηδονικά, κοιτώντας με στα μάτια! Στην πίπα έκανε κυκλικές κινήσεις με την γλώσσα της, κάτι
που εκτόξευε την απόλαυση στα ύψη!Ήταν σύντομη όμως, αλλά εγώ της είπα να συνεχίσει ακόμα λίγο και άρχισε να το παίρνει πιο βαθιά σχεδόν
μέχρι κάτω και εγώ πίεζα λίγο το κεφάλι της προς τα κάτω.
Αφού τελείωσε η φάση της πίπας, αυτή πήγε να ξαπλώσει για να έρθω από πάνω της, αλλά της ζήτησα να ξεκινήσουμε με αυτήν από πάνω πρώτα. Έβγαλε
τις μεγάλες δερμάτινες μπότες που φορούσε για να μπορεί να ανέβει πάνω μου και έκατσε στο πούτσο μου παραμερίζοντας το μαύρο διάφανο στριγκάκι
της. Άρχισε ένα πολύ δυνατό καβαλίκεμα πάνω στον πούτσο μου και η αίσθηση από το μουνάκι της ήταν πολύ καλή και στενή! Επιτέλους κατάλαβα ότι
γαμάω μουνί και όχι πηγάδι μιας και δεν είχε βάλει κρέμα! Στην διάρκεια αυτής της στάσης οι κινήσεις ήταν από αυτήν μόνο και κουνιόταν πάνω κάτω
σε όλο το μήκος του πούτσου μου και εγώ της έδινα φιλάκια στο στόμα χωρίς γλώσσα όμως γιατί δεν τα δεχόταν τα γλωσσόφιλα! Αφού κουράστηκε αλλάξαμε
σε πισωκολλητό γονατιστό και το στήσιμο της ήταν άψογο στα 4! Την σφυροκόπησα λίγο πιάνοντας τα βυζιά της και δίνοντας της σφαλιάρες στο κώλο που
έδειξε ότι τις γουστάρει και αυτή έβγαζε μικρές κραυγές!Επόμενη στάση εγώ από πάνω της, με καλό άνοιγμα και κλείδωμα των ποδιών της γύρω από την μέση
μου! Την φίλαγα στο στόμα στο πρόσωπο και τον λαιμό και αυτή χάϊδευε απαλά την πλάτη μου! Η ώρα είχε περάσει και εγώ δεν έλεγα να τελειώσω ακόμα. Αυτή
μου λέει ότι έχω μόνο 10 λεπτά και πρέπει να συντομεύουμε. Αναλαμβάνει δράση αυτή και παίρνει το πούτσο μου στο στόμα της παίζοντας το παράλληλα γρήγορα
και εγώ έτριβα το μουνάκι της. Εκείνη την ώρα ακούω και το χτύπημα στην πόρτα από την τσατσά και της λέω έλα από πάνω μου να τελειώσω. Αυτή υπάκουσε και
ανέβηκε πάνω μου όμως από την κούραση δεν μπορούσε να βρει το γρήγορο ρυθμό που ήθελα για να τελειώσω και κατέβηκε από τον πούτσο μου για να συνεχίσει με
πίπα και μαλακία γρήγορη. Της λέω ξανά έλα στα 4 να τελειώσω και αυτή στήθηκε αμέσως και με ένα δυνατό κάρφωμα με ότι δυνάμεις μου έμειναν έχυσα στο μουνάκι
της!
Φεύγοντας πάει να ανοίξει την πόρτα του δωματίου να βγει αλλά γυρνάει πίσω να πάρει κάτι που ξέχασε αφήνοντας την μισάνοιχτη και βλέπω να με κοιτάει
μεγάλο πλήθος λαού με την πούτσα στο χέρι!Μεγάλο χαμόγελο
Μια χαρά πέρασα με την Βαλέρια και άξιζε με το παραπάνω το 10ρικο! Τώρα δεν ξέρω αν με άλλους θα έχει τόση υπομονή σε περίπτωση που αργείτε να τελειώσετε γιατί
μιλώντας μαζί της στην γλώσσα της όσο να ναι εξοικειώθηκε και μπορεί να έπαιξε το ρόλο του και αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού