Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη χτες σε αυτό το σπιτάκι για πρώτη φορά, μετά από (άχαρη) μικρή βόλτα στη Φυλής και με τον χρόνο να μην είναι με το μέρος μου.

Εκει η τσατσά μου γνώρισε την Νταϊάνα μια κοπέλα ψηλή (ακόμα και χωρίς τα τακούνια), μελαχρινή με μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο (skinny) σωματάκι (τατού-λουλουδάκι στην λεκάνη) και πον(ρ)ηρή φατσούλα. Αν και δεν έχω καλή εμπειρία με τις μοντέλες αποφάσισα να περάσω, επειδή δεν είχα άλλο χρόνο στην διάθεση μου και ήθελα επειγόντως μια κατάθεση.

Η ευγενική τσατσά με οδήγησε στο δωμάτιο παίρνοντας το 20άρικο. Εδώ να σημειώσω ότι ο χώρος είναι εξαιρετικά καλός για μπουρδέλο, ένα σκαλί πιο κάτω από στούντιο κυρίως επειδή δεν έχει ντουζιέρες. Αλλά τα δωμάτια, φωτισμός κ.α. είναι πολύ όμορφα. Χαίρεσαι να γαμάς λέμε.

Η Νταϊάν ήρθε κεφάτη στο δωμάτιο. Η πρώτη μας επαφή ήταν κάπως αμήχανη (αν δεν ξέρω την κοπέλα είμαι πάντα πιο μαζεμένος) αλλά ο πάγος έσπασε σχετικά γρήγορα. Ακολούθησαν διάφορα προκαταρκτικά που περιλάμβαναν φιλάκια και διάφορα χάδια κυρίως εκ μέρους της (εμένα δεν με πολυάφηνε, έπαιζε μπάλα αυτή). Μόλις ο μπούτσος μου έγινε πέτρα, πέρασε την καποτά και ξεκίνησε ωραία δυνατή (αν και λίγο άγαρμπη σε μερικές στιγμές) πίπα. Ακολούθσε σέξ σε δύο στάσεις, πισοκωλλητό και ιεραποστολικό. Η Νταϊάνα συμμετείχε ενεργά και με κραυγούλες και διάφορα χαδάκια. Της ζήτησα να μιλάει πιο πρόστυχα αλλά εκείνη άρχισε κάτι μπούρδες τύπου "έλα αγάπη μου" που δεν μπορώ να τα ακούω. Επιπλέον κατόπιν δικής μου προτροπής μου έριξε μερικά χαστουάκια στον ποπό, κάτι που φάνηκε να την διασκεδάζει αλλά επειδή το παράκανε της της έβρεξα και εγώ όταν τελειώσαμε.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια καλή περίπτωση που σίγουρα προτείνεται. H πολύ καλή εμφάνιση συνοδεύεται και με καλές υπηρεσίες αν και μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να κάνει τα δικά της στο δωμάτιο κάτι που πιθανών να οφείλεται στο γεγονός ότι με έβλεπε για πρώτη φορά. Σίγουρα θα επανακαταθέσω ελπίζοντας για κάτι καλύτερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2013
πηγα κι εγω χτες στην περιβοητη νταιανα.....τι να πω....πιο επιπλο πεθαινεις..απο τις χειροτερες εμπειριες της ζωης μου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1