Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
επιτελους χθες το απογευμα καταφερα και πηρα την πολυσηζητημενη νταιανα.η νταιανα ειναι μια ψηλη νεαρη κοπελα μαλλον απο αλβανια με μαυρα μαλλια που φτανουν μεχρι τους ωμούς της ωραιο σωμα μαλλον γυμναζεται.το πιο δυνατο της σημειο ειναι το ωραιο κωλαρακι της.αφου εδωσα το μπλε εισιτήριο στην ευγενικη τσατσα περασα μεσα στο δωματιο.το δωματιο ειναι παρα πολυ καθαρο ενω εχει ενα φωτακι κιτρινοπορτοκαλι αποχρώσεως και εχει ενα κουμπακι που αυξομειώνει την ενταση της φωτεινοτητας.μετα απο κανενα 2λεπτο αναμονης ειρθε η νταιανα στο δωματιο.αφου ανταλλάξαμε δυο τρεις αναγνωρειστικες κουβεντουλες εγω πηγα να την φιλησω στο κορμι της.αυτη με αρπαξε και με πεταξε με κομψο τροπο στο κρεβατι ορμηξε πανω μου και αρχισε και με γλωσσοφιλιαζε λυσσασμένα ενω εγω την χαιδευα σε ολο της το κορμι.τα προκαταρκτικα της δεν σταματησαν εκει συνεχισε και με φιλαγε σε ολο μου το πρόσωπο στα αυτια μου και σε ολο μου το κορμι δινοντας ιδιαιτερη εμφαση στις θηλές μου.αφου ειδε οτι ειχα ατσαλωθει μου περασε σκουφο.η πιπα της ηταν μετρια μονοτονη και με πολύ χρήση δοντιού.η επομενη σταση ήταν ιεραποστολικο.εκει η συμμετοχη της ήταν πολύ καλή με τις ανάλογες αληθοφανείς κραυγουλες ενω παραλληλα μου χαιδυε τα κωλομερια μου και επαιζε με τις θηλες μου.μετα την πηρα πισωκολλητα.στην αρχη αυτης της στασης της εριξα κάνα δυο δυνατές ξυλιες στα κωλομέρια της αθελα μου με αποτελεσμα αυτη να εκνευριστει και να μου φωναξει με ήπιο τροπο.ξαφνικα ενω την γαμαγα σε αυτήν την στάση μου έπεσε Ντροπήλογω της προηγουμενης καταθέσεις και της κακης ψυχολογίας που είχε δημιουργηθεί απ τα οικογενειακά προβλήματα.αυτη αντι να σηκωθει να φυγει με ρωτησε τι έφταιξε για αυτο.οταν εγω της ειπα τον λογο αυτη καθισε γυρω στο 5λεπτο και προσπαθουσε να μου εξηγήσει να μην στεναχωριεμαι και οτι ολα θα πανε καλα.μαλιστα οταν σηκωθηκε να φυγει ξαναηρθε κοντα μου και με αγκαλιασε.σιγουρα η νταινα έχει καταλαβει οτι το 20ρικο δεν βγαινει ευκολα στις μερες μας και προσπαθει να κανει οτι καλύτερο για να το τιμήσει..εγω θα προσπαθησω να την ξαναπαρω.η ευγενικη τσατσα δεν ενοχλησε καθολου κατα την διαρκεια της πραξης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού