Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα παιδιά... , δεν ξέρω γιατί τόσο καλά λόγια στη συγκεκριμένη... από κορμί είναι μουναρος.. με καλο δέρμα και ωραίες αναλογιες.. όμως είναι συνεχεια , μη το ένα και μη το άλλο.. και καθαρή ξεπετα..πως να φύγει από το δωμάτιο όσο πιο γρήγορα.. ενώ στην αρχή πως να σε βάλει στο δωμάτιο πιο γρήγορα... απότις χειρότερες σε συμπεριφορά... πολύ ψεύτικη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι τα 20αρίκα πλέον δεν περισσεύουν..και αν θέλουν πελατεία να το σέβονται

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
mnsgr
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2013
Πραγματικα, οπως τα γραφεις ειναι. Ξεπετα η Σονια, νευρικη, μυγιαγγιχτη και αστραποβαρεμενο βλεμμα αν τολμησεις να της πιασεις τον κωλο.Απο παλια.Μια καλη πιπα και ρουφηγμα αρχιδιων δεν δικαιολογουν τα 20 ευρω.Στις καλες εποχες ελεγε οτι ειναι για 5 λεπτα:20 ευρω για 5 λεπτα.Τωρα λεει στο σαλονι «20 ευρω για 10 λεπτα».

«...δεν ξέρω γιατί τόσο καλά λόγια στη συγκεκριμένη... »
Προσεξε τους διαφημιστες και τους αγαπουληδες εδω μεσα.
BC
BAD COMPANY
19 Ιουνίου, 2013
οταν τα ελεγα εγω,με μαυριζανε αβερτα κ ελεγε ο καθενας οτι μαλακια του κατεβαινε...να που τωρα δικαιωνομαι...Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
19 Ιουνίου, 2013
msn δεν κανεις καμμια περιγραφη για το γιατι περασες ασχημα με την κοπελλα και για το τι δεν σε ικανοποιησε.αντιθετα προσπαθεις να ριξεις τα φωτα στο γιατι τοσοι πολλοι γραφουν τοσες καλες κριτικες για αυτην.και το πραμα ειναι απλο,γιατι ειναι αστερι και μια διαχρονικη αξια και το αποδεικνυει η πελατεια που εχει η οποια ειναι διαχρονικη.δεν μπορει ολοι αυτοι οι ανθρωποι να τρελλαθηκαν.επομενως η η κριτικη σου ειναι εκτος πραγματικοτητας η τοσοι πολλοι ανθρωποι που αποτελουν την πελατεια της σονιας τρελλαθηκαν,και πανε σε αυτην μονο λογω τρελλας.
bad company σε αποκαλω ευθεως ψευτη.η σονια ποτε δε λεει στο σαλονι 10 λεπτα 20 ευρω.λες ψεμματα και σε κατηγορω για σκοπιμη παραπληροφορηση.και οσο για τους διαφημιστες και τους αγαπουληδες υπαρχει μια χειροτερη φαρα ατομων.οι νταβαδες υαινες που οταν μια κοπελλα δε τους τα χωσει για να γραψουν για αυτην τοτε βγαινουν με κλωνους και την μαυριζουν με κριτικες μια στο καρφι και μια στο πεταλο.
19 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

dimmits εσυ φιλε στην κριτικη την παρομοιασες με τη σοφια λορεν και ελεγες οτι σε αφησε κατα πολυ μεγαλο βαθμο ευχαριστημενο.τωρα λες οτι δικαιωνεσαι που?δε καταλαβαινεις οτι η κριτικη του τυπου ειναι φτιαχτη?2 κριτικες εχει ολες και ολες και βγηκε να τον αβανταρει ο αλλος που δεν εχει καμμια.αλλο η δικη σου κριτικη αλλο οι σκοπιμες,δε βλεπεις οτι αυτη ειναι μαιμου?
19 Ιουνίου, 2013
CHRIS μαλλον η σονια μαζεψε ολο το''χαρτι''επειδη ειναι μουναρα και επεσε πανικος στην πιατσα,και βαζουν να γραφουν εναντιον της,συνηθισμενα πραματα
Σπασίκλας
19 Ιουνίου, 2013

CHRIS1971, ξερω οτι ωθεισαι απο αγνα ελατηρια για να γραψεις αυτα που εγραψες.
Αλλα ξερεις επισης οτι λεω αληθεια.
BC
BAD COMPANY
19 Ιουνίου, 2013

Γεια σου ρε τιμημενε Ντιμιτς απο την Β. Έλλαδα!
BC
BAD COMPANY
19 Ιουνίου, 2013

τυπε μονο πιπα καλη,αλλα οχι θεΐκη οπως λεγανε μερικοι εδω....κατα τα αλλα στο 5 λεπτο ηθελε να με ξεπεταξει κ ουτε τα βυζια της δεν με αφηνε να χαΐδεψω....μου εσπασε τα αρχιδια...κ μπανιαρισμενος πηγα κ νεος ειμαι σε ηλικια....αν καποιος την βρισκει με τετοιο γαμισι παω πασο...οσο για το αν η κριτικη ειναι φτιαχτη ή οχι δεν το ξερω....
19 Ιουνίου, 2013
επισης ειπα οτι εμφανισιακα ειναι η Σοφια λωρεν....αλλα οποιος διαβασει με προσοχη την κριτικη μου θα διαπιστωσει οτι εισεπραξα χλιαρη εως μετριοτατη εμπειρια....αν καποιος αλλος βγαζει σπεσιαλ γουστα με την Σονια δεν μπορω να το ξερω...ειναι κ θεμα χημειας με την εκαστοτε εργαζομενη...αυτα για να μην παρεξηγουμαστε.........
(Updated: 19 Ιουνίου, 2013) 19 Ιουνίου, 2013

γεια σου κ σενα BAD COMPANY.Μεγάλο χαμόγελο
αλλα καταγομαι απο θεσσαλια,δεν ειμαι απο Μακεδονια.Χαμόγελο
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3