Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 160 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
η επίσκεψη έγινε σήμερα το μεσημέρι ,ήταν το μοναδικό που είχε κόσμο και τις δύο φορές που ήρθα(μία αρχικά στην βόλτα και μία όταν ξαναήρθα για να περάσω) δούλευαν δύο κοπέλες ,
η Αννίτα η Πολωνέζα όπως είπε η ξανθιά κοντή υπηρεσία(η οποία στο 8λέπτο περίπου και ενώ εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο , όταν πέρασα χτύπησε την πόρτα)μιά ξανθιά μίλφ ψηλή αρκετά
χοντρή με 3.5άρια βυζιά και η Τάνια(συναγωνιστές που εμπιστεύομαι μου είχαν πει τα καλύτερα γι αυτό και πέρασα)μαυρομάλλα πολύ κοντή με μικρό στήθος , τατού χαμηλά στη μέση , τατού
έναν πάνθηρα στον δεξί ώμο(φώτο στον ρομαντισμό)ενώ θέλει να κάνει στο χέρι ένα ακόμα τατού μιά αράχνη...και οι δύο απλό πρόγραμμα ενώ κάνουν και παρτούζα , πέρασα με την Τάνια , σύμφωνα
με τα λεγόμενα της Ρωσίδα 39 χρονών , είναι πολύ επικοινωνιακή και μιλάει συνέχεια , ήρθε στο δωμάτιο , την περίμενα καθιστός στην άκρη του κρεβατιού , έβγαλε τα εσώρουχα της , την σήκωσα
και την κάθισα πάνω μου , άρχισα να γλύφω το μικρό της στήθος , αυτή σηκώθηκε γύρισε με την πλάτη της προς τα εμένα και έτριβε τον κώλο της στον πούτσο μου , μετά μου είπε να ξαπλώσω για
να είμαστε πιο άνετα , ανέβηκε από πάνω μου , αρχικά με φιλούσε στον λαιμό και στις ρόγες , μετά κατέβηκε πιο κάτω και περιποιήθηκε τα αρχίδια μου για αρκετή ώρα , μετά κατέβηκε ακόμα πιο κάτω
και άρχισε να γλύφει τα δάχτυλα των ποδιών μου στα χωρίσματα τους , τις κνήμες και τις γάμπες μου , ύστερα τα γόνατα και τα μπούτια μου ενώ επέμενε για αρκετή ώρα στο πίσω μέρος απο τα γόνατα ,
μέτα άρχισε να γλύφει πάλι τα αρχίδια , στην συνέχεια έγλυφε τον πούτσο μου σε όλο τον κορμό του εκτός απο το κεφαλάκι , πολύ επιδέξια(βέβαια την πήρα γραμμή)είχε ανοίξει το προφυλακτικό
και το είχε βάλει στο στόμα της , το τοποθέτησε στον πούτσο μου ίσα ίσα μέχρι λίγο πιο κάτω απο το κεφαλάκι και συνέχισε να γλύφει τόσο τον κορμό και τα αρχίδια όσο και το κεφαλάκι όπου
νόμιζες ότι δεν σου έχει περάσει καπότα , σταμάτησε , κατέβασε την καπότα μέχρι κάτω κάτω στον πούτσο μου και αμέσως στήθηκε στα τέσσερα , σηκώθηκα και την τράβηξα απο το πόδι στην άκρη του κρεβατιού , έσκυψα και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της το οποίο είναι ξυρισμένο( και απλά έχει αφήσει απο πάνω του μια λεπτή γραμμή απο τρίχες) καθώς και την κωλοτρυπίδα της η οποία είναι αρκούντωςδουλεμένη , ενώ δεχόταν δάχτυλα τόσο στο μουνί της όσο και στην κωλοτρυπίδα της , έβαλα την πούτσα μου στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω πολύ δυνατά ενώ αυτή δεν χαμπάριαζε , της ζήτησα τον κώλο της με έξτρα λεφτά , αλλά δεν δέχτηκε , συνέχισα να την γαμάω σε αυτή την στάση για αρκετή ώρα και δυνατά , μετά τις είπα να ξαπλώσει , την ρώτησα αν μπορώ να χύσω στον κώλο της και μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να χύσω στο σώμα της , ξάπλωσε ανάσκελα μου έβγαλε το προφυλακτικό και μου έπαιζε τον πούτσο και με τα δύο της χέρια μέχρι που έχυσα στην κοιλιά της , σηκώθηκα πλύθηκα ενώ με παράπονο και με νάζι μου είπε δεν θα μου δώσεις και εμένα χαρτί , της έδωσα σκουπίστηκε αρχικά με το χαρτί και μέτα πήγε στην τουαλέτα για να πλυθεί πιο καλά , στο δωμάτιο έκατσα
τελικός σχεδόν 20 λεπτά(η τσα τσα χτύπησε στο 8λέπτο και την έγραψε κανονικά), πολύ καλή συμμετοχή και περιποίηση και όλα αυτά μόνο με 10 ευρώ...θα ξανατιμηθεί λίαν συντόμως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2013
Για να μαθαινεις μικρε η Τανια μεχρι και πριν 2 χρονια Γερο-μύστηςδουλευε σε μασατζιδικα....(κηφισιας12,στουρναρη 29,σολωμου54)....
29 Ιουλίου, 2013
καλη ειναι αλλα μιλαει πολυ και ειναι και ξερολα!!!!για 10 αξιζει παντως
30 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν μιλάει...κάνει socializing....!Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3