Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 185 10
Μπουρδέλα
215474
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ξημερωματα Σαββατου κατα τις 00:30 περιπου και αφου πριν κανα 2ωρο σχεδον ειχα παρει την Χριστινα του 69Α ειχα σταμπαρει στην Φωκαιας την Ελενη.Μια ψηλη μαυρισμενη γυναικαρα μελαχρινη με 2αρακι φυσικο στηθος και πολυ ωραιο σωμα.Αφου εκανα βολτα για λιγο ακομα αποφασισα να την τιμησω ακολουθωντας το ενστικτο μου το οποιο σπανια λαθαινει .Ετσι επεστρεψα στο Φωκαιας εδωσα το 20αρικο και μπηκα στο δωματιο στο βαθος.Το δωματιο σχετικα καλο για την περιοχη αλλα χωρις αιρκον αναμενο .Ερχεται μετα απο λιγο και η Ελενη προσχαρη και ομιλιτικη ειπαμε τα βασικα μου ειπε οτι ειναι απο Αιγυπτο και μαλλον ισχυει οπως την εκοψα.Ξεκινησε με γλυψιματα σε ολο μου το σωμα με την ζεστη γλωσσα της και εκανε και καποια βυζοσκαμπιλα στον πουτσο μου.Στην συνεχεια ξεκινησε πιπα η οποια ηταν ρυχη με εστιαση κυριως στο κεφαλακι.Μπαλακια δεν γλυφει αλλα οκ.Στον αγωνα αρχισαμε ιεραποστολικα οπου ειχε ζεστη συμμετοχη με κραυγουλες ανταλλαγη φιλιων κλπ(οχι στομα) και για δευτερη σταση στα τεσσερα οπου ειχα θεα την ωραια κωλαρα της με το ταττου και ετσι το κρατησα μεχρι το τελος ετσι.Η κοπελα ηταν πολυ θετικη εκτος απο μουναρα και ετσι το πορνοενστικτο μου ηταν σωστο για αλλη μια φορα.Το μονο αρνητικο το κλειστο αιρκον καθως στο τελος ειχα σκασει απ την ζεστη.
Δεν ξερω αν θα την ξαναπερνα για δευτερη φορα,ισως στο μελλον αν δεν βρω κατι καλο προς το παρον οι επομενοι στοχοι μου ειναι η Ντιανα του Φ56 και η Αννα/Ιλονα/Ευτερπη επισης της αλυσιδας αυτης.
Δεν ξερω αν θα την ξαναπερνα για δευτερη φορα,ισως στο μελλον αν δεν βρω κατι καλο προς το παρον οι επομενοι στοχοι μου ειναι η Ντιανα του Φ56 και η Αννα/Ιλονα/Ευτερπη επισης της αλυσιδας αυτης.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Περά από την πλάκα, ντάξει, αφού η κοπέλα μοιάζει να είναι από την Αίγυπτο κι αυτό πουλάει σαν φαντασίωση σε κάποιους, μην πολυασχολείστε...
Τουλάχιστον η Ελένη, αν και τα λέει τα ψέματά της όπως όλες, είναι από τις λίγες σωστές κοπέλες της δουλειάς που δε σε κοροδοιεύει και μιλάει σταράτα πάντα...
Άλλες λένε την αλήθεια για την καταγωγή τους, αλλά κοροιδεύουν τόσο εντός δωματίου όσο και έξω από αυτό... Κι ειδικά στα στούντιο...