Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε την Κυριακή στίς 11.40 , την Αλεξάνδρα την είχα δει πριν μια βδομάδα την πρώτη μέρα που δούλεψε δηλαδή αλλά δεν πέρασα , σήμερα
ήταν το πρώτο μαγαζί που επισκέφτηκα και πέρασα κατευθείαν , η Αλεξάνδρα είναι 24 χρονών απο την Ρουμάνια(πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα της), είναι κοντή
έχει σκούρα καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους , κανονικών κιλών σώμα και 2άρια βυζιά με σκουρόχρωμες θηλές κα μεγάλες ρόγες όχι σε μήκος αλλά σε πάχος ,
έδωσα το αντίτιμο στην τσα τσα και πέρασα στο δωμάτιο , να πώ ότι μέρες μέρες το σπίτι αυτό βρομάει...σήμερα ήταν μιά απο αυτές της μέρες..κάτι πρέπει
να κάνουν αν άπτεται στην αρμοδιότητα τους...σήμερα πέρασα στο δωμάτιο που βρίσκεται μόλις κατέβεις τα σκαλάκια αριστερά πρίν το σαλόνι , η Αλεξάνδρα
ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή αν και κάπως αγουροξυπνημένη ή άυπνη....μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της , την περίμενα ξαπλωμένος στο κρεβάτι , έβγαλε
το στρινγκ της(σουτιέν δεν φόραγε)και ξάπλωσε δίπλα μου ,άρχισε να με φιλάει στον λαιμό για αρκετή ώρα ενώ ταυτόχρονα χάιδευε ελαφρά τον πούτσο και τα αρχίδια μου ,
όταν ο πούτσο μου ήρθε σε ένα α επίπεδο στύσης , άρχισε να κατεβαίνει φιλώντας με στις ρόγες στην κοιλιά , έδωσε μερικά φιλιά και στα αρχίδια , με ρώτησε αν
θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μαντιλάκι , η πίπα της απο την αρχή επιθετική , τι εννοώ , απο το πρώτο γλύψιμο η πίπα της κατευθείαν βαθιά , έγλυφε τον κορμό
ενώ επέμενε ανα διαστήματα στο κεφαλάκι , η πίπα της καλή και με έκανε τούμπανο , για να την κόψω λίγο την έβαλα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλύφω το μουνί ,
πέρασμα προφυλακτικού ,μόνο δύο στάσεις κάναμε , πρώτη με αυτή από πάνω όπου είχε καλή συμμετοχή , κουνιόταν αυτή πάνω μου και εγώ την είχα αράξει σαν πασάς...
μετά την έφερα προς τα εμένα ανασήκωσα λίγο τα πόδια μου και άρχισα να την γαμάω δυνατά βάζοντας της και δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της , την γύρισα στα τέσσερα ,
έπαιζα με το δάχτυλο μου την κωλοτρυπίδα της και της είπα ότι τώρα θέλω κώλο , πήρε καλή στάση , σάλιωσε με τα δάχτυλα της την κωλοτρυπίδα της , έπιασε τον πούτσο μου
και τον έχωσε στο μουνί της , αρχικά την γάμαγα ήρεμα , όταν είδα ότι έχει πάρει το κολάι , άρχισα να την γαμάω δυνατά , αυτοί έβγαζε κραυγές και αναστεναγμούς ενώ
έπαιζε το μουνάκι της , μετά από κάνα 5λέπτο σταμάτησα την γύρισα έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα στα βυζιά της , στο δωμάτιο έκατσα ενα δεκάλεπτο γεμάτο , θα μπορούσα
να καθίσω και παραπάνω μιάς και δεν βιαζόταν , αλλά οι καύλες είχαν διαφορετικό χρονοδιάγραμμα ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα , λογικά πρέπει να έχει ξαναδουλέψει μίας και δεν ήταν καθόλου ψαρωμένη
για εμάς που ψάχνουμε για φούλ προγράμματα νομίζω ότι αξίζει μια δοκιμή , γιατί και πίπα καλή κάνει αλλα και τον κώλο που ανακοινώνεται τον δίνει και όχι σαν άλλες
που ενώ το ανακοινώνουν στο πρόγραμμα μετά μέσα στο δωμάτιο τα μασάνε..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια