Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 304 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
στον πηγεμό για το μετάξι , διάφορες σειρήνες κέντριζαν τους εύφλεκτους πόθους μου , χωρίς καμμία να με αποσπα απ΄τον προορισμό μου ,αλλά μια μεσήλικη , ψηλή , κοντο-ερυθρο-βυσσινόχρωμης κόμης ,και κρεμμάμενων μαστών, μου ανέφλεξε την προσδοκία της απογορευμένης συνουσίας με μητρικά υποκατάστατα και έτσι της παραχώρησα ένα μπλέ-ηδονοανταλλακτικό χαρτάκι...
...αναμένοντας ανάσκελα στην πορνική κλίνη με την γνωστή ήπια ταχυκαρδία της συνουσιακής αδημονικής προσμονής , ένιωσα ένα ευφοριστικό αίσθημα οίκτου για τους πιρφόρους , μέχρι που το θήλυ εισερχόμενο διέκοψε τις ονειροπωλήσεις μου.
ήμουν ήδη σεξουαλικά ερεθισμένος και δεν χρειαζόμουν ιδιαίτερα προκαταρκτικά , ωστόσο , ημουν έτοιμος για μια παθιάρικη προσπερμοεκκενωτική κλινοπάλη στην οποία το θήλυ συμμετείχε ευχάριστα.
έναρξη με εκατέρωθεν χειλεογλωσσικές και χειλεοτραχηλικές επαφές
στη συνέχεια ,μια απόπειρα ενός απλού απτικού αγγιγματος των μικρών χειλέων του αιδοίου της , προκάλεσε μια αμυντική μυική σύσπαση αποφυγής , και λόγος ήταν η μικροβιοφοβία της , η οποία
κατευνάστηκε , τοποθετώντας στην 3η φάλαγγα της άκρας χείρας μου , ένα πεϊκό πλαστικό περίβλημα, και πλέον επιδιδόμασταν απρόσκοπτα στις στοματογλωσσικές παρατρίψεις μας με ταυτόχρονη κολπο-φαλαγγική διείσδυση.
η συνέχεια είχε εκατέρωθεν γλωσσο-μαστικές λειχίες που στην πορεία εξελίχθηκαν σε ταυτόχρονη εκατέρωθεν ακάλυπτη λειχία των γεννητικών οργάνων μας, στην εξηκοστή έννατη στάση...
σ'αυτή τη στάση παρατήρησα κάποιους πυελικούς σπασμούς ενδεχομένως επιτηδευμένου οργασμού , που μου εξήψαν το ενδιαφέρον για παραπάνω διερεύνηση,
την τοποθέτησα ύπτια , πιπιλίζοντας σαν μωρό τα αιδοιικά χείλη και τρίβοντας το γλωσσικό αισθητήριο στην περιοχή κάτωθεν του ηβικού οστού , στοχεύοντας την κλειτοριδική περιοχή...
το θήλυ έβγαζε ηδονικές ιαχές και η πύελός της έκανε ιχυϊκές συσπάσεις , ενώ τα χέρια μας ενωμένα σφίγγονταν έντονα , τόσο που μου δημιουργήθηκε η ηδονική προσδοκία, οι παραουρηθραίοι αδένες της να με λούσουν με το νέκταρ του αιδοίου της...
η προσδοκία μου διαψεύστηκε , και το πέος μου διείσδυσε κολπικά, και με ήπιες ήσυχες πυελικές παλινδομήσεις ,τριβόταν στον κόλπο του θήλεος , μέχρι την ταυτόχρονη έκχυση σπέρματος στο περίβλημα , προλακτίνης ,σεροτονίνης , και οπιοειδών στον εγκέφαλο...
σηκώθηκα , ντύθηκα και αποχώρησα ικανοποιημένος
με το θήλυ να εξαφανίζεται μετασυνουσιακά, αποδεσμεύοντας το μυαλό μου απ'την έγνοια της , ουτως ώστε να είναι ελεύθερο να αναφλεγεί απο τα κάλλη κάποιου άλλου αντικειμενου , απ'το οποίο εκ νέου θα αποδεσμευτεί αφού κεντρίσει τη γύρη του , διαιωνίζοντας αυτόν τον άκρως ευφοριστικό και εθιστικό κύκλο του αδέσμευτα πολυγαμικού πορνισμού...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim