Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο πραγματοποιηθηκε χθες το πρωί γύρω στις 12 ωρα.η κοπέλα που είχε βάρδια εκείνη την ώρα ήταν η τζουλια.προκειται για ενα πιπινι 21 χρονων απ την ισπανια όπως δήλωσε η τσάτσα αν και εγώ δεν την πολυπίστεψα,με λευκή επιδερμίδα μαύρα μακριά ίσια μαλλιά ανυπαρκτο μικρο βυζί με ένα τατου λίγο πιο πάνω απ το αριστερό βυζί της που απεικονίζε ένα λουλούδι με ενα ονομα στα πλάγια του,ειχε πιρσινγκ στον οφαλο της ωραιο σωμα και απιστευτο κωλαρακι που όταν στήνεται στα τέσσερα που κολάζει και αγιους.Επισης η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου ελληνικά παρα μονο αγγλικα και ισπανικα αν και αυτο δεν το τσεκαρα γιατι δεν ξέρω καθόλου ισπανικά.
Αφου μου άρεσε αρκετά το θέαμα που αντίκρισα απ την Τζούλια αποφασισα να δώσω το 20ρικο στην ευγενική τσάτσα με τα κοντά ξανθά μαλλιά με τα γυαλάκια και να περασω στο δωματιο το οποιο βρισκεται ακριβως απέναντι απ το σαλόνι με την άσπρη πόρτα.η καθαριότητα ηταν παρα πολυ καλη για δωματιο στην φυλης,καθαρα σεντονια ξυλινο πατωμα ενω ειχε ενα ρυθμιστη εντασης φωτεινοτητας όπως εχουν σχεδόν όλα τα δωματια της αλυσιδας.
Μετα απο κανένα 3λεπτο ανμονης ειρθε και η τζουλια στο δωματιο.αφου με ρωτησε το ονομα μου πόσο χρονων ειμαι και εγω της εκανα καποια κομπλιμεντα για το σωμα της και για της ομορφια της,ξεκινησαμε ολιγολεπτο χαμουρεμα γονατιστοί στο κρεβάτι με χάιδεμα των κορμιών μας και φιλακια και χαδακια σε όλο μου το σωμα.Με όλο αυτό το ολιγόλεπτο καυλωτικο χαμουρεμα η πλήρης στύση δεν άργησε να ερθει,περασμα καποτας απ την τζουλια και επιλογης στασης 69.περιποιηθηκα δεόντως το πεντακάθαρο μουνάκι της και αυτη το μοριο μου.καλη πίπα σε γενικες γραμμες με τα ανάλογα deepthroat αλλα δυστυχώς δεν καραμελωνε αρχιδια και δεν εγλυφε λαγνα τον κορμό οπως κάνουν πολλες.Πρωτη στάση αυτή απο επανω,πάρα πολύ καλή συμμετοχή με το κοπανιέται πάνω μου και με τις αναλογες ωραιες κραυγουλες ενώ εγώ την είχα πιάσει απ τα δυο χέρια της.επομενη στάση πισωκολλητο,πάλι η συμμετοχή ήταν αρκετα καλη αλλα αλλαξα σταση επειδη ημουν λιγο κουρασμένος απο προηγούμενη κατάθεση στην φωκαιας.ετσι διαλεξα να γυρισουμε σε ιεραποστολικο.σε αυτή την σταση στην αρχη την γαμουσα χαλαρα,ενω προς το τελος καταλαβε οτι εφτανε το τέλος μου ειπε στα αγγλικα και με νοηματα να την παιξω για λιγο ενω αυτη ετριβε το μουνακι της και χαιδευε ολο της το σωμα ενω εβγαζε ερεθιστικες κραυγουλες και κουνιοταν σαν πορνοσταρ.ολο αυτό το θέαμα ηταν αρκετά καυλωτικο ετσι τελειωσα μεσα στην καποτα.αυτη αφου με ευχαριστησε και εγω της έκανα καποιες ερωτήσεις σχετικά με την δουλειά της και για την καταγωγη της σηκωθηκε πλυθηκε και εφυγε.
Εν κατακλείδι η χθεσινη μου συνευρεση μου με την τζουλια ηταν αρκετα ευχαριστη και αν παιρνει λιγο πιο πολλες πρωτοβουλιες θα ειναι απ τις καλυτερες επιλογες για τα αθηναικα μπουρδελα.Επισης ξεχασα να αναφερω οτι δεν δίνει φιλια στο στομα αλλα εμενα μου εδωσε δυο πεταχτα οχι γλωσσοφιλα ομως και οτι η αναπνοή της μυριζε ευχαριστα οχι σαν καποιες αλλες βρωμιάρες που εχουν να πλυθουν κάτι μέρες.χρονος παρομονης στο δωματιο 13 λεπτα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια