Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν έχω ξαναγράψει κριτική (αν και έχω αρκετή εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα), επειδή πάντα είχα κάτι αρνητικό να γράψω για την συνεύρεση μου και δεν ήθελα επειδή λυπόμουν τα κορίτσια. Όμως για την συγκεκριμένη κοπέλα θα γράψω γιατί απλά ήταν τέλεια. Πανέμορφο 23 πιπίνι από Μολδαβία, μελαχρινό με λευκό όμως δέρμα, στήθος 2αρακι με καταπληκτικό σχήμα και κωλαράκι πεταχτό και τόσο μικρό που χωράει άνετα στις χούφτες των χεριών. Το μενού περιελάμβανε αγκαλιές, γλωσσόφιλα, γλυκόλογα,ένα καλό τσιμπούκι, και εναλλαγή 2 στάσεων αρχίζοντας με ιεραποστολικό και τελειώνοντας με πισωκολλητό με υπέροχη θέα. Έχει στενό μουνάκι, καλοσχηματισμένο.η τσατσά ήταν άψογη, και ο χώρος καθαρός και μοντέρνος. Ούτε η κοπέλα αλλά ούτε και η τσατσά βιάζονται και μάλιστα μου ξεκαθάρισε η Ντιάνα πως επειδή είναι δύσκολοι καιροί, προσπαθεί να τιμήσει το 20ρικο οσο το δυνατόν περισσότερο. Και το κάνει στην πραγματικότητα! Η συνεύρεση ήταν απλά μια τέλεια ψευδαίσθηση σχέσης με ένα τοπ μόντελ βγαλμένη από παραμύθι αφού μετά το τελείωμα υπάρχουν μόνο γλυκόλογα γλωσσόφιλα και αγκαλιές απο μεριά της και όχι πρήξιμο αρχιδιών!Ευχαριστώ πολύ κούκλα μου! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια