Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
αφου ειχα κανει την τσαρκα μου στην φυλης αποφάσισα να περάσω στην ανκα.η ανκα ειναι μια νεαρη πολωνέζα γυρω στο 1.65-1.70 καστανοξανθα μαλλια που τα ειχε πιασει αλογοουρά με ομορφα χαραχτηριστικα προσωπου ωραιο σωμα με απιστευτα τουρλωτό κωλο και με ενα τατουαζ πανω απ το στρινγκακι της.παρολο που ειχα διαβασει τα χαλια σχολια για την συγκεκριμενη κοπελα αποφασισα να περασω επειδη με καυλαντισε εντονα στο σαλονι.το δωματιο στο οποιο περασα ηταν αυτο που ειναι ακριβως απεναντι απ το σαλονι.η καθαριοτητα κυμαινόταν στον μεσο ορο της φυλης.μετα απο περιπου 2 λεπτα ήρθε και η ανκα στο δωματιο αφου με ρωτησε τα σχετικα κατευθειαν εβγαλε αυτα που φορουσε και πηγε να μου βαλει καποτα στο κοιμισμενο μοριο μου.εγω της ειπα να μου κανει καποια συντομα προκαταρκτικα μπας και σωθει η κατασταση.τα προκαρκτικα της ηταν φτωχά με πεταχτες δαγκωματιες στις θυλες μου.αφου ειδε οτι μου ειχε σηκωθει μου τοποθετησε προσεχτικα σκουφακι και αρχισε να μου παιρνει πιπα.η πιπα της ηταν σε γενικες γραμμές καλη με γλείψιμο στον κορμο και πολλα deepthroats.εγω παραλληλα την ειχα γυρισει σε σταση 69 με θεα τα υπεροχα μουνόχειλα της.πραγματικα τοσο ωραια και μεγαλα μουνοχειλα δεν εχω ξαναδει.η επομενη σταση ηταν αυτη απο πανω οπου εκει ηταν η μονη στιγμη που εδειχνε καπως να το απολαμβανε με τις αναλογες ωραιες κραυγουλες και με το να κοπανιεται εντονα πανω μου.αφου κουραστηκε σε αυτη τη σταση της γυρισα σε ιεραποστολικο.οπου εκει ενιωθα λες και γαμαγα ρομποτ ενω η απολυτη ξενερα ηρθε οταν μου ειπε οτι επρεπε να τελειώνουμε.απαραδεχτο απ την πλευρα της αφου δεν ειχαν περασει ουτε καν 10 λεπτα.εγω αρχιζα να την παίζω ενω αυτη εβγαζε κραυγες απο μονη τηςΧμμμ;Χμμμ;.τελικα ειρθε το επιθημυτο αποτελεσμα για αυτην δηλαδη να τελειώσω γρήγορα.εν κατακλειδι πειστευω οτι η ανκα εχει πολλές δυνατοτητες που δε τις αξιοποιεί ενω κατα της διαρκεια ολη της πραξης εδειχνε οτι βιάζεται και ότι όλες τις κινησεις τις εκανε μηχανικα.μαλλον δεν τις αρεσει η δουλειά που κάνει.το 6 στην τσατσα ειναι επειδη στο 8 λεπτο βάρεσε την πόρτα και φωναξε την ανκα.με αυτην την κινηση χειροτέρεψε περισσοτερο την κατασταση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Άνκα
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2013
Το 'χα γράψει στις 23-05-13 στην Ημερήσια Ενημέρωση, ότι η Άνκα είναι ψιλοέπιπλο!

Και κάτι άλλο που με τρελαίνει, είναι ότι πολλοί που γράφουν εδώ μέσα, πάνε στις πουτάνες και αντί να χύσουν ξεσκίζοντας τα πουτανίδια, τον παίζουν και χύνουν!!! Μαλακία
Γιατί ρε μάγκες δεν κάθεστε στα σπίτια σας να τόνε λιώσετε στην μαλακία και τζάμπα;;;
Δεν μιλώ μόνο για σένα Βασιλιά μου, αλλά και για πολλά άλλα μέλη του bourdela.com.
Τι νόημα έχει να τον παίζεις μόνο σου και να σκας και εικοσάρικα ή δεκάρικα;;;
Και αν η κάθε πουτάνα κάνει την δύσκολη στο δεκάλεπτο, πληρώνουμε για να χύνουμε γαμώντας την πουτάνα και όχι για να τον παίζουμε μόνοι μας!
Σ' αυτή την περίπτωση ζητάμε μέρος ή όλα τα χρήματά μας πίσω!
Αλλά βρίσκουνε μαλάκες και τα κάνουνε, τα βλαχοπουτανίδια από τα Βαλκάνια!
Τι άλλο να πω, δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό του Νεοέλληνα! Χμμμ;
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1