Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 45 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη στον οικο κατα της 14:00 το μεσημερι,παρκινγκ πανευκολο λογο παπιου παρκαρα ακριβως απ'έξω- αλλα ακομα και αν καποιος παει με αυτοκινητο θα βρει σχετικα ανετα
στην ερημη αχαρνων.
Υπηρεσια ειχε μονη της η ντενισα η οποια ειναι ψηλη ξανθια με κανενα ιχνος κυτταριτιδας στα διμετρα ποδια της.Καλο προσωπο και μικρο βυζι.
Αναμονη για ενα περιπου πενταλεπτο στο σαλονι το οποιο ηταν πολυ καθαρο και πειριποιημενο.Η υπηρεσια ανεφερε το προγραμμα της κοπελας.
Πληρωμη και είσοδος στο δωματιο το οποιο ηταν και αυτο πολυ καθαρο με καθρεφτες δεξια και αριστερα του κρεβατιου και μωρομαντηλα σε ενα μικρο τραπεζακι.
Η θερμοκρασια του air condition στο σαλονι αλλα και στο δωματιο ηταν μια οαση δροσιας επανω στο κορμι μου....
Η Ντενισσα δεν αργησε να ερθει, μου ειπε ενα παιχνιδιαρικο/ναζιαρικο γεια και μου πεταξε το σουτιεν στα μουτρα..
Δεν ειπαμε πολλα ουτε ρωτουσα διάφορα, την αφησα να μου βαλει καποτα και την εβλεπα να κανει την δουλεια της, μια μετρια απλη καθημερινη πιπα.Μπαλες δεν ακουμπησε.
Την σταματησα και της ειπα να ανεβει απο πανω....ενα εκπληκτικο θεαμα πραγματικα, μια διμετρη γκομενα να με εχει καβαλησει να εχει κολησει επανω μου και να
κουνιεται πανω στο πεος μου, η τεχνικη της εκπληκτικη καθως εμπαινε ολος μεσα της και οταν επιανε πατο εκανε και κυκλικες κινησεις..τα χερια μου μονιμα χουφτωναν την κωλαρα της,
το στομα της διπλα στο αυτι μου να ακουω τις ανασες της.
Στο τελειωμα η ντενισα δεν σταματουσε το κουνημα και ετσι προκαλουσε ενα παρατεταμενο χυσιμο μεσα της.... πραγματικα ενιωσα οτι αδειασα εντελως.
Παραμονη στο δωματιο 10-11 λεπτα, αλλωστε ποσο να κρατηθεις με αυτην απο πανω σου...

Ευχομαι να περασετε καλυτερα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2013
Το φχαριστήθηκες και έτσι πρέπει. Nice shot!Κουλ
09 Αυγούστου, 2013
μπράβο παιχταρά μου !

πάντα τέτοια !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2