Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχοντας διαβασει την κριτικη του καταξιομενου πορνορεπορτερ φανουρη τζουρα, (εξ ου και ο τιτλος της κριτικης) και επειδη ειμαι λατρης των bbw γυναικων, ειπα να δοκιμασω και εγω στον εν λογω οικο τα κοριτσια. Σαββατο μεσημερακι, λαϊκη αγορα απ'εξω απο τον οικο και μεσα οι 2 γυναικαρες: Ολγα και Καιτη. Η ολγα πιο "θηλυκη" σε σχεση με τη καιτη με τα περιττα κιλα της αρμονικα κατανεμημενα, ενω η καιτη εχει πιο βαρυ σασσι. Πρωτα βγηκε και αυτοπαρουσιαστηκε η ολγα με ενα μαυρο κομπινεζον σετακι , που την κολακευε ιδιαιτερα. Ψηλη, ξανθια,με ωραια ματια αρχοντικη μιλφαρα με ολα της στον υπερθετικο βαθμο και με σημειο αναφορας την υπεροχη κολαρα της (που δεν δινει και το τονιζει απο την αρχη αυτο). Επειτα η ολγα παρουσιασε την καιτη,ανοιχτοκαστανη γυναικαρα με λιγοτερο εντυπωσιακο σωμα σε σχεση με την ολγα. Προτιμησα την ολγα , με περασε στο αριστερο δωματιο, οπου η πρωτη εντυπωση ειναι για το κρεβατι που απλα δεν υπαρχει, στην κυριολεξια δεν υπαρχει, ειναι μονο το διπλο στρωμα καταγης με τα σεντονια. Ισως για να αντεχει το βαρος 3 ανθρωπων σε περιπτωση παρτουζας. Ηρθε λοιπον η ολγα και αρχισε μια ισπανικη βαρβατη και εκει με ρωτησε γιατι δεν ηθελα παρτουζα.Της λεω μωρο μου τα 40 ειναι πολλα. Οκ μου λεει δωσε ενα δεκαρικο ακομα και θα φωναξω την αλλη κοπελλα. Οπως και εγινε. Αρα οπως και στις αλλες 2 προηγουμενες κριτικες το deal αυτο ειναι το must σε αυτον τον οικο. Σε 2 λεπτα στο κρεβατι γινοταν στην κυριολεξια της πουτανας. Η ολγα με πιπωνε (παντα με προφυλαξη) και η καιτη μου εδινε να γλυψω τις βυζαρες της. Επειτα ηρθε ο ολγα απο πανω αλλα τα πολλα κιλα δεν της επιτρεπουν να ειναι ανετη σε αυτη την σταση.Αλλαγη σε πισωκολητο, οπου η θεα της κολαρας της ολα τα λεφτα ενω το ταυτοχρονο χαμουρεμα με την καιτη συνεχιζοταν (χωρις φιλια και γλωσσοφιλα τα αποφευγω, αν και δεν εδειξε να ειχε προβλημα να δωσει). Αλλαγη προφυλακτικου (προς τιμη τους) και πισωκολητο με τη καιτη οπου εκει φανηκε η τεραστιααα κολαρα της με ενα ταττου στην μεση χαμηλα, και κοντρα στημενη στα 4 η ολγα οπου δεχοταν δακτυλιασμα ανετα και στις 2 τρυπες. Το τελος με βρηκε στην κολαρα της ολγας (ξανα αλλαγη προφυλακτικου) με την καιτη στην αγκαλια μου.
Συνοψιζοντας προκειται για τιμια προταση για παρτουζα με bbw, οπου δεν κλαις τα λεφτακια σου και μαλλον αξιζει τον κοπο να ξαναδοκιμασω. Αν και μου εμεινε απωθημενο η ολγα κατ΄ιδιαν. Η τσατσα παιρνει βαθμο 1 γιατι απλα δεν φανηκε καθολου, παρα μονο φευγοντας ακουστηκε απο το κουζινακι ενα γεια σας και κατεβηκε μαζι μου με μια τσαντα για να παει στην λαϊκη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Καίτη
Υπηρεσίες
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.612
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2013
εγω οταν ρωταω στο σαλονι μου λενε 40 για παρτουζα. τωρα μεσα στο δωματιο δε μου το χουνε προτινει εκτος κ αν το προτινω!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1