Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αλλη μια από τις λίγες κριτικές που ανεβάζω μόνο όταν πραγματικά αξίζει τον κόπο (ή το ακριβώς αντίθετο...)κι αυτό γιατί πραγματικά το κοριτσάκι προσφέρει πολύ καλό Value 4 money (όπως λέμε στο Ελλάδα).
Κάθοδος στο Μετάξι μετά απο πάρα πολύ καιρό μια και είχα όρεξη για κάτι γρήγορο και φτηνό,χωρίς πολλά πολλά, έτσι για αλλαγή. Πολύ ζέστη κατα τις 5 το απόγευμα, οποτε ξεκίνησα απο το συγκεριμένο ίδρυμα που έχει δωμάτια άνετα και καθαρά, ειδικά για τα δεδομένα της περιοχής και όπου έχω περάσει πολλές φορές ανέλπιστα καλά(μιλάμε για το υπερυψωμένο ισόγειο στα δεξιά)... είσοδος λοιπόν στο άδειο σαλόνι και παρουσίαση 2 κοριτσιών. Το Μαράκι, ενα μωράκι 22-23 με όμορφο προσωπάκι και κορμάκι με ωραίο όπως φαινόταν βυζάκι, ωραίο κωλαράκι και όμορφα ποδια (το άλλο δε το θυμάμαι δε μου τράβηξε τη προσοχή)... πρώτη σκέψη να φύγω να δώ και τι άλλο παίζει, αλλά όταν μου κλείνει το δρόμο με τα χέρια ανοιχτά το ξανασκέφτομαι γιατί ήταν πράγματι πολύ καλό, ειδικά για τη περιοχή, επιπλέον δε μου έβγαζε καθόλου την αίσθηση βρωμιάς που έχουν πολλές κοπέλες που δουλευουν στη περιοχή.
Κατάθεση του 10ευρου, πλύσιμο χεριών και του εργαλείου (πάντα να είμαστε καθαροί Χαμόγελο ) και μέχρι να τελειώσω έρχεται και το Μαράκι (εκ Ρουμανίας όπως έμαθα). Χαμογελαστή και με πονηρό βλέμμα γδύνεται και ανταποκρίνεται πολύ καλά στα χάδια και τα φιλάκια στο λαιμό και το στήθος. Ορθιοι και οι δύο συνεχίζουμε τα προκαταρτικά και τα χουφτώματα με το Μαράκι να μου δίνει συνέχεια ελαφριά μπατσάκια στους γλουτούς. Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, πέρασμα προφυλακτικού και πίπα αργή και βαθειά με πολύ λίγο χέρι, όχι θεική αλλά πολύ πάνω απο το μέσον όρο. Πολύ καλή περιποίηση της γύρω περιοχής και τα μπαλάκια όλα στο στόμα, κανένα παράπονο !!!!! Αν και δεν ήθελα να είμαι ενεργός δε μπορούσα να κρατηθώ, αλλαγή θέσης και χάδια και γλύψιμο απο το λαιμό μέχρι τη κοιλιά. Αλλαγή σε μπρούμητα και φιλιά και χάδια απο το σβέρκο μέχρι το κωλαράκι, το κοριτσάκι καμμία αντίρρηση και καλή συμμετοχή με λίγο υπερβολικά όμως μμμμμ. Το κωλαράκι καθαρό και μοσχομυριστό ήταν πολύ προκλητικό για να ανισταθώ και η γλώσσα μου το τίμησε δεόντως!!!! ωραία αίσθηση αν και πρέπει να είναι ελαφρώς δουλεμένο... λίγο περιποίηση και στο καθαρό και φρεσκοξυρισμένο μ...νάκι και ξεκίνημα σε ιεραποστολικό ... όμως απο την αρχή ήθελα κάτι άλλο όποτε πρότεινα να μου τον παίξει με τα ωραία ποδαράκια της, καμμία αντίρηση και άρχισε το μάθημα foot fetish Χαμόγελο πολύ καλή μαθήτρια και με προτοβουλίες, αφού δε συμφώνησε να βγάλουμε και το προφυλακτικό έιχα ένα έντονο τελείωμα στα ποδαράκια και την όμορφη κοιλίτσα της !!!!!! σκούπισμα, φιλάκι πεταχτο, χαμόγελα και πλύσιμο ... τι άλλο να ζητήσω για 10 € ???

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
black panther
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική