Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές.Είναι γνωστό τοις πάσι,ότι αι ευχάρισται στιγμαί του σύγχρονου ανθρώπου μειώνονται δραματικώς,θα ημπορούσε να πει κανείς με εκθετικό ρυθμό,και ως εκ τούτου,οφείλουμε να είμεθα κυνικοί ως προς την εκμετάλλευση αυτών.Τούτο ακριβώς εσκέφθην,καθίμενος εις την βεράνταν το απόγευμα της ημέρας εκείνης,και έλεβα την μεγάλη απόφαση για την διενέργεια μιας λάγνου,πορνικής εξορμήσεως.
Έτσι λοιπόν,έφθασα εις τα γκρίζα,ηδυπαθή και cult πορνοσοκάκια της οδού Φυλής κατά τις 6.30 μ.μ,όταν,όπως αναφέρει-στο άσμα του-ο πανμέγιστος Γιώργος Ζαμπέτας,η βρόχα έπεφτε right through!
Όμως,το εκνευριστικόν ψιλόβροχον,προφανώς και δεν ηδύνατο να σταθεί σοβαρόν εμπόδιον εις την αβυσσαλέα πορνικήν μου κάθοδον,η οποία ήτο τόσον ακάθεκτη όπως αυτή των Δωριέων,από τον Βορράν εις τον Νότον,ή τόσον επική όπως αυτή του μεγαλυτέρου Έλληνος στρατηλάτη-του Μεγάλου Αλεξάνδρου.Έτσι,ξεκίνησε η αναζήτησις λάγνου,φιληδόνου και ευειδούς πορνοδέσποινος προς ανακούφισην της αδυσωπήτου "πορνοφλόγας" που έκαιγε,εκείνη την στιγμή,όλο μου το είναι-ψυχή τε και σώματι.Καθώς διέβαινα την εν λόγω οδό και αντίκρυζα, εκ δεξιών και εξ αριστερών μου,τα πορνοοικήματα,αίφνης,εσκέφθην πως ήμουν ο Ιταλός ποιητής Δάντης Αλιγκέρι,ο έχων δίπλα του τον Βιργίλιο,περιδιαβαίνων το μονοπάτι της κολάσεως-όπως ακριβώς συνέβη στο έργο "Θεία Κωμωδία".
Επαρασύρθην,αγαπητοί συναγωνιστές και πορνόφιλοι Χαμόγελο,στο "ζουμί" της υποθέσεως λοιπόν,εισήλθα πρώτα στο πορνοοίκημα Φ.66Α όπου αμέσως μόλις παραμέρισα το ρομαντικο κουρτινοειδές του ίκου,οποία αγαλλίασις,επαρουσιάσθη εμπρός των οφθαλμών μου η εκ παγλου καλλονής Άννα,λιγερόκορμη,μετρίου αναστήματος,με στιλπνή επιδερμίδα,ξανθιές περιπαθείς αντάυγειες,καταπληκτικό- "πίσω σύστημα"-σαν να ήτο σμιλεμένο από τον πιο τεχνικά άρτιο γλύπτη,και δύο υπέροχα πράσινα μάτια(τόσο όμορφα που κάλλιστα θα ημπορούσαν να ήταν πηγή έμπνευσης του Οδ.Ελύτη για το έργο του "Μικρή Πράσινη Θάλασσα").Συναγωνιστής που ήτο την ίδια ώρα μέσα,με προέτρεψε-κτυπώντας με φιλικά σον ώμο-να περάσω εγώ,καθώς "είναι αστέρι η κοπέλα" είπε μειδιώντας με νόημα.Αποχώρησα εν τέλει,προσωρινώς όμως όπως απεδείχθει εκ των υστέρων,έχοντας συνεχώς στο μυαλό μου την εικόνα της και τους υπέροχους στίχους απο "Τα Άνθη του Κακού" του Charles Baudelaire:

"Ωραία σαν πέτρινο όνειρο είμαι, θνητοί μου φίλοι!
Τα στήθια μου, που τις καρδιές πληγώνουν και τις καίουν,
πανέμορφα πλαστήκανε, στον ποιητή να εμπνέουν[...]
γιατί τους εραστές μου αυτούς κάνω και τους μαγεύουν
κάτι καθρέφτες διάφανοι, που όλα πιο ωραία τα δείχνουν:
τα μάτια, τα θεία μάτια μου, που φέγγη αιώνια ρίχνουν!"
Ήθελα να κάνω ένα είδος "πορνόscouting",αλλά φέυ,επιθυμούσα σφόφρα να επιστρέψω εις το προαναφερθέν οίκο της αμαρτίας για να "κατακτήσω" το φιλήδονο εκείνο πλάσμα,το τόσον προπετές και χαρίεν,όπως δοκίμασαν να κάνουν οι Αβάροι,οι Άραβες,οι Σελτζούκοι,οι Βούλγαροι,οι Ρως και τόσοι άλλοι λαοί επιθυμούντες διακαώς ίνα κατακτήσωσι την ωραιότερη πόλη του κόσμου,την Πόλη,την Κωνσταντινούπολη.Απέμενε απλώς η οριστική απόφαση,και φαίνοται πώς όλοι όσοι ονομάζονται Κων/νοι,όπως ο γράφων τούτο δω το πορνομανιφέστο,έχουν την τάση να βλέπουν διάφορα προφητικά οράματα,όπως ακριβώς ο Μέγας πριν την νικηφόρα μάχη της Μιλβίας γέφυρας.
Με "όπλο" λοιπόν-εν τούτω νίκα- το μπλε "εισιτήριο" εισήλθα στο δωμάτιο της αμαρτίας,το οποίο ναι μεν ήτο μικρό αλλά πολύ καθαρό,περιποιημένο,χωρίς δυσάρεστες οσμές και ηδυπαθείς πορνόκαθρέφτες Χαμόγελο.Μετά το πέρασμα ολίγων λεπτών(ίσως 6-7) επαρουσιάσθη εμπρός μου το ουρί του Παραδείσου,το προπετές Ανοιξιάτικο άνθος,μια σύγχρονη Αφροδίτη έχουσα αναδυθεί ουχί εκ των αφρών της θαλάσσης του "νησιού του Χαλκού",αλλά εκ των πιο λάγνων και πορνικών φαντασιώσεων Έρωτας.Η χαρίεσσα νεαρά Ρωσσίς με τα άκρως προκλητικά χαρ/κα της,αρκετά ευδιάθετη και με διάθεση,"προχώρησε" σε όμορφα κοπλιμέντα που κάθε άρρεν θα εξελάμβανε θετικά,ιδίως όταν προέρχονται από ένα τόσο ευειδές θήλυ.
Στα του "αγώνος",υπήρξε μια καλή προσπάθεια για προκαταρκτικά,όπως θωπείες και λυχείες εκ μέρους της,αλλά σε περιορισμένο επίπεδο(θα επιθυμούσα,εγώ προσωπικά,να διαρκούσαν περισσότερον),οι οποίες επέφεραν την επιθυμητή στύση.Εν συνεχεία,ηκολούθησε ο πεοθηλασμός,ο οποίος ήτο αρκετά καλός,με ρυθμό,ικανοποιητική τεχνική και προσπάθεια για deepthroat σε ορισμένες περιπτώσεις.Το καλύτερο μέρος όμως του πορνικού "μενού",όμως,με την εν λόγω παλλακίδα,ήτο το πήδημα στο οποίο πράγματι είναι "αστέρι"(με ιδιαίτερη έμφαση στις wild-pse καταστάσεις).Συγκεκριμένα,επραγματοποιήθησαν δύο στάσεις,μία με αυτήν από πάνω που επιδόθηκε σε ένα εξαιρετικό-με τραχύ ρυθμό-καβάλλημα,ωσάν ερεθισμένη Τεξανή σε ροντέο ή φιλήδονος αμαζόνα στο άτι.Επόμενη και τελευταία στάση,στα "τέσσερα",όπου η θέα του υπέροχου κώλου της καθώς και τα προκλητικά-καυλωτικά κοιτάγματα της, καθ'όλη την διάρκεια της πορνοσυνευρέσεως,δεν θα άφηναν ασυγκίνητο ούτε τον πιο φανατικό κίναιδο.Πραγματικά επρόκειτο για μια υπέροχη αίσθηση και τέλος ένα σφοδρό,έντονο και συγκλονιστικό "τελείωμα"-εν πλήρει αγαλλίαση και Πανθεϊκή ταύτιση-σαν ένας σύγχρονος θεός Πάνας.Ακολούθησε ολίγον δευτερολέπτων ,τόσο εκστατική-βγαλμένη από τις επουράνιες σκηνές,σιγή και ένα πορνικό, αποχαιρετιστήριο,"πεταχτό",λάγνο φιλί εις το στόμα της όμορφης Άννας.
Εν κατακλείδι,και συγγνώμη αν κούρασα,μία πολύ καλή επιλογή,αξίζει η επιλογή της σε τούτους τους χαλαιπούς καιρούς και σιγουρότατα θα την ξαναεπιλέξω.Να είστε όλοι καλά και πάντα όμορφα πορνιάσματα Κουλ.
Υ.Γ:Η υπηρεσία ήτο τυπική,η γνωστή πρώην "Κυκλωπική" μύωπας,η οποία πλέον έχει βελτιωθεί αρκετά στον τομέα της ευγένιας.Της επισημάναμε ότι το προωθητικό του αρώματος χώρου δεν λειτουργεί-υπήρχε σαφής ένδειξη ότι έπνεε τα λύσθια-και να επιληφθεί επί του θέματος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
3
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2013
Να προσθέσω κάτι ακόμα,σχετικά με την βαθμολογία που έδωσα.Επειδή θεωρώ πως η σχέσης απόδοσης/τιμής είναι ολίγον τι υποκειμενική και σχετική(λ.χ για έναν τραπεζίτη ίσως φαντάζει πολύ μικρό ποσό τα 20e και συνεπώς να είναι πάντοτε "άριστη" η σχέση απόδοσης-τιμής),επέλεξα ως "δικαιοτέρα" λύση τον μέσο όρο των υπολοίπων βαθμολογιών,δηλαδή εμφάνισης/συμμετοχής/πάρκινγκ κ.λ.π Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1