Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η υψηλή θερμοκρασία έκανε τους ιδρωτο-σμηγματοφόρους αδένες , να χύσουν το περιεχόμενό τους στην επιδερμίδα μου, δημιουργώντας της, μια "γλιτσο-κολλοειδή" υφή και ένα δυσφορικό αίσθημα...
γενικά η ζωτικότητά μου ήταν στο ναδίρ λόγω των υπνο-ραστωνιακών επιδράσεων της ζέστης , αλλά παραδόξως το οργαστικό αντανακλαστικό μου ήταν ήδη διεγερμένο , οι επιφάνειες ήταν υπερφορτισμένες και το υγρό περιεχόμενο δημιουργούσε τοιχωματική υπερδιάταση
και έτσι το κοιμισμένο σαρκίο μου έψαχνε απεγνωσμένα μόνο του ,αυτενεργώντας και παρακάμπτωντας την βούλησή μου ,
ένα αντικείμενο ,για μια αδέσμευτη πρόωρη εκσπερμάτιση.
Το "αντικείμενο" ήταν μια ψηλή ώριμη γυναίκα , με πολύ όμορφο σώμα , με ευμεγέθεις καλοσχηματισμένους μαστούς, μαύρης βοστρυχοειδούς και ολίγον αραιωμένης κόμης, με το κλασσικό, ρώσικου σχηματισμού σπλαγχνικό κρανίο με τα διατεταμένα ζυγωματικά και τις ανοιχτόχρωμες ίριδες οφθαλμών.
της έδωσα το 20ευρο αντίτιμο ,της μετασυνουσιακής απεμπλοκής, και την περίμενα ύπτια για να μου ολοκληρώσει την, όπως προείπα ήδη διεγερμένη οργαστική αλληλουχία...
άρχισε με τις γνωστές γλωσσο-σιελικές επαλλείψεις του τριχωτού θώρακα και κοιλίας μου
μέχρι να επικεντρωθεί στην γεννετική μου περιοχή και να επιδωθεί σε μια απ'τις καλλιτεχνικότερες λειχίες που μου έχουν κάνει , επιβεβαιώνοντας την ροπή των θηλέων της φυλής της, στην καλλιτεχνία όπως στα πεδία της ενοργανης γυμναστικής ή του πατινάζ.
Περιελάμβανε, λοιπόν, 3φάσεις που επαναλήφθηκαν τριάκις:
1η) ακατάσχετη σιελώδους επάλειψης οσχεολειχία
2η) απαλή αλλά υψίσυχνη γλωσσική διέγερση του πεϊκού σώματος μέχρι την βάλανο
3η) παθιασμένη και άναρχη παλινδρόμηση της στοματικής κοιλότητας στο ακίνητο
στυτό πέος.
θα ήταν αμαρτία να μην της ανταποδώσω την περιποίηση...
άνοιξε τα σκέλη της και μου αποκαλύφθηκαν δύο μικρά αλλά πεπαχυσμένα , σκουρόχρωμα αιδοιϊκά χείλη που οσφρητικά μου δημιούργησαν μια ευχάριστη προδιάθεση...
και όντως , ήταν και γευστικά, υπέροχα!
είχαν μια γεύση κανέλας και γαρύφαλλου μαζί , ενώ ο κόλπος της ήταν ζεστός , αλλά απαλλαγμένος απο την συνήθη οξύτητα που συνήθως συναντάει κανείς όταν επισκέπτεται τέτοιες περιοχές.
συνέχισα με μια φευγαλέα και επιπόλαιη χειλική διεγερτική αίσθηση του σφιχτού σαρκίου της , μέχρι που το φαλλικό ελασσον έντερο διείσδυσε , στον εύγευστο και εύοσμο κολπικό φαλλο-δέκτη της , και πρίν προλάβει να κάνει , παρά μερικές διεισδύσεις , απέκκρινε ποσότητα σπερματικού υγρού αίρωντας αυτήν την βασανιστικά ευφορική υπερδιάταση των τοιχωμάτων των σπερμοδοχείων μου...
ντύθηκα, εξαφανίστηκα και παρήγγηλα ένα frappe σε κοντινό μαγαζί , για να απολαύσω ανενόχλητος αυτό το σπάνιας ομορφιάς, αίσθημα, που σου δημιουργείται
απο την ελευθερία και την συναισθηματική απεμπλοκή απο ένα θήλυ που μόλις σε οδήγησε με τις σαρκικές παρατρίψεις της ...
σε μια πρόωρη ευφραντική σπερματέκκριση !
τελικά όλη η απόλαυση στη ζωή είναι το "ελευθεριακό ζήν ηδέως" !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim