Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 156 10
Μπουρδέλα
212147
Γενική βαθμολογία
1.9
Εμφάνιση κοπέλας
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
λοιπον....μετα την τζουλια και μετα απο εναν καφε ειπα να ριξω ακομα εναν.....και σκεφτομουν εναν μεγαλο κωλο τον οποιο τον τιμω αρκετες φορες για να χαλαρωσω...και πηγα να βρω την ισαβελα η οποια ειναι πολυ ευγενικη και προθυμη κοπελα!μπαινω στον οικο...με καλησπεριζει η τσατσα..και ακουγετε η πουτανα απο μεσα...βιαζεσε???απανταω εγω οχι..γιατι λεω ενταξει μωρε η γυναικα μπορει να ειχε δουλεια οποτε ας κανει ενα τσιγαρο και τι εγινε αλωστε δεν βιαζομουν..και η τσατσα της λεει χαμηλωφωνα θα φυγει ο πελατης δεν ειναι σωστο απανταει αυτη....να παει να χεστει και αμα του αρεσει.....!!οποτε πολυ ευγενικα της ειπα να παει να γαμηθει και εφυγα.!!οπως καταλαβαινετε το ζορι μου δεν ηταν να περιμενω απλα σεβομαι οποιον με σεβετε και οποιον σεβετε τα λεφτα μου...!!ενδεχωμενος αν δεν ειχε γινει αυτο η αν δεν το ειχα ακουσει αυτο να ειχα περασει και να το ευχαριστιομουν πολυ και τωρα να εγραφα αλλα πραγματα!!αλλα οταν λες στον αλλον να παει να χεστει και αν του αρεσει αντε και γαμησου!!!και ποσο μαλλον οταν αυτος ο αλλος ηδη πολυ ευγενικα σου ειπε οτι δεν βιαζετε!!!ααα εννοειται πως η κοπελα δεν ηταν η ισσαβελα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2013
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
μπορούσες να το γράψεις στην ενημέρωση