Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ο συγκεκριμένος οίκος είναι μονόπορτος (και ημιυπόγειος) αλλά μέσα είναι πρακτικά διπλός, έχει και αριστερά και δεξιά με μια κοπέλα ανά μεριά. Αριστερά ήταν η Ρομπέρτα. Η κοπέλα είναι ρουμάνα 22 ετών με πολύ λίγα ελληνικά. Έχει κορμί που προσωπικά μου αρέσει πολύ. Μέτριο ύψος καθαρό 1.60 κάτι, λεπτή, με 2άρι στητό ωραίο στήθος και ωραίες θηλές, ίσια κοιλιά, ωραία πόδια, άριστη επιδερμίδα. Στο πρόσωπο είναι συμπαθητική αλλά μέτρια, έχει μακρύ πρόσωπο με συν τα ωραία και αρκετά μακριά ίσια καστανά μαλλιά της, και μείον ότι είναι ολίγον φαφούτα. Είχε βαμμένα τα μάτια της αλλά Κλεοπάτρα (με την γραμμούλα). Συνολικά είναι ένα ωραίο νεαρό πιπίνι για φάγωμα, αρκεί να μην γελάσει και φανούν τα δόντια (που λείπουν). Φορούσε και 15ποντους+ κόκκινους κοθόρνους, από τους οποίους την κατέβασα στο δωμάτιο, μην έχουμε και κανένα ατύχημα.
Στο δια ταύτα τώρα: Προκαταρκτικά μηδέν, απλά μετά από προτροπή μου με χάιδεψε λίγο για να ξεκινήσουμε. Πίπα (με) μέτρια και άτεχνη. Μετά βάλαμε και μπόλικο ζελ και ξεκινήσαμε.
Λοιπόν η Ρομπέρτα κάνει τα πάντα για να σου την σπάσει και να σιχτιριαστείς. Στην έναρξη του αγώνα με ενημέρωσε ότι και καλά πονάνε οι θηλές της και να προσέχω (χμ). Μετά με την πρώτη διείσδυση άρχισε τα «ααουου» γιατί και καλά τον είχα μεγάλο και πόναγε (γκρρ). Ας όψετε που έχει κορμάρα και έκανα υπομονή. Για να μην σας ζαλίζω, η κοπέλα έλεγε συνέχεια «όχι έτσι» και «πονάω» και έκανε που και που και κάτι γκριμάτσες, αλλά από την άλλη δεν με έπειθε ότι πραγματικά πονούσε, περισσότερο πίστευα πως έκανε ότι έκανε για να λουφάρει.
Όλα τα κάναμε στο αργό γιατί στο κανονικό δεν άντεχε. Με τούτα και με εκείνα μπορώ να πω πως με έφτιαχνε η κατάσταση (βρε μπας και έχω κάτι σαδιστικό μέσα μου) και μάλλον απολάμβανα την φάση γιατί η κοπέλα έχει -το ξαναείπα- πολύ ωραίο κορμί. Μάλιστα στο πισωκολλητό κάνει άψογη κούρμπα την μέση της, και ήταν άκρως απολαυστική σε θέα και αίσθηση. Επίσης ήταν άνετη σε χρόνο, έκατσα πλήρες 10λεπτο στο δωμάτιο. Με τα πολλά ολοκλήρωσα μέσα της, μετά με άνεση ντύθηκε, με ευχαρίστησε (ποιού το μαρτύριο τελείωσε θα σας γελάσω) και αποχώρησε.
Την συστήνω αποκλειστικά σε πιπινολάτρες αλλά και πολύ ανεκτικούς συναγωνιστές. Οι άλλοι μακριά, να μην σας πάρω στο λαιμό μου.
Επίσης να αναφέρω ενημερωτικά ότι παραδίπλα στο Φυλής 59 κάτω ήταν ένας τσάτσος (60άρης, ασπρομάλλης, λεπτός, μάλλον πούστης) που έκανε εισαγωγή για την κοπέλα του (που ήταν αξιόλογη) που ξεπερνούσε σε ευγλωττία και την γνωστή Εύα, αυτή που θα πουλούσε και την γιαγιά μου. Και την δεν είπε για να μας πείσει, α μη τι άλλο ήταν απολαυστικός και μου έφτιαξε τη διάθεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρομπέρτα
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas