Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μακριά παιδιά από αυτή τη γκόμενα !!! Πήγα χτες το απόγευμα για τη Τζανίν ή τη Ρουσλάνα. Έχουμε τη Χριστίνα μου λέει η τσατσά, 20 χρ από Τσεχία (αμέ, πώς!!!) Βλέπω μια ψηλή, λιγο κρύα την είδα, καλό σώμα όμως, με τατουάζ στον Α ώμο, λέω να δοκιμάσω το πρόγραμμα των 70 με σόου, και λοιπά...

Περίμενα ένα τέταρτο περίπου (πολύ, μια και ήταν 6 η ώρα, αύγουστος, δεν είχε κίνηση) μπαίνει η τύπισσα με ένα δονητή, ξαπλώνει και πολύ βαριεστημένα αρχίζει να τον βάζει στο γατί της. Λες και καθάριζε φασολάκια, μάγκες: διάθεση μηδέν, σα να έλεγε "τι ήρθες τώρα εδώ, γάμησέ μας να φύγουμε..."

Λές "δε βαριέσαι" ας τη γλείψω: γεμάτη κρέμα φράουλα, ούτε γεύση, ούτε βογγητό, τιποτα. Και το ίδιο βαριεστημένο ύφος. Σε κάποια στιγμή με γυρνάει και αρχίζει την πίπα. Μέτρια προς καλή, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά λέω χαλάλι, ας την αφήσω να της τον ρίξω μετά να το φχαριστηθώ. Αμ δε !!! Σε λιγότερο από 1 λεπτό, μου λέει "άντε, θες από πάνω;"λές ναι, της τον βάζω και αρχίζω. Ήθελα να μου σηκώσει τα πόδια, "όχι, λέει, δε θέλω". Πάω να της γλείψω τις ρώγες, μου σπρώχνει το χέρι. Ξενερώνω. Τη γυρνάω στα 4, της πιάνω τη μέση να της τονε φορμάρω, "όχι, λέει, με σφίγγεις, δε θέλω". τα παίρνω κι εγώ, "τι θα γίνει, κοριτσάκι, εμείς αποφασίζουμε, λέω, όχι το ένα,όχι το άλλο, τί είσαι τέλος πάντων";;;

Και σηκώνεται επάνω, αρχίζει τις φωνές, "δεν καταλαβαίνεις" και τέτοια, βγαίνει από το δωμάτιο και το τροπάριο συνεχίζεται. Λέω "κοίτα, δε θα πάνε έτσι τα 70 ευρώπουλα, να μη μας παίρνουν για μαλάκες..." Ντύθηκα, βγαίνω, μούγγα η τσατσά !! Η τύπισσα συνέχισε !!! και επειδή μπήκαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι βέβαια με το που τα άκουσαν αυτά, έφυγαν με ελαφρά πηδηματάκια, μου έκανε και παράπονο ότι της διώχνω τους πελάτες !!!

Η τύπισσα είναι τρελλή μάγκες: άμα είναι να μην ακουμπάμε, να μην πιάνουμε, να μην σηκώνει τα πόδια ψηλά και απλά να τη βάζουμε σε μια τρύπα, την παίζω και μόνος μου...

με μια λέξη: ΜΑΚΡΙΑ !!!

ΥΓ πήρα τα μισά πίσω τελικά, παλι καλά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού