Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφου περάσαμε όλο το Σαββατόβραδο σε strip-show είπαμε να επισκευτούμε νωρίς την Κυριακή πλατεία Βικτωρίας. Είχα σχεδόν 2-3 εβδομάδες να πάω πριν τις 16-17.00 οπότε είδα 2-3 νέα πρόσωπα. Μπήκα στο Φωκαίας 17Α περισσότερο για να πετύχω την μελαχρινή κοπέλα με τα γυαλιά αλλά βλέποντας την Εμμανουέλα δεν με χάλασε. Στο σαλόνι φιλική χωρίς να δείχνει σημάδια κόπωσεις ή βαρεμάρας. Μελαχρινό κορίτσι με κοτσίδα πιασμένη ψηλά, με φυσικό handful στήθος, lovehandles για κρατήματα και οπίσθια όπως μ'αρέσουν (αρκετοί θα λέγανε με παραπανίσια κιλά). Ηλικία την κόβω 24-28 και ύψος 1.62-1.68 χωρίς τακούνια.
Προκατάρκτικά δεν υπήρχαν, φιλάκια, χάδια, νάζια εκ μέρους της μηδέν. Αφου επέμεινε να με ξαπλώσει, λίγο πριν ξεκινήσει στοματικό ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες σε style πειράγματος. Ότι δουλειά γίνει θα γίνει πάνω στο πουτσοκέφαλο. Παρακάτω πήγαινε σπάνια, να το πάρει βαθυά με τίποτα. Πολύ χρήση χεριού το οποίο ζήτησα να αφαιρέσει. Αρκετό σάλιο έφτασε μέχρι τα αρχίδια αλλά έως εκεί το naughty, ούτε χτυπήματα, ούτε φτυσίματα, ούτε flop-flop έξοδο απο το στόμα. Κατα την διάρκεια αυτή άφηνε πιασήματα αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται αν πλησιάσεις ανάμεσα απο τα πόδια. Της ζήτησα να ξεκινήσουμε σαν τα σκυλιά και πέταξε μερικά βρόμικα λόγια. Μείον της στην στάση αυτή είναι ότι φεύγει συνέχεια μπροστά. Να επισημάνω πως τα κωλομέρια της ειναι τόσο απαλά και αφράτα που λειτουργούν σαν αερόσακοι κρούσεις.
Ένα κακό είχε το οποίο μου είναι δύσκολο να ξεχάσω και το οποίο μπορεί να με εμποδίσει να ξαναπάω. Μόλις φώναξε η υπηρεσία ήθελε να φύγει σφαίρα. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 12λεπτά. Το ξέρω πως τυπικά ο χρόνος είναι 8-12λεπτά αλλά... τουλάχιστον να μη γίνεται τόσο αντιληπτο αυτό απο τα κορίτσια.

υπ. "Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου" θα έβαζα παραπάνω αλλα δεν μου επιτρέπει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
BronxNY
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια