Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η επίσκεψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 13.25 , το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αυτό το κορμί απ όταν έμαθα ότι επέστρεψε έπρεπε να το δοκιμάσω πάλι για να δώ αν έχει αλλάξει από πριν δύο χρόνια που την είχα πάρει στο Διδύμου 16 ενώ με είχε προδιαθέσει και ο μπεμπας θετικά λέγοντας μου ότι στο πρόσφατο πέρασμα του πέρασε καλά ,πριν ξεκινήσω τις λεπτομέρειες να πω ότι τελικά το μόνο που άλλαξε από την προηγούμενη συνάντηση μας ήταν μερικά κιλάκια που έχει πάρει αλλά δεν χαλάνε το συνολικά γαμάτω σώμα της… έδωσα το 20άρικο στην ευγενική τσατσα και πέρασα στο δωμάτιο , πήγα στον νυπτήρα πλύθηκα όπως πάντα κάνω ανεξάρτητα αν είμαι καθαρός ή όχι και την περίμενα ξαπλωμένος στο κρεβάτι , ήρθε στο δωμάτιο , πολύ λιγομίλητη , με ρώτησε αν έχουμε ξαναπεράσει μαζί και της απάντησα όχι για να μην την επηρεάσω , ξάπλωσε παράλληλα με το κορμί μου και άρχισε να μου τον παίζει , άρχισα να της δίνω φιλάκια στον λαιμό ενώ στην κίνηση του χεριού μου να παίξω με το μουνάκι της μου τράβηξε το χέρι , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μαντηλάκι , άρχισε την πίπα η οποία ήταν καλή , της ζήτησα να γλείψει και τα αρχίδια μου(είμαι πάντα ξυρισμένος) μου απάντησε ότι αρχίδια δεν γλύφει….μετά από κανα 2λέπτο καλής πίπας πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση αυτή από πάνω , καμιά συμμετοχή ενώ το βλέμμα της κοιτούσε στο ταβάνι , αλλαγή στάσης και την στήνω στα τέσσερα , η άτιμη έχει ωραίο κώλο , άρχισα να την γαμάω πισω κολλητά και συνεχίσαμε έτσι κανα 5λέπτο , της είπα ότι είμαι έτοιμος να τελειώσω και να τον πάρει στο στόμα της ,αλλά μου απάντησε ότι δεν κάνει τελειωτικό……λοιπόν μιάς και η κοπέλα μου αρέσει εμφανησιακά θα το πω ευγενικά για να μην πώ τίποτα άλλο…φαίνεται ότι δεν έχουμε χημεία μεταξύ μας , δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω , ίσως σε δυό χρόνια πάλι χα χα χα για να κάνουμε και λίγο πλάκα , στο δωμάτιο έκατσα 12 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Εύα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2013
παραδόξως σε μια από της σπάνιες επισκέψεις μου σε μπουρδέλο... ειδικά για να τιμήσω την Εύα που είναι μουναρος...
η εμπειρία μου ήταν διαμετρικώς αντίθετη από του ν.σμυρνη...
και αρχίδια μπουκωσε, και το μουνακι αφηνε να της το παίζω, και στο τελος τα πηρε στο στομα αργα και απολαυστικα χωρις να βιαστει καθόλου να παει να τα φτυσει...
λες να με γουσταρε?
01 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σμύρνη μαλλον με την Ευα για κάποιο λόγο δεν υπάρχει χημεία, συμβαίνουν αυτά σε όλους. Εσένα σου ταιριάζει Πωλίνα!Γερο-μύστης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2