Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ειπα να παω να δω την μουναρα σονια που ακουω κι εγω και διαβαζω εδω στο σαιτ...οτι και να πω θα φανει υπερβολικο αλλα δε με νοιαζει πηγαιντε και θα την δειτε,μουναρος δεν ειναι η φατσα της ειναι λες κι εχει κοπανισει σε μπαλκονη που προεξυχε και κακομουτσουνιαστηκε,απορω δηλαδη πως την βγαζετε μουναρα αυτη τη γυναικα,οτι και να σας πω ειναι λιγο οσοι εχουν παει πιστευω δεν ξαναπανε για κανενα λογο υπαρχουν πολυ καλυτερες,κατ'αρχας επιανα τα βυζια της και μου λεγε οχι μη ποναω της λεω κι εγω εχω πληρωσει και ποναω το εικοσαρικο μου αν θες σταματαμε και μου το δινεις πισω εξω οταν εκανες προμοσιον τον εαυτο σου δε μου ειπες οτι απαγορευονταιτα πιασιματα,λεει οχι πιασε σιγα σιγα ομως...γιατι συμφωνια θα κανουμε της λεω,μου λεει ετσι δουλευω...παρε μου πιπα της λεω τωρα και δε σε γαμαω θα σε χυσω στα βυζια να φυγω και λεει οκ...και την εχυσα στην μαπα γιατι ειχα καυλες δυνατες και γκρινιαζε σαλτα βρε ασχημοπαπο απο δω...παιδες μακρυα δεν κανει,πηγαιντε εκει κι οταν την αντικρισετε θα την κανετε με ελαφρα,εγω παρασυρθηκα απο μερικες κριτικες και τελικα ηταν χαλια και την πατησα,ενα εικοσαρικο χαμενο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
parr
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2013
εγω παλι απορω με τα ελληνικα καποιων,φολα γραφεται με ο οχι με ω.φιλε η εισαι αλλοδαπος η πρεπει να ξαναπας σχολειο να βελτιωσεις την ορθογραφια σου.
τελευταια και ενω οι κριτικες για μπουρδελα εχουν μειωθει καθετα παρατηρω μια ενορχηστρωμενη επιθεση με αρνητικες κριτικες για τα βεργας 6 και βεργας 2.ειναι αραγε τυχαια η καποιος εχει συμφερον απο αυτο?και ο νοων νοειτο
21 Ιουνίου, 2013
Αγαπητέ parr μπήκες κι εσύ στο κλαμπ των εγκάθετων...Λύπη
21 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άστα να πάνε φίλε μου... Εκείνο που μου άρεσε πιο πολύ που έγραψε ήταν το "προεξύχε"Χαμόγελο
22 Ιουνίου, 2013
καλησπερα σε ολους κακα για να ημαστε αντικειμενικοι και ειλικρινεις πρεπει να παραδεχτουμε οτι σε αυτα τα δυο μπουρδελα οι υπηρεσιες τα τελευταια χρονια εινα πολυ κακες και πολλοι εχουν χασει τα λεφτα τους
12 Ιουλίου, 2013
στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχω παει ποτε οποτε δεν εχω αποψη για το χωρο. Η Σονια ειναι η ιδια με αυτη που δουλευε για καποιο διαστημα πριν 2-3 χρονια στο Κωνσταντινουπολεως 94??? Αν ναι, τοτε θα συμφωνησω με την κριτικη του parr. Ειχα επισκεφτει τη Σονια μια φορα τοτε και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το (απαλο) αγγιγμα των βυζιων της - τραβιοταν και στραβωνε τα μουτρα της αδικαιολογητα Κεφάλι σε τοίχο!. Τοτε ειχα πληρωσει 40 ευρω και τα εκλαψα... Απο τσιμπουκι οντως ειναι πολυ καλη αλλα δε νομιζω οτι αρκει μονο αυτο για να περασεις καλα μαζιτης.
14 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πρεπει να εισαι πολυ μ@λακας η κομπλεξικος για να κανεις σχολιο βασισμενο στην ορθογραφια του αλλου ενω ΕΣΥ εισαι ακομα χειροτερος. "ο νοων νοειτο" ε? τα λεμε στην 1η δημοτικου αγραμματε LOL
15 Ιουλίου, 2013
Δεν φτανει που χαριζει αφιλοκερδως απο τον χρονο του για να μας ενημερωσει, του ασκουμε και κριτικη για την ορθογραφια του. Ασχετο εντελως με την ουσια. Λες και εισαι ο εργοδοτης του. Λες και οταν γαμας, το κανεις ορθογραφημενα η ανορθογραφα. Εδω ταιριαζει το σε καποιον χαριζανε εναν γαιδαρο και αυτος τον κοιταγε στα δοντια.... Πηγαινετε και σε κανενα μπουρδελο, οχι μονο σπιτι....
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Εγώ πιστεύω ότι ήταν λόγω συμπεριφορας. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει φίλε μου. Μόνο που δεν της είπες "γαμώ το μουνί που σε έφτυνε!!!". Μπορεί να ήταν ψυχρή στην αρχή, αλλά αυτό μπορεί να ήταν για 1002 λόγους! Μπορεί να την έπρηξε ο προηγούμενος πελάτης, μπορεί να ήταν έτσι επιφυλακτική επειδή δεν σε ήξερε, μπορεί να μην είχε κέφια (σε όλους συμβαίνει σε ώρα εργασίας!), μπορεί ένα σωρό. Το ότι δεν σου χάλασε χατήρι όμως, είναι προς τιμή της. Και στο φινάλε δεν μπορείς ρε αδερφέ να απολαύσεις GFE λέγοντας σε κάποια "παρε μου πιπα της λεω τωρα και δε σε γαμαω θα σε χυσω στα βυζια να φυγω"...

Για σκέψου το λίγο...!

Μ
Μπαρμπαπήδουλας
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8