Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196696
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πάντα την χάζευα γιατί έχει ωραίο καλοσχηματισμένο στητό στήθος αλλά δεν με έπειθε να περάσω. Σήμερα είδα τόσο μπάζο που μου φάνηκε περιπτωσάρα και πέρασα με την μία ... όπως και με την μία ήρθε, πρώτος πελάτης καθαρά σεντόνια καθαρή και η ίδια.
Το χαμόγελο της δεν το έχω δει ποτέ στο σαλόνι ούτε βέβαια και στο δωμάτιο το είδα.
Μπαίνει, κάθεται χαμηλά ανοίγει καπότα και την βάζει με την μία, ευτυχώς που μου είχε μισοσηκωθεί. Ξεκινά την πίπα αργή βαθιά συνολικά 2 λεπτά με εμένα να χαιδεύω ότι έφτανα , κάνα μπουτι πάνω από το δίστυ που φόραγε, λίγο παιδάκι ... "θα το βάλουμε ?" ρώτησε και δεν της χάλασα χατήρι πέφτει ανάσκελα βάζει κρέμα μια και ήμουν πρώτος, αλλά πολύ ωραία αίσθηση στενή παρά τα λιπαντικά.
Ήρθε και η ώρα του χουφτώματος - στήθος ποίημα, ρόγα όμορφη αντέδρασε στο πιπίλισμα , με αγκάλιασε και άρχισε κάτι φιλάκια στο μάγουλο ώμους και γύρω περιοχή, και κοντά στα χείλια - κρίμα που έκοψα τα γλωσσόφιλα - και κάπου εκεί τελειώσαμε.
Μείον το ότι έφυγε βιαστικά ... μπορεί να την ξαναπάρω
Το χαμόγελο της δεν το έχω δει ποτέ στο σαλόνι ούτε βέβαια και στο δωμάτιο το είδα.
Μπαίνει, κάθεται χαμηλά ανοίγει καπότα και την βάζει με την μία, ευτυχώς που μου είχε μισοσηκωθεί. Ξεκινά την πίπα αργή βαθιά συνολικά 2 λεπτά με εμένα να χαιδεύω ότι έφτανα , κάνα μπουτι πάνω από το δίστυ που φόραγε, λίγο παιδάκι ... "θα το βάλουμε ?" ρώτησε και δεν της χάλασα χατήρι πέφτει ανάσκελα βάζει κρέμα μια και ήμουν πρώτος, αλλά πολύ ωραία αίσθηση στενή παρά τα λιπαντικά.
Ήρθε και η ώρα του χουφτώματος - στήθος ποίημα, ρόγα όμορφη αντέδρασε στο πιπίλισμα , με αγκάλιασε και άρχισε κάτι φιλάκια στο μάγουλο ώμους και γύρω περιοχή, και κοντά στα χείλια - κρίμα που έκοψα τα γλωσσόφιλα - και κάπου εκεί τελειώσαμε.
Μείον το ότι έφυγε βιαστικά ... μπορεί να την ξαναπάρω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού