Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 160 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεύτερη χτεσινή επίσκεψη μετά το ωραίο γαμήσι με την Τζούλια. Περιπλανήθηκα σε μερικούς οίκους όσπου τα βήματα μου με έφεραν στο Διδύμου 8Β όπου καταθέτω συχνά-πυκνά. Εκεί η 50άρα milfάρα τσατσά μου παρουσίασε μια νεαρή μικροκαμωμένη κοπελίτσα. Μελαχρινή, πολύ αδύνατη με μικρό στητό βυζάκι, και κωλαράκι σαν δύο γκρεϊπφρουτ. Όνομα δεν είπε ή δεν συγκράτησα εγώ αλλά λόγω εμφάνισης αποφάσισα να περάσω.
Για τον χώρο δεν θα αναφερθώ γιατί είναι γνωστά τα πράγματα. Πρόκειται (αυτό όπως και το δίπλα) για ένα από τα πιο περιποιημένα μαγαζιά της περιοχής όπου αν πετύχεις καλή κοπέλα χαίρεσαι να γαμάς.
Το μικρό δεν άργησε να έρθει μάλλον επειδή δεν είχε άλλο πελάτη. Ευγενική, χαμογελαστή αλλά αμίλητη, αν και νομίζω ότι ήξερε Ελληνικά σε ικανοποιητικό βαθμό (αυτό κατάλαβα μιας και ότι της έλεγα το καταλάβαινε και η ίδια τα μιλούσε καλά).
Προκαταρκτικά δεν είχε μιας και ήμουν ήδη καυλωμένος. Αντίθετα πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε τρομπόνι. Ομολογώ ότι αν και συνήθως το παίρνω σαν αρνητικό (και είναι) εδώ δεν με πείραξε μιας και πίπα της ήταν καλή σχετικά ενώ το χούφτωμα στο νεαρό σφριγηλό, εφηβικό κορμάκι της ήταν αρκετό για να συντηρήσει την στύση σε δυνατό επίπεδο.
Στο σέξ επίσης δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Καλή διάθεση, τυπική συμμετοχή αλλά περισσότερο με άναβε η αίσθηση του στενού μουνιού της παρά τα ερωτικά της κόλπα. Λίγα χαδάκια, μουγκαμάρα και ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο, λές και λέμε ανέκδοτα. Τελείωμα, αποχαιρετισμός και πίσω σπίτι για μακαρονάδα.

Συνοπτικά πρόκειται για περίπτωση τύπου Μάγιας. Ωραία εμφανισιακά, τυπικά καλή αλλά δεν προσφέρει κάτι αξέχαστο. Αν βελτιωθεί με το καιρό θα λειτουργήσει υπέρ τις καθώς έχει εμφανισιακά προσόντα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού