Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Τρίτη το πρωί είχα μια δουλειά στο κέντρο. Ευκαιρία λοιπόν για επίσκεψη στους βρώμικους δρόμους της μεταξένιας ηδονής. Τα βήματα μου ασυναίσθητα με έφεραν μέχρι το παρακμιακό αυτό μπουρδελάκι, στο οποίο ο συμπαθής πουστρότσατσος μου παρουσίασε το «Μαρινάκι», μια τσιγγάνα μίλφ. Κατά 99% πρόκειται για την ίδια τσιγγάνα που έχει περιγράψει στην κριτική του πριν 1,5 χρόνο ο dirtyliving.

Εμφάνιση Μαρίνας: 30άρα, μέτριο για γυναίκα ύψος, μακρύ μαύρο μαλλί, αξιαγάμητα για την ηλικία της και τη φυλή της χαρακτηριστικά προσώπου, ωραία κρεμαστά βυζόμπαλα, κοιλίτσα και αξιοπρεπή κώλο. Φέρει δυο τατουάζ, ένα κοντά στο λαιμό και ένα κάτω από τους βύζους (αν θυμάμαι καλά).

Τα δωμάτια του εν λόγω πορνείου είναι από τα πλέον τραγικά στο Μετάξι, και δε με απογοήτευσαν ούτε αυτήν τη φορά. Το κορυφαίο ντεκόρ ήταν μια καπότα απλωμένη και κρεμασμένη κατά μήκος της βρύσης του νιπτήρα, την οποία σχολίασε και η Μαρίνα καθώς ήρθε στο δωμάτιο. Την άφησα να βγάλει τα εσώρουχά της με φούρια και να έρθει να ξαπλώσει δίπλα μου. Μου έδωσε κάποια φιλιά στο στήθος ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με τη μισοσηκωμένη τσαπού μου. Εν τω μεταξύ εγώ ασχολιόμουν με τα μαστάρια της, είχαν πολύ ωραία αφή, μεγάλα και μαλακά, τα χούφτωνα με μανία. Αφού είδε πόσο πολύ μου άρεσαν μου τα έφερε γελώντας μέσα στη μούρη μου κι εγώ άρχισα να τα φιλάω και να τα χουφτώνω ακόμα πιο δυνατά. Στη συνέχεια μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε ένα συμπαθητικό τσιμπούκι, επικεντρωμένο στον κορμό, κατά τη διάρκεια του οποίου με κοίταζε καυλιάρικα και με ρωτούσε αν μου αρέσει. Εν τω μεταξύ είχε φέρει το σώμα της σε τέτοια θέση που επέτρεπε άνετη πρόσβαση στο μουνί της το οποίο και δεν παρέλειπα να δακτυλιάζω καθ’ όλη τη διάρκεια του τσιμπουκιού. Με δική της πρωτοβουλία με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε και της είπα να έρθει από πάνω. Αρκετά καλή η αίσθηση μπορώ να πω, ειδικά κατά την είσοδο κατάλαβα αντίσταση μια χαρά. Ξεκίνησε την ιππασία σιγά-σιγά και σταδιακά επιτάχυνε, ενώ εγώ κλασσικά είχα χουφτώσει τα βυζιά της και δεν τα άφηνα με τίποτα. Η Μαρίνα είχε συμπαθητική συμμετοχή, χαμογελούσε με όμορφο τρόπο και φαινόταν να κολακευόταν από την έλξη που ασκούσαν οι μαστοί της πάνω μου. Όταν ένιωσα την ανάγκη να τη γαμήσω και εγώ με τη σειρά μου, την έπιασα και την έφερα από κάτω μου σε ιεραποστολικό. Έφερα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να δίνω πόνο, χουφτώνοντας ταυτόχρονα τους βύζους της. Σε αυτήν τη στάση τέλειωσα εντός ολίγων λεπτών μέσα σε βογγητά καύλας.

Εν κατακλείδι, θεωρώ πως η Μαρίνα είναι μια καλή περίπτωση τσιγγανοπούλας, φιλική και πρόθυμη εντός ορίων, με την οποία ο πελάτης δύσκολα θα κλάψει τα λεφτά του. Πολύ πιθανόν να την ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής της Μαρίνας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική