Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ΠΡΟΣΟΧΗ : Επειδή το κείμενο που ακολουθεί είναι μακροσκελές και οι μη έχοντες την υπομονή θα το βρουν σίγουρα κουραστικό, το χώρισα σε τρία μέρη (εισαγωγή-κριτική-επίλογος). Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται μόνον για την κριτική, ας προσπεράσει την εισαγωγή καθώς και τον επίλογο. Ευχαριστώ. Χαμόγελο

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποίησα προγραμματισμένη επίσκεψη στον φοροτεχνικό μου, προκειμένου να τακτοποιήσω την φορολογική μου δήλωση. Όταν αυτός ολοκλήρωσε την διαδικασία της εισαγωγής των στοιχείων στο σύστημα, γύρισε και μου είπε :

Φοροτεχνικός : Θέλετε να σας πω πόσα θα πληρώσετε;

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εκείνη την στιγμή ήρθε στο μυαλό μου το ραμολί Νο 2 που τις προάλλες με ρώτησε ωσάν άλλος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος :

Ραμολί Νο2 : Την Νταϊάνα από το Φ56 την έχεις χουφτώσει;

Εγώ : Όχι. Δεν έτυχε.

Ραμολί Νο2 : Χούφτωστη, χούφτωστη!!!

Εγώ: Αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι αποφεύγω τα μπουρδέλα για λόγους που σου έχω εξηγήσει... γιατί επιμένεις;

Ραμολί Νο2:-Ρε άσε τις παραξενιές και χούφτωστην. Άκου με που σου λέω... χούφτωστην πρωτού σε προλάβει κάνα καινούργιο εγκεφαλικό!!!

Οι λογισμοί μου διεκόπησαν από την φωνή του φοροτεχνικού:

Φοροτεχνικός: Λοιπόν; Να σας πω το ποσόν;

Εγώ: Πρωτού σας απαντήσω θα μου επτρέψετε να σας υποβάλλω μια ερώτηση κρίσεως;

Φοροτεχνικός: Βεβαίως. Ρωτήστε με ό,τι θέλετε.

Εγώ: Φρονείτε ότι το υπογλώσσιο που κρατώ στο χέρι μου θα αρκέσει ούτως ώστε να αποφευχθεί αυτό που τυχόν θα μου προκύψει στο άκουσμα του ποσού;

Φοροτεχνικός: Πολύ φοβάμαι πως όχι.

Εγώ: Τότε λοιπόν θα κάνουμε το εξής. Θα γράψετε το νούμερο σε ένα χαρτάκι, και αυτό το χαρτάκι, αφού το διπλώσετε πολλές φορές για να μην φαίνεται το ποσό, θα το βάλετε σε έναν φάκελο τον οποίον και θα σφραγίσετε. Κατόπιν εγώ θα πάω στο Ωνάσειο και θα τον ανοίξω παρουσία ιατρικής ομάδος.

ΚΡΙΤΙΚΗ
Μερικά λεπτά αργότερα βρισκόμουν ομού με τον φάκελο άλλα και ομού με πλήθος κάθε λογής αρρένων, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων του συνουσιουργείου που βρίσκεται στον αριθμό 56 της οδού Φυλής. Όσον αφορά τον χώρο η πρώτη εντύπωση ήταν ανέλπιστα θετική. Καθαρός με λιτό, πλην όμως ευχάριστο διάκοσμο• κοντολογίς αξιοπρεπέστατος.

Κατόπιν αρκετής αναμονής η ευγενική επιστάτης μας παρουσίασε την Νταϊάνα. Θα διακινδυνεύσω να γράψω ότι πρόκειται για μία από τις ομορφότερες (την παρούσα περίοδο) παρουσίες του χώρου. Νεαρότατη, υψηλόσωμη, καλλίγραμα ισχνή, με μελανά μακριά μαλλιά που δημιουργούν όμορφη αντίθεση με το λευκό της δέρμα και λίαν ευειδές πρόσωπο που κοσμούν αμυγδαλόσχημοι σπινθηροβόλοι οφθαλμοί. Αν διέθετε δε , λίγο μεγαλύτερο στήθος και μερικά χιλιοστά μεγαλύτερη περιφέρεια γλουτών, θα έκανε θραύση. Αφού κατάφερα να αποσπάσω από την επιβλέπουσα κάποιες διαβεβαιώσεις σχετικές με την άνεση χρόνου, πέρασα στην κρεβατοκάμαρη την οποιά βρήκα εξ΄ίσου αξιοπρεπή με τον χώρο αναμονής και επιδείξεων.

Η Νταϊάνα εισήλθε ευδιάθετη στο δωμάτιο και αφού προέβημεν αμφότεροι στην τυπική διαδικασία του χαιρετισμού καθώς και των τετριμμένων που λέγονται κατά την πρώτη γνωριμία, απεχωρίστει τα ήδη λιγοστά ιμάτιά της και με πλησίασε. Επιτρέψατε μου (κατά την προσφιλή μου τακτική άλλωστε), να μην περιγράψω λεπτομερώς όλην την συνεύρεση. Και τούτο διότι υποκειμενικώς θεωρώ ανούσιο το να περιαυτολογώ αναλωνόμενος σε γλαφυρές αναφορές πεολειχιών, διεισδύσεων, σφυρηλατήσεων, f & fz δραπανοπροώσεων, ηλεκτροσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, καθώς και λαβών κλινοπάλης, καταδύσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών γυμναστικών επιδείξεων και αθλητικών επιδόσεων. Θεωρώ όμως απαραίτητο να σταθώ σε μερικά σημεία τα οποία κρίνω καίρια και συνεπώς άξια μνείας. Ένα από αυτά αφορά κάτι που έχει σχολιστεί από αρκετούς εξ΄υμών, και δεν είναι άλλο από την συμπεριφορά της. Τα σχόλια, έχουν μεν κάποιο έρεισμα, υποψιάζομαι όμως ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις προθέσεις που έχει. Και εξηγούμαι. Έχω την εντύπωση πως το όλο θέμα γεννάται κυρίως από κάποιες ενέργειες στις οποίες προβαίνει με σκοπό να "ερεθίσει" τις λάγνες ορέξεις του πελάτη• και που φέρνουν όμως (αρκετές φορές καθώς φαίνεται) το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς το μόνο που καταφέρνουν είναι το να "ερεθίσουν" μόνον τα νεύρα του. Θα συμφωνήσω πάντως στο ότι οι επιδόσεις της σε "ναζάκια" και "τσαχπινιές" είναι αδέξιες. Το στοματικό της είναι αρκετά δυνατό και με θηλάζουσα αίσθηση. Φρονώ όμως ότι χρήζει βελτίωσης. Ευχάριστες εκπλήξεις αποτέλεσαν, η σφιχτή και θερμή αίσθηση του καλοσχηματισμένου κόλπου της και η ζωηρή συμμετοχή της. Κατά τα άλλα, ήταν αρκετά συνεργάσιμη. Την βρήκα δεκτική σε αβρότητες καθώς και σε εναλλαγές στάσεων, κατά τις οποίες επέτρεπε απρόσκοπτες διεισδύσεις. Γενικότερα ήταν ομιλητική, παραινετική, και δεν έδειξε σημάδια κούρασης ή βιασύνης. Άξιο μνείας θεωρώ επίσης το ότι ήταν πολύ καθαρή.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το εννέα που βλέπετε στην βαθμολογία που αφορά την σχέση απόδοσης/τιμής μπορεί να μην αντοποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Αυτό έγινε διότι έχω σπαταλήσει πολύ μεγαλύτερα ποσά για κοπέλες που τελικώς αποδείχθησαν απλώς ένα από τα τμήματα του οικιακού-ξενοδοχειακού εξοπλισμού των επιχειρήσεων που έχω επισκεφθεί.

Υ.Γ. Μην μπείτε στην βάσανο να με ρωτήσετε σχετικά με τον φόρο που πρέπει να αποδώσω. Δεν έχω ανοίξει ακόμα τον φάκελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη