Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνήθως δεν γράφω κριτικές για μπουρδέλα, σπάνια, πρέπει να έχω κάτι σημαντικό να πω. Αλλά σήμερα θα γράψω γιατί αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Στουντιάκιας γαρ, αλλά κάνω και τις καταδρομικές μου Φυλής και ξέρω ορισμένες κοπέλες. Και ενώ σήμερα πήγα για ένα στα γρήγορα πέφτω μπροστά στην Εμμανουέλα, νέα κοπέλα 19-20 περίπου καστανή με 1,5 βυζί αλλά σουπερ κωλάρα.
Φάνηκε από το σαλόνι ότι δεν θα ήξερε ούτε το προφυλακτικό να βάλει. Είπα θα μπώ. Μόλις μπήκα και πριν προλάβω να πλύνω το τριμάσχαλο, σκάει μύτη.
Σκουπίζομαι και ξαπλώνω και περιμένω να δω τι θα κάνει. Ξεκινάει να φορέσει το προφυλακτικό σε πεσμένη τσαπού. Την αφήνω να δω που θα πάει ενώ παράλληλα της χουφτόνω το κώλο. Προσπαθεί αλλά μάταια.
Αρχίζω και πάω το χέρι μου προς το μουνί της και μου λέει "αυτό δεν θα το βάλεις μέσα" λέω οκ ξέρω.
Ακόμα προσπαθούσε. Της λέω έτσι δεν πρόκειται να μπει, και με αρχίζει σε μια φραπεδιά μπας και σώσει την κατάσταση. Άρχισε αυτό το σκηνικό το amature να μου αρέσει και να την βρίσκω. Εκείνη τον δουλειά της. Άτεχνη φραπεδιά και σε λίγο ήμουν έτοιμος.
Της είπα έλα βάλτο και όντως μετά κόπων και βασάνων μπήκε. Με αρχίζει σε μια πίπα καλούτσικη και εγώ απολάμβανα τα κάλη της. Λέω σεξ θα κάνουμε?
Και την βάζω μπροστά στην αρχή μαλακά για να μην την πονέσω, και μετά τα πόδια επάνω και δώστου. Την είχα καταβρεί με το μωρό και μετά την γύρισα στα 4 όπου με θέα την κωλάρα της το ευχαριστήθηκα
Για το τέλος την έβαλα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, άτεχνος φραπές και δεν άργησα και το τέλος ήρθε.

Δεν ξέρω τι με έπιασε ξαφνικά, είχα τόσες επιλογές να πάω και πήγα στην πιο amature. Μου άρεσε πολύ το σκηνικό και σίγουρα θα ξαναπάω. Αυτή τη φορά θα τις μάθω τουλάχιστον πως μπαίνει το προφυλακτικό. Παρακαλώ να είστε επιεικής μαζί της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2013
Φίλε kerveras με βοήθησε πολύ η κριτική σου. Την είχα διαβάσει από πριν. Πάντως δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με το προφυλακτικό. θετική ψήφος από μέναΧαμόγελο
19 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να είσαι καλά. Μετά από τόσο καιρό έμαθε να το βάζει το προφυλάκτικό. Πάντως εγώ θα ξαναπάω γιατί είναι κουκλί το μωρό
19 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πήγα πριν από λίγες ώρες πήγα στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να αρχίσει τα απλά προκαταρκτικά που κάνουν όλες οι κοπέλες του χώρου. Ανταποκρίθηκε! Και Ισπανικό μου έκανε και φιλάκια (όχι γλωσσόφιλα) και χαδάκια. Την καθοδήγησα και μπορώ να σου πω ότι συναρπάστηκα. Έχει και αυτήν την κοριτσίστικη φωνούλα, είναι και Ελληνίδα... Τι θα κάνω μ'αυτό το κορίτσι δεν ξέρω...Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3