Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 159 10
Μπουρδέλα
208421
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ξεκινησα την τσαρκα μου χτες το απογευμα ψαχνοντας ενα ρωσομιλφ, απο την Αλκιβιαδου. Στο 16Α βρηκα λοιπον αμεσως αυτο που ηθελα βλεποντας την Πατριτσια. Ψηλη με κοντο μεζ μαλλι, πιασιματα ιδιως στον κωλο (αρχη κυτταριτιδας και ελαφρα πτωση), πεσμενο 3αρι βυζι,45-50 Ρωσικων χειμωνων σε ηλικια, κατι τετοιο εψαχνα για χτες και ετσι οι προτροπες της Ρωσιδας -ευγενεστατης και φιλικοτατης- τσατσας οτι θα περασω καλα ηταν μαλλον ματαιες...Πηρα λοιπον το δωματιο αριστερα στο σαλονακι, αυτο που μοιραζεται το κλιματιστικο με το σαλονι (μολις μπηκα ενοιωσα deja vu -ιδιο σε διαστασεις και διαρρυθμιση με το Αδανων αλλα πιο καθαρο). Καθρεφτες και απο τις δυο μεριες, εβλεπα το ειδωλο να πολλαπλασιαζεται και σκεφτομουν την κωλαρα της Πατριτσιας να την βλεπω Χ8
Η Πατριτσια ηρθε μετα απο λιγο κρατωντας λιπαντικο και μπηκαμε σε προκαταρκτικα εχοντας σαν θεα στον καθρεφτη τον κωλο της με την τρυπιδα να ξεχωριζει παραβιασμενη. Το θεαμα ηταν πολυ καυλωτικο, οπως και τα σκαμπιλακια που εδινε στις βυζαρες της με τον πουτσο μου. Τσιμπουκι βαθυ και υγρο, δεν την αφησα να το παρατραβηξει γιατι θα ειχαμε ταχεια εκσπερματωση.
Ανεβηκε πανω μου και χοροπηδαγε σωστα ενω εγω εβλεπα το θεαμα στον καθρεφτη. Το τελος ηρθε αρκετα γρηγορα, πριν προλαβω δευτερη σταση (ηθελα να τελειωσω στον ωριμο κωλο της αλλα εις ματην).
Εν ολιγοις, καλη και τιμια προταση για οσους αρεσκονται σε μιλφοκαταστασεις. Θα τιμηθει ξανα με πρωκτικο αυτη την φορα για να υπαρχει καλυτερη εικονα.
Η Πατριτσια ηρθε μετα απο λιγο κρατωντας λιπαντικο και μπηκαμε σε προκαταρκτικα εχοντας σαν θεα στον καθρεφτη τον κωλο της με την τρυπιδα να ξεχωριζει παραβιασμενη. Το θεαμα ηταν πολυ καυλωτικο, οπως και τα σκαμπιλακια που εδινε στις βυζαρες της με τον πουτσο μου. Τσιμπουκι βαθυ και υγρο, δεν την αφησα να το παρατραβηξει γιατι θα ειχαμε ταχεια εκσπερματωση.
Ανεβηκε πανω μου και χοροπηδαγε σωστα ενω εγω εβλεπα το θεαμα στον καθρεφτη. Το τελος ηρθε αρκετα γρηγορα, πριν προλαβω δευτερη σταση (ηθελα να τελειωσω στον ωριμο κωλο της αλλα εις ματην).
Εν ολιγοις, καλη και τιμια προταση για οσους αρεσκονται σε μιλφοκαταστασεις. Θα τιμηθει ξανα με πρωκτικο αυτη την φορα για να υπαρχει καλυτερη εικονα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού