Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 204 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταμεσήμερο Σαββάτου , ο ήλιος πυράκτωνε το δρόμο , η κάψα επέστρεφε πάλι προς τα πάνω και τα βήματά μου με έβγαλαν στη Φυλής , μόνος αυτή τη φορά δίχως τον συνοδοιπόρο Πορνίδη . Η μπουρδελότσαρκα ήταν σύντομη μιας και πέτυχα τη Λάουρα στο πόστο της , αυτός ήταν ο στόχος μου εξάλλου ...
Αδειο το μαγαζί , πλήρωσα το κόμιστρο και κατέλαβα το δωμάτιο στο βάθος για πιο ησυχία . Το αιρκοντίσιον ευτυχώς ήταν ανοικτό και υπήρχε επαρκής δροσιά.
Η προκομμένη δεν άργησε να έρθει - τι κάνεις μουρό μου , πως τα πας κτλ με μια βαριά αλβανική προφορά . Τα περί Ρωσσίας , Τσεχίας είναι τουλάχιστον αστεία .
Η κοπέλα έχει γαμιστερό σώμα . Οχι τίποτα αναλογίες μοντέλου , αλλά υπέροχες γυναικείες , λαχταριστές καμπύλες . Ωραία βυζιά , σχετικά λεπτή μέση , υπέροχη τροφαντή κωλάρα και μπουτάρες . Συμπαθές πρόσωπο και ωραία καστανά μαλλιά .
Αφού έριξα μερικά πουτσοσκάμπηλα στα κωλομάγουλα για να φτιάξω ατμόσφαιρα , ξάπλωσα και με άρχισε με μια ισπανική ... οκ . Πέρασμα λάστιχο και πίπα της συμφοράς . Δεν το έχει , την καθοδήγησα λίγο ειδάλλως μπορεί και να μου τον ξερίζωνε από το τράβηγμα . Μα τι κακό κι αυτό να ψάχνεις να βρεις ενα τσιμπούκι της προκοπής. Τελοσπάντων δεν με απασχόλησε περαιτέρω το ζήτημα μιας και την ανέβασα από πάνω μου για να αρχίσει το καβάλημα έχοντας ελεύθερη πρόσβαση στις βυζάρες της .
Μετά την έστησα κανονικά , άνοιξα τις μπουτάρες της και μπαινόβγαινα απολαμβάνοντας βαθιές διεισδύσεις χωρίς καμιά προσπάθεια αντίστασης από μέρους της.
Τώρα θα έμπαινα στο κύριο πρόγραμμα που ήταν στήσιμο στα τέσσερα .. την τοποθέτησα με πρόσωπο απέναντι στον καθρέπτη , κατέβασα σχεδόν εντελώς την μέση της προς το στρώμα και η ανασηκωμένη κωλάρα της ήταν στη διάθεσή μου . Φοβερή η θέα του κορμιού της - εισήλθα ξανά στη μουνάρα της και απόλαυσα γαμήσι .
Ημουν πλέον έτοιμος για τον μεγάλο επίλογο . Παρόλο που δεν είμαι κωλοκράτορας , αυτή η υπέροχη , ροδαλή κωλότρυπα δεν θα μου γλύτωνε . Η Λάουρα αφού έβαλε λίγο τζελ στο δάκτυλό της και το έχωσε μέσα της , έπιασε τον πούτσο μου και τον κάρφωσε στη σούφρα χωρίς πολλά πολλά. Λοιπόν , παρόλο που είμαι χοντρόπουτσος με κεφάλι σαν μανιτάρι , μάλλον πριν από μένα την γάμησε ο Λεξ και της τον είχε ανοίξει γιατί δεν θυμάμαι να είχα κάνει πιο εύκολη είσοδο σε πρωκτό εδώ και πολύ καιρό.
Παρόλα αυτά , ήταν απολαυστικά - εντελώς βαθύ σπρώξιμο , balls deep , κανένα παράπονο από μέρους της παρά μόνο προτροπές για πιο πολύ ξέσκισμα . Μετά από αρκετή ώρα κωλογαμησιού και πολλά σκαμπήλια (σχεδόν μπουνιές) στην κωλάρα της , ένιωθα τα αρχίδια μου να φουσκώνουν επικίνδυνα . Εβλεπα την καβλόφατσά της να με κοιτάζει από τον καθρέπτη και δαιμονιζόμουν πιο πολύ - την άρπαξα από τους ώμους ώστε στα τελευταία μπες βγες να πιάσω πάτο . Κάπου εδώ ο πούτσος μου ξέρασε και έκανε εμετό καυτό σπέρμα βαθιά μέσα της ...έμεινα λίγο ακόμα να στραγγίσω , τραβήχτηκα , πήγα να πλυθώ , μια αγκαλιά , ενα φιλί και αντίο.
Συνολικά πέρασα μια χαρά , ήθελα σκληρό σεξ και το πήρα χωρίς να μου ζαλίσουν τα παπάρια.
Εκατσα αρκετή ώρα μέσα χωρίς την παραμικρή ενόχληση - μετά από την Ιρίνα και παλιότερα την μέγιστη ψωλού Ντανιέλα νομίζω πως ο χώρος αυτός με σηκώνει μιας και έχω καλό σερί .
Αυτά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Ψωριάρης
Μέλος
9
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική