Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 210 10
Μπουρδέλα
347956
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
ειπα να παω να δω την μουναρα σονια που ακουω κι εγω και διαβαζω εδω στο σαιτ...οτι και να πω θα φανει υπερβολικο αλλα δε με νοιαζει πηγαιντε και θα την δειτε,μουναρος δεν ειναι η φατσα της ειναι λες κι εχει κοπανισει σε μπαλκονη που προεξυχε και κακομουτσουνιαστηκε,απορω δηλαδη πως την βγαζετε μουναρα αυτη τη γυναικα,οτι και να σας πω ειναι λιγο οσοι εχουν παει πιστευω δεν ξαναπανε για κανενα λογο υπαρχουν πολυ καλυτερες,κατ'αρχας επιανα τα βυζια της και μου λεγε οχι μη ποναω της λεω κι εγω εχω πληρωσει και ποναω το εικοσαρικο μου αν θες σταματαμε και μου το δινεις πισω εξω οταν εκανες προμοσιον τον εαυτο σου δε μου ειπες οτι απαγορευονταιτα πιασιματα,λεει οχι πιασε σιγα σιγα ομως...γιατι συμφωνια θα κανουμε της λεω,μου λεει ετσι δουλευω...παρε μου πιπα της λεω τωρα και δε σε γαμαω θα σε χυσω στα βυζια να φυγω και λεει οκ...και την εχυσα στην μαπα γιατι ειχα καυλες δυνατες και γκρινιαζε σαλτα βρε ασχημοπαπο απο δω...παιδες μακρυα δεν κανει,πηγαιντε εκει κι οταν την αντικρισετε θα την κανετε με ελαφρα,εγω παρασυρθηκα απο μερικες κριτικες και τελικα ηταν χαλια και την πατησα,ενα εικοσαρικο χαμενο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
τελευταια και ενω οι κριτικες για μπουρδελα εχουν μειωθει καθετα παρατηρω μια ενορχηστρωμενη επιθεση με αρνητικες κριτικες για τα βεργας 6 και βεργας 2.ειναι αραγε τυχαια η καποιος εχει συμφερον απο αυτο?και ο νοων νοειτο
Για σκέψου το λίγο...!